Stretávanie s mužom

24. nov 2024

Ahojte žienky, Zaujímal by ma váš uhol pohľadu. 3 mesiace sa stretávam s jedným mužom, viem že to je ešte krátka doba, ale proste po 3 mesiacoch už by sa to malo ako tak posunúť a mali by sme vedieť na čom sme. No ja mám pocit že to je práve naopak. Občas ani žiadne dotyky, pusa len na privítanie aj to na líce, len pri rozlúčke áno. A stretávanie máme také že raz-2 krát do týždňa, ale nie sú to také bežne aktivity ako by mali byť na zaciatku randenia, že niekam sadnut alebo do kina, ale len prechádzka alebo najlepšie že ideme k nemu do firmy lebo ma vraj vela prace a ja mu tam dokonca musím pomáhať s papiermi, alebo ideme do obchodu kde nakupujeme veci na firmu a vrchol celého je že prerába byt a nemá problém mi napísať či sa neprídam na upratovanie keď na tom byte niečo robí … Cele mi to tak príde o ničom. Tak som sa odvážila a narovinu povedala čo si o tom myslím že nie som ziadna slúžka a že to nikam nesmeruje a vraj to tak nie je len nemá toľko času atď tak ma berie aspoň sem zo sebou… ale proste nemám ten pocit že by to malo niekam smerovať…príde mi že ma iné priority a pre mňa to je popravde strata času,keďže mám už 35 a chcem sa usadiť… preto by ma zaujímal aj váš názor, či ešte počkať alebo radšej ukončiť …je pravda že nebývame v rovnakom meste ale 30 km vzdialenosť nie je vela…

puklica13
24. nov 2024

Strata casu

mk1111111111
24. nov 2024

Sekretarka sa to vola

pribinak
24. nov 2024

Ukonci to s ním …..

kavasmliekom
24. nov 2024

A po práci ta vezme aj k sebe domov, či len ti poďakuje za spoločnosť a rozidete sa. Ja by som mu vyfakturovala tie tri mesiace a dala výpoveď v skúšobnej dobe 😅

h2
24. nov 2024

Po troch mesiacoch vzťahu pusa na líce a "pomôž mi v práci, aj doma, ináč na teba nemám čas"? 😁 To si robíš srandu? On tebe tiež chodí pomáhať v práci a doma? Skús odteraz každé vaše stretnutie ho nejako "zaúkolovať" a uvidíš, čo sa stane.

lucylaw
24. nov 2024

Strata času,kks aby chlap,s ktorým reálne nemám ani vzťah odo mňa chcel,aby som mu išla upratovať jeho byt,ktorý prerába?? Tak takú ešte nehrali..Chlap,ktorý má reálny záujem,urobí všetko pre to,aby mohol so ženou tráviť čo najviac času a určite nie pri upratovaní jeho bytu alebo pracovaní v jeho firme,akože čo si ty? Pracovná sila zadarmo? Za mňa ukončiť,celé je to na hlavu..

yosi
24. nov 2024

A keby ti dal poriadnu pusu tak už by ste tu riešili, že je sexuálny predátor

ariannazara
24. nov 2024

@yosi ženám nevyhovie ani tak ani tak 🙊🤣

anos18
24. nov 2024

Kašli na neho. Len ta využíva. Veď keď chce byť s tebou, nech príde tebe niečo pomôcť

januska12323
24. nov 2024

Vy máte vzťah asi tak pracovný, a vtedy sa pusy nedávajú.

samanta44
24. nov 2024

Ukonci ak zmeni po tom priority mozte to skusit no ak nie vies ze si urobila dobre

stanulienkat
24. nov 2024

Cudny chlap, cudny vztah. Ukoncit.

s1m.one
24. nov 2024

Ja veľmi oceňujem , že si mu to povedala

rikarika
24. nov 2024

Autorka - nooo ja by som to zas až tak zle nevidela, pustil ťa do svojho súkromia - pracovného aj súkromného, presne vieš čo robí, ako býva, aký má štýl života, zas pokiaľ sa nejdeš vyslovene zodrať, tak tomu daj ešte šancu a viac s ním komunikuj

autor
24. nov 2024

@rikarika to je síce pravda ale mne to príde ako využívanie…

rikarika
24. nov 2024

Preto som ti napísala aby si s ním komunikovala, normálne mu povedz, že ok dnes ti pomôžem vo firme, a zajtra má vezmi do kina, môže byť?

vevebono
24. nov 2024

Bože mne toto pripomína randenie môjho 14rocneho syna. Bez urážky samozrejme. Tiež pride za frajou, pusa na lice, prejdú sa po parku a keď odchádza dá jej pusu na pery 😃

janinah
24. nov 2024

On chodí do tvojho mesta?
Počkala by som na Vianoce ako sa prejaví a podla toho sa rozhodla. Ci bude mat konecne cas aj na teba...Možno si len natrafila na obdobie kedy ozaj nestíha,ťažko bude sedieť v kine,keď nevie kam skôr skočiť...možno robí čo sa dá, chce zarobiť vo firme aj byt chce mať v poriadku.Pracovitost nie je zla vlastnosť.

barborachors
24. nov 2024

Po prvej brigade by ma nebolo a co pri prvej brigade, len by opovazil ma ukolovat. Tak by som mu jednu otcovsku hned zavesila, nech sa zobudi frajirek. No co uz, skocila si mu na lep a teraz si ho uz konecne zablokuj a mas po probleme. Naco sance, co je retard, ze nevie, ze toto nie je rande? Je to riadny vychcalek a ty si s prepacenim sprosta, ked si mu sluzku robila.