Stretávanie sa s bývalým

peko554
8. apr 2023

Ahojte dievčatá. Mám k vám otázku. Mám partnera , s ktorým čakám dieťa a dieťa z predchádzajúceho vzťahu. Ten vzťah predtým bol plný utrpenia a ľutujem tých 7 rokov. Teraz mám partnera , ktorý sa snaží, ktorý sa stará o mňa a moje dieťa ako keby bolo jeho (čakáme spoločné) Mám bývalého, ktorý sa o mňa nezaujímal ani o dcéru. Teraz sa velice začal snažiť, aký on je dobrý otec a podobne. Chcem sa opýtať, či je podľa vás normálne, že keď nemám doma svojho partnera (je v práci) aby chodil za mnou môj ex ale čisto iba kvôli dcére, žiadne iné umysli. Myslíte si , že môjmu terajšiemu partnerovi to bude vadiť? Ďakujem za každú radu.

zmrzlinka2021
8. apr 2023

@peko554 a nemôže ísť dcéra k nemu?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelaa
8. apr 2023

Prečo by mal chodiť k tebe? Si dohodnite starostlivosť, a vtedy nech si pre malú príde. Keby chodil k tebe domov, pravdaže to môže terajšiemu priateľovi vadiť. Teda mne by to určite vadilo.

peko554
autor
8. apr 2023

@zmrzlinka2021 problém je v tom , že ešte sme to neriešili cez súd , dcéra je u mňa lebo on by sa o ňu nevedel postarať, nevie sa postarať ani sám o seba nie to ešte o dieťa. Na súd sa aj celkom bojím ísť, pretože sa bojím toho ako to dopadne

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
komplikovana
8. apr 2023

@peko554 toto treba urcite prediskutovat so sucasnym partnerom. Preco sa ho neopytas, co si o tom mysli? Ked zijete spolu, tak ma hadam co k tomu povedat.

zmrzlinka2021
8. apr 2023

@peko554 no ale nezvládne ju vziať na pár hodín niekam na prechádzku? Má nejakú vážnu diagnózu?

petamich
8. apr 2023

spytaj sa sucasneho partnera, ako to spravit, aby ste s tym vsetci boli komfortni (ty, on aj mala)

januska12323
8. apr 2023

Choď s nimi do parku, na prechádzku, do kaviarne. Nevidím jeden dôvod prečo by mal tráviť čas vo vašej domácnosti.

moon321
8. apr 2023

@peko554 to sa nerobi.

peko554
autor
8. apr 2023

Dnes som práve urobila to , ze som dovolila môjmu ex , aby prišiel za malou ku nám domov a doniesol jej hračky. Povedala som to môjmu aktuálnemu priateľovi , ze bol v byte môj ex a hádka bola na svete :(

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
8. apr 2023

@peko554 mne to pripada, ze silou-mocou sa ty chces stretavat s exom, lebo inak si neviem vysvetlit, preco mu tak velmi potrebujes vychadzat v ustrety a preco sa bojis to riesit sudnou cestou… doteraz sa nezaujimal, prepokladam, ze ani vyzivne nebolo velkoryse (ak vobec nejake) a zrazu on si zmysli a ty hura skakat ako on piska…
Ked uz ma chodit k vam - preco vtedy ked si sama doma a nie ked je doma aj partner?? 7 strasnych rokov s nim, utrpenie a v pohode mu otvoris dvere a zostanes s nim sama?? Tak asi to take utrpenie nebolo…
A keby tvojmu chodi na navstevy exka kym si ty prec, bolo by to pre teba ok? Alebo on k exke ked je sama doma?

svetlonos
8. apr 2023

@peko554
To co bol za sprosty napad pustit ex do VÁŠHO bytu s tetajsim partnetom??
Tobos ak byvas ty u neho. Privatna zona a sukromie ti fakt nic nehovori, si kompmetna? Vobec sa nedivim, ze bola hadka na svete.
Ries dohodu o stretavani sa s konkretnym uradom a nie u vas doma! Kolko rokov ma dcera, 1 ze treba ist ku vam? Hadam ex nie je dementny aby nezvladol 1-2 hodinovu vychadzku ci vylet do zoo.

katkami123
8. apr 2023

Si dospelá žena, matka dvoch detí, každé máš s iným, je už na čase začať rozmyslat, nemyslíš? To aké istoty do života prinesieš tým deťom keď sa chováš ako splašená? Akým vzorom im budeš? Chod na sud, nech sa stanoví výživné, nech sa stanoví stretávanie. Keď nemáš ani výživné od ex, ma problém sa sám o seba postarať, tak bohužiaľ, žiadne stretávanie. Príde mi vrchol drzosti, aby si si do cudzieho bytu tvojho aktuálneho priateľa vodila svojho ex. Už z minulosti si sa mohla poucit, ze dieťa nie je žiadnou zaroukou ani poistkou vztahu a aj terajší ta kľudne môže opustiť. Začni viac rozmyslat hlavou a nie tým druhým orgánom, chováš sa ako hlúpa žena.

sense
8. apr 2023

Tebe by nevadilo keby je to opačne? Pretože mne áno. Ves sa s ním stretni mimo domu alebo nech zoberie dcéru na hodinu dve tri von, do nejakého detského centra atď.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eternity24
8. apr 2023

@peko554 to, čo si myslíme je úplne jedno. Spýtaj sa partnera.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kaktusik007
8. apr 2023

a nezobudil sa nahodou otec malej az teraz aby ti urobil zo zivota peklo? akoze dopomohol k rozchodu? sa zobud, podla toho co si o nom napisala bol zly a taky sa nemeni...

jaskolka
9. apr 2023

Čudujes sa, že terajší sa naštval, keď si bez jeho vedomia do bytu pustila svojho ex, lebo "doniesol hračky?"
Tebe by to nevadilo, keby je to opačne?
Jedna vec je, že on je otec tvojej dcéry, a ze sa začal tetaz zaujimat, ale tak ten kontakt si nejako normálne dohodnite, keď už tak odmietas súdne, tak ako normálni dospelí ľudia. Stretnite sa vonku, nech ju vezme niekam len on sám, ak chce, alebo nech ide dcéra k nemu,nie ze bude k vám halabala chodiť a hlavne "poza chrbát" tvojho terajšieho partnera.

saraxyz
9. apr 2023

@peko554 mam pocit, že ex Ti chce ničiť vztah. A ako čítam, tak sa mu darí.

kikundela
9. apr 2023

Ja mam dve deti z predošlého vzťahu, a keď si ich chce zobrať tak si po ne príde a potok ich prinesie. Zídu k nemu dole sami. Ani sa s ním nestretnem. A domov prídu tiež sami keď ich privedie. Mam priateľa, tiež čakáme babo. Domov by som ho netahala. Pripadne ak má prísť počkajú ho u babky. Priateľ má dcéru. Ma 3 roky. A keď s nou chce byť ide k nim domov. A poviem ti je to strašne ze viem, ze je tam s jej matkou v jednej izbe.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
raiper34
9. apr 2023

To je nejaká diagnóza toto? "Nevadilo by ti kebyže sem chodí môj bývalý za dcérou keď nie si doma? Lebo on sem už chodí, ale chcela som byť ohľaduplná a najprv sa ťa spýtať..." Ono sa to robí v inom poradí dráha ;)

duunlo
9. apr 2023

Podstatnejsie je ci ty si normalna, lebo sama pises, ze zivot s tvojim byvalym bol 7 rokov ciste utrpenie a lutujes to a teraz ho nechas aby chodil k Vam domov, kvoli dcerke a este sama si uvedomujes aky to je trpak, lebo sa nevie postarat ani sam o seba nieto este o Vasu dcerku. Cize v prvom rade nepustaj ho k Vam do bytu, ak nechces prist o aktualneho partnera a ostatne rieste sudnou cestou. Takto si komplikujes zbytocne zivot a aby si neostala s holou ritou na ulici. Mne na mieste tvojho partnera by to extremne vadilo a este keby som vedel od teba aky to bol magor. Cize zacal by som dost pochybovat o tebe, kedze zrazu ti nevadi si vodit ex k Vam domov.

daniela2202
9. apr 2023

@peko554 to by som nedovolila, nech si dieťa zoberie k sebe, partnerovi by sa to určite nepáčilo

mk22
10. apr 2023

To je vtip?
Tvoj ex je minulosť, načo ho vbc pustas do svojho bytu?
Sa tvojmu súčasnému partnerovi nečudujem ze hádka bola na svete..
To si ako predstavuješ.. Ideš byt ústretová voči mužovi ktorý doteraz 7r na vás kaslal?
Nech si on sam nájde cestu ako bude tráviť čas so svojím dieťaťom.. A prečo sa bojíš súdu, ved si dohodnite dní, víkendy a môže si ju bravat ale sorry púšťať ho domov..