Stretko cez internet

miakami
10. nov 2024

Ahojte chcem sa názor .. radu.... Nezvyknem písať nikomu prvá ,som rozvedená mám 1 dieťa... Napisal mi jeden chlap a tak ani neviem písali sme si v podstate stále , snažil sa veľa , každý deň písal 2,5 týždňa.... Aj keď mal deti... Majú striedavu starostlivosť.... Jeden týždeň má bývalá jeden týždeň on. Stretko navrhol on delí nás 160 km... Jeden deň mal chalanov u seba ale ze má stretnutie príde a teší sa...V deň stretnutia mi napísal hodinu pred tým že jemu bývalá písala ,že či vie dnes má ich syn posledný futbalový zápas.. ale on tvrdil že to je budúci týždeň až ale že ,im to tréner zmenil ok..... Tak samozrejme sa rozhodol pre syna... Tak som mu popriala nech si to s ním užije ,nech je syn šťastní ,že prídeš na jeho zápas.. potom napísal poobede že jeho to hnevá ,ale že inak sa nedalo.. potom napísal až večer..... Slová typu nehnevaj sa.... (Ja som mala dieťa už tak zabezpečené aby mi ju niekto postrážil ) Aby som mohla ísť nestalo sa... On ďalši termín nenavrhol len toľko že dnes ide s chalanmi na celý deň bycikel...... A on to rušiť nebude ,budúci víkend má deti .. a potom výlev že on by rád to napravil ale nevie ako..... A ešte sme sa ani nevideli a chcel aby som snom išla na ďalší víkend na welnes že koli diaľke ,aby sme sa lepšie spoznavali... Tak som mu jasné napísala nehnevaj sa ,stretlo nám nevyšlo ty si asi pozabudol že tvoj syn má posledný zápas... A nemôžem ísť s tebou na welnes na koľko sa nepoznáme , a keď už mohol po synovom zápase napísať , že mrzí ma čo sa stalo chcem to napraviť.. ale očividne nechcem alebo nevedel ako , včera večer len stále písal že..... Je s chalanmi volá im taxík lebo že idú na poker hrať.... Ale že je rád aby sme sa stretli..... Len chlapec bohužiaľ nevie ako to urobiť ,lebo len omieľal že nemá čas ,málo času..... Keby chcel tak urobí si čas i napriek tomu že nás delí diaľka. Ok jeho rozhodnutie moja otázka znie ,,čakat kým sa ozve ? Alebo už nie , bol to ráno ale už nenapísal .ďakujem rozhodnutie

micusa2222
10. nov 2024

@miakami fúúúú..dievča zlaté, utekaj na kilometre od toho pána...

kaktusik007
10. nov 2024

dalsi taky co ma plne usta co by vsetko rad a skutek utek. Dovi dopo, zbytocne to nepredlzuj,.

ano, mohlo sa stat ze zabudol na ten zapas - ale tvoja intuicia ta neklame, ten chlap fakt nie je terno a pre nieco ma status rozvedeny.

katkaseiner
10. nov 2024

za taku dobu uz kedykoľvek mohol sadnúť do auta a prist za tebou. 160km je tak nanajvýš 2 hodiny cesty...je to len slubotechna..

nikaeli
10. nov 2024

Čo od toho očakávaš? chcela by si vzťah? ak by aj teraz prišiel a bolo by vám fajn, vieš si predstaviť do budúcna vaše stretávanie pri takej diaľke popri deťoch?

la_dolce_vita
10. nov 2024

Za mna nie, uz len kvoli tej dialke, je to neprakticke, mate obaja deti. A ten muz mi nepride ako niekto, pre koho treba urobit vynimku a ist do toho.

dadis
10. nov 2024

Obaja mate deti, co by nebol problem, ak by vas nedelilo 160km. To nema perspektivu, na wellness ta volal len kvoli sexu..toto nema sancu..blokni ho

nynia
10. nov 2024

U mňa už dávno by bol zablokovaný ako raz sa môže stať, že niečo príde na poslednú chvíľu ale toto by bolo na mňa priveľa

stanulienkat
10. nov 2024

160 km. Vela.

moonlight1210
10. nov 2024

@miakami chlap, ked ma zaujem, tak si ten cas urobi, aj keby to znamenalo, ze ma prist len na otocku na hodinku. Minimalne v zaciatkoch. Tak to je a toto neoklames.

Tohto tvojho si predstavujem, ako lezi na gauci, prepina sa medzi uctami so zenami a do toho medzi hrami na mobile a pomedzi to pise, ze je s rodinou napr. na zapase. Zahana nudu a dava si pocit, ze “keby som chcel, tak… ale sa mi nechce”. A bavi ho fabulovat interesantny zivot svojho alterega a davat si pocit, ze nie je sam, lebo ved je stale kontakte s niekym.
Vzdy to potiahne az na hranu po stretko, na ktore nepride a nasledne sa odmlci, alebo to najprv zahra do stratena a odmlci sa. Lebo uz to dotiahol po poslednu moznu najvyssiu metu virtualnej reality (ktoru moze mat pod kontrolou on), ak chcel zachovat zdanie pravdivosti. Dalej by sa uz mal ukazat a to nie je v plane.

Takze nechaj tak a uvidis.
Kazdopadne sa na neho nedrz. Odloz ho uz bokom. Aj ked to sklame, lebo sa ozval prvy, konverzaciu rozvijal on, dal ti pocit, ze si zaujimava a ziadana. A to boli, kedze si sa o to neprosila a mala si pocit, ze je to teda uprimne.

miakami
autor
10. nov 2024

@micusa2222
@moonlight1210
@nynia
@dadis áno máme obaja deti on 2 chlapcov vek 7 a 4 ak klame on tak potom aj ja... Áno diaľka ,ale na začiatku ,jasné slovné spojenia on nedovolí aby som bola sklamaná .. a všetko bude robiť aby som bola šťastná... Veď to že keď včera skončil zápas mohol napísať ,idem za tebou ale , nie ok urobil si program po svojom... Strašne veľa že má kamošou a stále s nimi....... Lebo cez týždeň 2x do týždňa chodí plávať ,kamaráti robota a človek keď by chcel tak vie niečo obetovať ale on nie
. Ešte ma včera vyzval že ja som má vine že som mu poobede nenavrhla iný deň ! Ja ?? Čože ja som pokazila ? A potom sa priznal áno ja ako on ,ale on nevie ako lebo nevie sa rozpolit 🤦 a keď šiel s chalanmi hrať včera večer poker ,bol online a nenapísal nič normálne len výčitky ,že prečo som mu to napísala večer o 21:00 a prečo nie skôr.... Že on už má dnes nedeľu bycikle dohodnuté a bude preč celý deň.... A potom zas navrhol môžeme sa stretnúť o 2 týždne 🤦Mrzí ma to a hnevá ale radšej z kratsej cesty... Neviem kam to cieľil ale nebolo to od neho pekne
Možno si to uvedomí ale bude neskoro.... Nie ja si osobne myslím že má na poradovníku viac žien ,ktoré má rozpísané a nevie ako s toho vykľučkovať (Keďže 4mesiace ) sú od seba... Ťažko tvrdiť.... Zabolelo to...... Neviem sa toho pocitu zbaviť a nedávam tomu veľkú šancu že by nabral ,odvahu a napísal by ,veď načo on má lepší program a on nevie ako táto veta zabila....

modrykonik33
10. nov 2024

@miakami neviem koľko máte rokov, ale toto je jeden veľký bizar a ver alebo nie, určite mu to nie je ľúto a nie, neuvedomi sa, pre neho sú to len písmenká, žiadne city

retatka
10. nov 2024

Je to typ muža pre ktorého sú kamoši na prvom mieste.Ciže najprv on a jeho záujmy a potom niekde na x-mieste je rodina, vzťah .Asi pre niečo je rozvedený.
Nemrhaj s ním čas.Chlap ktorý ma úprimný záujem si ten čas najde, keď aj niečo mu príde do cesty, navrhne náhradný termín, je aktívny.Túto mi to pripadá, že ma x-aktivít s kadekým a ty by si bola na x-mieste.Skutek utek, rozprávkar.

miakami
autor
10. nov 2024

@modrykonik33 ja mám 33 a on 37

miakami
autor
10. nov 2024

@retatka ďakujem pekne aj mne to tak príde on a jeho veci a kamaráti a potom by som bola ja.... Možno.... Takže strata času.... Ja mu písať nebudem rozhodnie nie

januska12323
10. nov 2024

@miakami už sa vyfarbil a to ste sa ani nestretli. Keby mal úprimný záujem snaží sa navrhnúť iný termín sám a nečaká kedy niečo navrhneš ty.

stanulienkat
10. nov 2024

Ty si vies realne predstavit vztah s niekym, kto je vzdiadely 160 km?????
Ja nie. 2 hodiny tam, 2 hodiny naspat. Uz nemate 20. Ja by som bola unavena. Duplom po praci, s detmi na krku. Ako casto? Raz za tyzden, za dva? Naco preboha??? Kedy sa budete spoznavat? Neviem si predstavit, ze by som bola s niekym raz za tyzden, alebo za dva na 2 hodiny. Kolko ma to bude bavit?? Rok-dva?? Potom co? Co s detmi? Co s volnym casom?? Naco by som robila taku blbost? Chapem aj jeho. Unaveny ako kon, po robote, deti...a trepat sa niekde 2 hodiny a potom naspat. Ani by ma nehlo.

miakami
autor
10. nov 2024

@stanulienkat on nemá ťažkú prácu áni náročnú jeden týždeň deti má a druhý nie a keď ich nemá ,tak len kamošov naháňa alebo svoje koníčky... Len ťahal za nos mi to príde tak...

dharmasanata
10. nov 2024

Keď už teraz ma problém prísť, čo bude neskôr? A to sa chlapi na začiatku snažia dosť aby ženu ohúrili 😀 tento nemá ani tu snahu teraz..

miakami
autor
10. nov 2024

@dharmasanata nie nemá skôr samé výhovorky ako nejaké skutky len on on a jeho kamoši

stanulienkat
10. nov 2024

@miakami ok. Aj keby nemal kamosov. Teba bude bavit za nim cestovat spolu 4!!!! hodiny? Ako bude vyzerat bezny vztah? Mna by toto nebavilo. Pri stretavkach raz za tyzden ho realne spoznas po vyse roku. Co ked potom zistis, ze ti nebude vyhovovat? Ako za nim chodis? Autom? +peniaze za benzin...U mna zabity cas. Ale to som ja. Snazim sa byt prakticka.

alickapusinka
10. nov 2024

Kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvod. Balamutiť ťa že príde TY sa tešiš a ON odrazu zabudol že ma ísť niekde z deťmi. Puberťacke správanie 15 ročného. Nevyzretý jedinec chudák čo otravuje život ženam.Podľa mna nie je ani rozvedený a nema ani striedavku.Nepoznáš ho tak ani jeho kamarátov rodinu tak vie že si to neoveriš tak TI povie čo sa mu hodí v tej danej chvíli. Podľa mňa sa zabava vola ťa na wellnes ak ma ženu vie sa na hoci čo vyhovoriť. Wellnes chce za učelom sexu. Vieš koľko bolo prípadov že má ženu deti a popri tom sa schadza z inou ženou. U nás v mužovej rodine netušili že ich otec žije ešte z jednou ženou a popritom ani by sa nebolo na to prišlo pokiaľ by sa ich sestra nebola prišla na 18 rokov predstaviť.Keby to bolo blizsko príde ale kedže daleko tak má vyhovorky.Ja si nemyslím že je rozvedený.A divne že ON zmeni čas stretavky a TY si na vine že si to chcela TY.Takže navyše manipulátor a kurevník klámar.Podľa mňa moja rada pre teba zbytočne stracaš čas zablokou si ho a skonči zbytočne písanie strata času za ten čas venuj svojím deťom.A nie z nejakým cudzím chlapom čo klame a nikdy s toho nič nebude.

luccija
10. nov 2024

Nič si od toho nesľubuj, ale stretla by som sa s ním, ale určite nie na wellnese.Hlavne nech nemá pocit, že čakáš na neho ako na spasenie

miakami
autor
10. nov 2024

@dharmasanata ďakujem pekne za radu

iv007
10. nov 2024

Za mnou prisiel kedysi chlap z Popradu do Nitry (230 km) na otocku, dali sme si rande, kavu, prijemny rozhovor a v noci isiel naspat. 160 km je vyhovorka, a hlavne vsetky tie kecy a vypisovacky okolo toho. Absolutne by ma nezaujal takyto rozpravkar. No a ten wellness je riadne trapny a okaty vymysel na prve rande. 😱

earlgrey
10. nov 2024

Ja na týchto zoznamkách milujem, keď muž, ktorý ťa v živote nevidel a nepozná ťa, lebo z písmen človeka nespoznáš, začne písať somariny typu...pôjdeme na dovolenku, pôjdeme na wellness, pôjdeme tam a tam...a to akože mám byť ohúrená? muži v dnešnej dobe nevedia ako ženy zaujať, tak si myslia, že wellnessom alebo dovolenkou si ju získajú...alebo po pár dňoch písania napíšu zlatíčko, anjelik...láska 🙄 debilita riadna...takých ja blokujem hneď...

colsami
10. nov 2024

Jednym slovom: spekulant 🙄
A neznasam spekulantov, v hocijakom smere.

sante81
10. nov 2024

@miakami ženy, kam na takých blbcov chodíte 🤦
Zaslužis si viac, lásku stretneš vtedy keď to budeš najmenej čakať, a nie na zoznamke, takýchto je tam veľmi veľa

nikaeli
10. nov 2024

@iv007
@miakami
Hore som napísala jednu vec, teraz napíšem druhú.
Na zoznamku som sa prihlásila po tom, ako mi kolegyňa povedala, že jej tam napísal môj manžel. Vytvorila som si fejk účet a nachytala ho. Chcela som ale iné. Súbežne som si písala s jedným mužom. Na rozdiel od ostatných netlačil na žiadne stretko, jednoducho sme si len písali. Dva roky. Po mojom rozvode sme sa dohodli na prvom stretnutí, no mne do toho prišla nečakane porada. Bol z mesta 100km od nás a už bol na ceste, keď som mu volala, že to asi nestihnem. Prišiel aj tak, že si zájde do nákupného centra a tak. Moja porada nemala konca, tak mi po dvoch hodinách čakania napísal, že teda ide domov a vidíme sa inokedy. Ok. Cca o 15 minút na to sme skončili, hneď som mu volala, či je ešte v meste. Nebol, bol na ceste domov, no otočil a vrátil sa. Táto historka sa udiala pred takmer 11 rokmi. A hoci to nik z nás nebral ako rande, odvtedy sme spolu a dnes sme manželia 😉 U vás to ale vidím úplne inak. Za mňa nie, resp. ja by som sa s ním viac nebavila. Ešte ste sa ani nevideli a už má bludné výhovorky a výčitky. To asi nepotrebuješ..

olimuc
10. nov 2024

Neviem kolko mas rokov, ale iba ste si pisali … je to cudzi clovek iba par pismen, nevies kto to je (vsetky fotky a vsetky blaboly mozu byt fake) ukonci to, nema to zmysel. Ani nie kvoli casu ale je to vadny exemplar poslany znova do obehu.

cimage
10. nov 2024

Vies si predstavit ako by vyzeral vas zivot? Deli vas 160km, co je dost na pendlovanie. Do toho mate deti, to sa uz tazko zlucuje. Keby ste byvali 10km od seba, tak by sa to dalo poriesit.