Stretávanie sa s mužom

28. okt 2024

Ahojte, 4 mesiace sa stretávam s jedným mužom. Zo zaciatku boli tie stretka každé 2-3 dni, teraz sa stretneme raz za 10 dní aj to je veľa. Tak som mu narovinu položila otázku ako to mysli, že to vyzerá ako keby nechce vzťah len vyplniť čas . Odpoved bola že ma toho vela, stavia dom, do toho cestuje do zahraničia kvôli práci ale že to mysli so mnou vážne. Píšeme si každý deň. Ale mne tento vzťah príde úplne o nicom. A nie, nieje to len o sexe. Keď sa stretneme tak nie vždy ten sex máme. Len mi to príde cele divne. Je síce workoholikom ale moze takýto vzťah mať budúcnosť, teda aj keď ja to už vzťahom nenazývam. Proste si myslím že ak ma muž záujem tak si nájde čas aspoň na pol hodinu parkrat do týždňa. Zažila ste si niektorá niečo podobne?

marcellka32
28. okt 2024

Stretnutie raz za 10 dní? Hmmm...nič by som s ním neriešila, muž keď chce byť s tebou, všetko dá na druhú koľaj

ruxandra
28. okt 2024

Zazila som nieco podobne a ano, uz stratil zaujem. Ale kym nema nikoho noveho, budes sem tam dobra aj ty, na občasne stretnutie ci písanie, aby sa nenudil. Kasli na neho.

Je to presne tak ako hovoris, ak ma muz zaujem, najde si cas kedykolvek

retatka
28. okt 2024

Nemá záujem, muž ktorý o ženu stojí si ten čas vždy nájde aj keď je workoholik.Zrejme nie si pre neho mic dôležitá.Až príde iná, zrazu bude mať času až až.

dadka1997
28. okt 2024

Stavia dom a chodi pracovať do zahraničia, pred tym dom nestaval nechodil tam do zahraničia pracovať ?

janulka1802
28. okt 2024

Zamilovaný muž prenesie hory, doly len, aby mohol vidieť ženu. Môj manžel v začiatkoch bol úplne ako na drogách. Nepoznal únavu, neexistovalo nenájsť si na mňa chvilľku času a to musel za mnou cestovať. Bolo to veru čarovné obdobie. My sme sex mali ale omnoho, omnoho neskôr.

janickacrazy
28. okt 2024

Ak ste z jedného mesta, tak je to ozaj málo. Ak býva ďalej, tak ešte možno. Len či ozaj stavia ten dom a chodí do zahraničia, alebo má v zálohe ešte nejakú inú herečku?

zanka777
28. okt 2024

Koľko máte rokov?

dari226
28. okt 2024

Laska je pocit. Vsetky slova su zbytocne

drago12587
28. okt 2024

@marcellka32 o muža, ktory da koli žene všetko na druhu kolaj , ta žena strati velmi rychlo zaujem :D .. kto by chcel debilka co za tebou každy den dobieha namiesto posuvania sa do predu.. stavania domu, zarobku... :D

janulka1802
28. okt 2024

@drago12587 môj muž staval dom, aktívne športoval, ale pomaly na profesionálnej úrovni a popritom pracoval, no ja som bola na prvom mieste. Není chlap ako chlap.

vanilkovazmrzka
28. okt 2024

Podla mna to s tebou vazne nemysli. Alebo vobec nevie, ako funguje vztah a clovek vo vztahu…

gerber58
28. okt 2024

Vyhovorkyyy 😑..4 mesiace sa stretávate, keby chce tak sa aj z tej stavby dodrbe za tebou. Nie je to len o sexe. Ani sa poriadne nepoznáte a z textu vyznieva, že si mu už dala, tak to aj tak máš.

bg92
29. okt 2024

Stretnutie raz za 10dni nema buducnost.