Stres z jednej osoby

22. dec 2024

Ahojte baby , idem si tu po rady.
Je jedna osoba v rodine ktoru mam

autor
22. dec 2024

Ahojte baby , idem si tu po rady.
Je jedna osoba v rodine ktoru mam celkom rada ked je v pohode no uz casom zacinam vidiet ze to co robi mi fakt nerobi dobre. Ide o to ze ked je vsetko v pohode mame super vztah a zrazu z nicoho nic sa chova uplne opacne nerozprava sa so mnou ma blbe pripomienky robi mi zle . Potom zrazu chce byt mila a znova dookola to iste . Ja som uz z nej v strese je mi zle ked sa mame niekde stretnut alebo ma prist na navstevu ,len cakam kedy bude mat poznamky a bude mi chciet ublizit . Co robit? Ako sa zachovat ? To ze sa s nou nebudem stretavat sa neda uskutocnit lebo je to velmi blizka osoba. Ako sa obrnit ?
A ked sa jej spytam co sa deje tak len odvrkne ze nic ale proste citim ze nieco proti mne ma .

taktotedanie
22. dec 2024

Ked ti povie nic tak nic, mykni plecom a chod si po svojom
Ignorovala by som najviac ako by sa dalo

autor
22. dec 2024

@taktotedanie ono by bolo v pohide keby sa so mnou len nerozpravala ale ona mi robi naprieky , ma ustipacne poznamky atd.. a potom nakoniec ked uz chce byt za dobre tak to zvali na mna ze ja som sa snou nebavila 😐

taktotedanie
22. dec 2024

Ignoracia nic lepsie nemozes urobit

klotildabazarik
22. dec 2024

Akoze sa neda co byvas u nej? Odstrihnúť sa da vzdy

autor
22. dec 2024

@klotildabazarik je to velmi blizka osoba neda sa od nej odstrihnut...aj keby som chcela neviem ako...

januska12323
22. dec 2024

Všetko sa dá len treba chcieť.

viestta
22. dec 2024

Aj od manzela sa da odstrihnut, aj od rodica a aj od surodenca. Stretavaj sa lem s tymi ludmi, s ktorymi sa stretavat chces.

dadka1997
22. dec 2024

Da sa odstrihnut od kohokolvek, len musiš chcieť

0silvia0
22. dec 2024

Si tu anonymne, tak napis o koho ide: svokra, sestra, mama?

rozculena
22. dec 2024

nestretávaj sa s ňou,nikto ťa nemôže nútiť

autor
22. dec 2024

@rozculena nenutia ma .len by to urobilo sarapaty v mojej rodine a ja chcem mat doma pokoj

rozculena
22. dec 2024

aký máš prosím ťa pokoj,keď robí to,čo opisuješ

renesance80
22. dec 2024

prestať sa stretávať , dotyčný-ná má poruchu osobnosti