Stretla som narcisa a už neverím mužom

20. feb 2024

Ahojte zienky. Tie ktore mate takuto skusenost tak ste sa dostali z toho same alebo ste nakoniec aj tak potrebovali pomoc psychologov? Ja mam pocit ze som na muzov zanevrela a uz jednoducho v kazdom vidim len psychopata ktory sa casom urcite prejavi. Mam strach z toho sa vobec s niekym dat do reci. No proste cely ten vztah ma poznacil az do takej miery ze mam pocit ze radsej uz umriem sama aby sa mi to nestalo znovu. Okrem toho je problem aj to ze ja som lakadlo pre chlapov s touto ,,diagnozou" a tak su sance ze zas niekoho takeho stretnem velmi vysoke.

moonlight1210
20. feb 2024

Preco ta ti muzi pritiahli (alebo tento jeden, ak bol len jeden)? Cim? Co v jeho chovani ti zaimponovalo na zaciatku?

V tom najskor najdes dovod, co ti chyba a mozes sa zamerat na hladanie sposobov, ako si to doplnit i sama, aby si po tom nebola tak “hladna” a nezaslepilo ta uplne, ze ti to ten muz dava. Az tak, ze prehliadnes i pociatocne varovne signaly a nebudes mat silu vycuvat, i ked sa vztah zacne menit uz k zlemu.

negymama
20. feb 2024

skus nejake terapie u psychologa. najdi si nejake konicky, kamaratky, stretavaj sa ludi len tak, bez umyslu nadvazovat lubostne vztahy.
Nie si ziadne lakadlo pre narcisov. To nie je v ziadnej prisade v tebe...
Takychto muzov, ci vseobecne ludi stretavame vsetci - su medzi nami, skusaju na kazdeho. Rozdiel je len v tom, ze niekto ich odhali hned a odmietne s nimi kontakt, niekto ich odhlali neskor po vlastnych zlych skusenostiiach, a niekto ostatne zavisly natrvalo, ci na dlhu dobu a nevie sa z toho vymotat.
Ty si z tych "sikovnejsich" lebo si manipulatora odhalila a opustila. Vies to, dokazes to...co je velke plus pre teba. Treba na to velku vnutornu silu a odvahu.

takze - ber to ako svoju silnu stranku, presla si ohnom, skuskou... a vysla si z toho dobre, odisla si od narcisa! Parada. Minimalne vies co robit a urobis to skor a lepsie, keby si stretla dalsieho.

autor
20. feb 2024

@moonlight1210 no zaimponovala mi ta pozornost, laska, sarm, charizma, rozhodnost, bol mudry a krasny a javil sa mi ako velmi dobry a usporiadany clovek co pracuje na sebe. Bol samostatny a sebestacny, poriadkumilovny a vedel si vsetko zariadit sam. Proste idealny muz. Pociatocne varovne signaly boli snad len tie ze na vsetko dost tlacil a stale chcel byt somnou.

autor
20. feb 2024

@negymama no ani ja nie som z tych sikovnejsich ale to by som tu asi nerozpisovala :/

negymama
20. feb 2024

ale si sikovna, ako jedna z mala si odisla.
Respekt!

janickazaryb258
20. feb 2024

zkus jinou kytku... třeba leknín

barborachors
20. feb 2024

ideálny muz nie je charizmatický. Ideálny muz ma iné kvality ako si myslíš. Prehodnot svoje preferencie a nebudú sa na teba lepiť narcisy.

soldi
20. feb 2024

skus si precitat tento blog: https://www.nikdyviac.com/

su tam aj knihy a presny navod ako sa z takeho vztahu dostat.
ano, pritahujes takych muzov, lebo mas nedostatok sebalasky a sebadovery, ale nebude to s Tebou az take zle, ked si sa zvladla odputat, to nie kazda dokaze.

urcite to chce, ale pracu na sebe, aby si do toho nepadla znova, niekedy je to velmi tazke kvoli tym maskam, ktore nosia.

natlak a emocionalne vydieranie byva uplne typicky priznak pre narcistov a manipulatorov. ale su potom aj skryti, kde sa to odhaduje ovela narocnejsie.

je vsak take jednoduche pravidlo, ze pokial chlap posobi az prilis dokonalo, tak tam bude pravdepodobne nejaky zadrhel 🙂

biglovemom
20. feb 2024

Si „lakadlo“ lebo ty nie si psychicky v poriadku.

Musis zacat od seba, ako bolo spominane, mas pravdepodobne malo seba lasky,sebavedomia,problem s urcenim hranic…..nie stale su chlapi na vine😊 ten chlap moze byt celkom v poriadku,ale ked ty nie si uz vidis problem v nom

libertz
20. feb 2024

mozno to je ten problem ze "idealny"... ze vyhladavas nejaku dokonalost. Takito to vedia akurat tak dobre zamaskovat.. a potom zmanipulovat.. prehodnot svoje standardy... nikdo neni dokonaly... ach jaj...

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denithestrange1993
21. feb 2024

Urcite vyhladaj psychologicku pomoc,ono ked ta takyto chlapi pritahuju musis zacat od seba. Vela zien naslo stastie po boku "normalneho" chlapa ked odisli od tyrana,narcisa a podobne.

mvo
4. mar 2024

Ak to bol naozaj narcis ...samej ti to bude dlho trvat. Pomic psychologa, ktory ma toxicke vztahy s manipulatormi zvladnute je najprospesnejsia vec .