Som chlap. Mal som ženu, kedy po písaní sme sa dohodli stretávanie na sex. Po rýchlej chvíli sa do mňa zamilovala. Ja som jej to neopätoval (lebo prvá životná skúsenosť že len na sex dovtedy boli vzťahy) lebo boli rôzne okolností. Po čase mi vlastne povedala že som sa choval zle a takto. Bola to jej taktika zbaliť ma sexom alebo neudržala emócie zaľúbila sa alebo ako tomu chápať. Sklamal som ju viem a keď som to chcel už napraviť do reálneho vzťahu bolo neskoro. Teraz som len ten ktorý jej ublížil ranil. Mňa to mrzí ozaj. No začali sme zo zlého konca aked som chcel ja už ozaj napraviť fungovať už milión veci ako nie a samozrejme odstrihnutie úplne že žiť svoj život a vedieť si ženy vážiť ..obidvaja máme cez 30
Urcite neudrzala emocie, vela zien je takych, ze si same pre seba urcia hranice a potom sa aj tak zalubia, ked je im s muzom dobre. Potom chvilu cakaju, ci sa nahodou nezalubi aj muz a skor ci neskor tie emocie u zeny vybuchnu von. Muzi su z ineho cesta, este som sa nestretla s tym, zeby sa muz zalubil neskor, ale nehovorim ze to nie je mozne. Ak ste v kontakte, tak sa stretnite a povedz jej vsetko od A do Z, mozno jej to pomoze. Ale vaz slova, aby si jej neublizil este viac. Ak ti ide len o to, aby sa ulavilo len tvojmu svedomiu, tak sa z toho pouc, ospravedln a nechaj ju ist.
@janica_ alebo ma možno takto chcela zbalit ..to je teraz už jedno ... nedopadlo to cele dobre ..mrzi ma to no ako hoovrite poučit sa ospravedlnit a ist dalej
Ublížila si sama, čisto milenecký vzťah, ktorý ke len o sexe musí mať svoje pravidlá a jedným z nich by malo byť, že ak nastúpia emócie, tak sa treba o tom otvorene porozprávať a ak nie sú obojstranné, tak to ukončiť… či tam boli od začiatku alebo nastúpili neskôr, tak nemala do toho ísť/mala to skončiť… ak si ty bol priamy v tom o čo ti ide a aké sú tvoje očakávania, tak si myslim, že si nič zlé nespravil… proste to nie je typ vzťahu pre každého, často sa jedna strana namotá a dúfa, že to tak začne cítiť aj ten druhý, ale nemal by mu vyčítať ak nie… ibaže by to nebolo čisto o sexe, ale hrali ste sa na pár (robili spolu aj iné aktivity ako sex, boli jeden druhému oporou v ťažkých chvíľach atd) a ty si tomu len nechcel dať nálepku, aby si si nechal otvorené zadné dvierka, to vie sklamať
@autor ma len zlomene srdiecko, to ju preboli. Ma na tom rovnaky podiel viny. Najlepsie pre nu bude, ak sa jej opravedlnis a uplne utnes kazdy kontakt s nu a viac nadeje jej nebudes davat. Ona si poplace a potom si k sebe pripusti len muza, co o nu bude stat. Nieco podobne sa stane v zivote kazdemu. Taky je zivot 🤷♀️
Nechápem či chceš získať späť túto partnerku (ak je trocha záujmu z jej strany tak by mozno pomohlo keby ste sa stretávali a snažili sa jeden druhého naozaj spoznať a sex na čas odložili) alebo nechceš rovnakú chybu opakovať (v tom prípade prestaň vyhľadávať vzťahy čisto na sex a správaj sa k ženám ako k ľuďom nie ako k chodiacej nafukovacej anci.) Keď h*vno zabalis do celofánu a zaviažes stuhou bonbonieru z neho nespravíš. Prečo 30tnici čakajú že keď zo ženy spravia k*rvu zadarmo a nazvu to priatelia s výhodami bude z toho krásny sex vzťah? Ženy vnímajú väčšinou sex inak ako muži, naviazu sa a sú nešťastné. Určite sú výnimky ktorým to vyhovuje ale tých je málo a keď nejaká baba súhlasí s takýmto "vzťahom" nikdy nevieš prečo do toho ide, kôli sexu, dúfa že z toho bude časom viac alebo preto že je to teraz in a spoločnosť tlačí mladým babám kaleráby do hlavy že je to normálne a žiadané a promiskuitna rovná sa emancipovana?
@dadis za to môže spoločnosť, že sex degradovala a ľudia sa k druhým správajú ako k veciam
@zmrzlinka2021 Ale vzdy sa rozhodujes sama za seba. Aj tu ta slecna sa rozhodla ist do toho v nadeji, ze sa to v muzovi zlomi a bude z toho vztah. Ja nevnimam tlak spolocnosti, aby som mala sex s kde-kym. Prave naopak, ludia stale odsudzuju zeny (muzov nie), ak maju viac partnerov, ci spali s muzom bez lasky. Nemyslim, ze spolocnost je tak velmi naklonena nezavaznym vztahom.
@dadis Nevravím že zato môžu všetci muži. Ale sama uznáš že je istý tlak z médií, filmov a pop kultúry a tú ovládajú muži. Propagácia friends with benefits hollywoodskou produkciou (kedysi to bola glorifikacia prostitúcie cez Pretty Woman) normalizácia suggar dadyov a iných nerovnocennych foriem "vzťahov". Keď ľuďom dookola opakujes že niečo je normálne a žiadané tak to za normálne a žiadané začnú považovať.
Ako by ta takto chcela zbalit? Neber to ako rypanie, len by ma zaujimal muzsky pohlad, ako si to predstavujes.
Ak ste sa dohodli len na sexe,tak nemala dôvod sa uraziť,že si jej nevedel opätovať vzťahy.Tak máš poučenie do budúcna,hlavu hore a krok vpred.
Asi ťa tak velmi nelubila, ked ta už nechcela späť..
A je pekne, že sa jej chceš ospravedlnit, veĺa mužov je ako hovado, zrani, použije, odkopne a ani sa neobzrie..
Zrejme neudrzala emocie, zabudni ma to a hladaj vztah a nie sex.
No namotala sa asi.a ked si ju nechcel jesitne sa urazila lebo sa citila ohrdnuta... potom ked ta zacala vydierat placom a.ty.si.pristupul na vztah vitazoslavne ta kopla do riti a este hra urazenu..ruky prec toto je cista manipulatorka utekaj a hladaj normalny vztah..
Ber to ako poučenie že takýto vzťah si neradno začínať...Veľa ženám sa stane že sa namotajú až moc a je z toho potom hystéria lebo chlap nechce. Ak si jej neklamal ale celý čas vedela že ide len o sex a to jej problém. Ako sa hovorí za emócie nemôžeme ale za správanie už áno. Ak si ty potom už vzťah chcel a ona sa urazila tak to nebola láska a ku koncu si veľa žien uvedomí že v skutočnosti to ani nebola láska ale len majetnickosť a závislosť. Veľa žien nie je proste vhodných na takýto vzťah, vždy sú do toho zamontovane emócie, už po prvom sexe fungujeme úplne inak.
Je to hlavne jej problém, pokiaľ bola dohoda jasná a vopred akceptovana oboma stranami. Samozrejme, vzťah sa nevylučuje, ale záujem musia mať obaja. Za mňa nemusíš mať výčitky
Vzťah len na sex má jasné pravidlá a jedno z nich je žiaden kontakt mimo sexu. Žiadne písanie si, minimum rozhovoru, žiadne spoločné aktivity. Tým, že aj vzťah na sex môžeš mať len s osobou, ktorá je pre teba určitým spôsobom príťažlivá, tak je riziko, že sa jedna strana zamiluje a minimálny kontakt toto riziko znižuje, respektíve odsúva. V podstate ideálne je, keď si po sexe dohodnete kedy bude ďalší a inak sa nebavíte vôbec. Túto uz nechaj tak a pouč sa do budúcna. Aj tak si myslím, ze ľudia ktorí sú voľní pre normálny vzťah a chcú ho, vzťahom na sex len strácajú čas a príležitosti
Nerieš,hneď od začiatku si informoval ,že chceš sex ,nemala sa zaľúbiť a už vôbec nie otravovať ťa s tým
@dadis 🤣 štrikujú a vyšívaju križiky
@anketkarka áno zaľúbila a stále si myslím ,ze to je problém toho človeka čo sa zaľúbil
co si predstavujes ze co my tu s tym urobime?