Dobrý večer baby, chcela by som sa s vami poradiť a vedieť názor aj od inej osoby než seba či zbytočne preháňam alebo by som mala mať obavy. S priateľom spolu necelý rok a začali sme spolu bývať už 4 mesiac. čakáme spolu bábätko.
Na začiatku vzťahu sme mali sex aj niekoľkokrát za deň teraz len občas, partner ako keby nechcel, alebo ako to nazvať.. Jeho správanie počas dňa je v poriadku bývame spolu čiže spolu trávime čas často, keď ho požiadam o pomoc (umytie riadov, vysávanie atd.) vždy to urobí, počas dňa ma pekne oslovuje, sranduje dá pusu či sa ma dotkne (pohladí ma alebo niečo podobné proste že prejaví záujem) cez deň , si zvykne každý robiť niečo svoje alebo si pozrieme seriál či film, ideme na prechádzku so psom.. občas keď ideme niekde zvykne nastať v aute trápne ticho pretože nemám čo danú chvíľu hovoriť.Plánujeme všetko spolu,nové bývanie, babo, výchovu všetko vidim že sa teší sám o tom rozpráva a čo sa týka bábätka sa teší veľmi. Stále sa má pýta či niesom hladná alebo niečo nechcem že je jedno kedy že on pôjde mi kúpiť či urobiť večer si spolu zvykneme pustiť film,či nejakú reláciu alebo seriál ale niekedy príde aj deň keď sme ticho a nemáme veľmi o čom alebo sa bavíme ale len proste normálne ...Ale aj keď v noci spíme už niesme tak pri sebe ako na začiatkoch.. a ten sex proste že nieje ako bol kedysi, neviem či je to tým že každý vzťah prejde nejakým obdobím kde je sex zriedkavejším alebo skôr už nieje to čo bolo keď bola úplne ta prvá zamilovanosť alebo nám to upadá a mám sa báť že priateľ o mna stráca záujem.. sex mame raz/dvakrát za týždeň niekedy ani to a mame napr.oral.. a potom zas nič..Neviem ako to brat a aký názor by nato mala iná žena či ako by sa k tomu postavila? Alebo by brala že je to v poriadku ? Neviem či sa mám začať báť , a stresovať alo stresujem alebo len preháňam ?
" S priateľom spolu necelý rok a začali sme spolu bývať už 4 mesiac. čakáme spolu bábätko." vela stastia...cakas dieta, pochybujes o vasom vztahu - naco teraz? nie si si ista ako to ma byt...kazdy to ma inak...ty mas vediet ako to chces mat a ci je to to, co chces...cakate dieta, takze to zacina byt irelevantne pokial nechces byt slobodna matka, sice slobodna si, takze skor osamela matka...ja ti len poviem ze byvanie spolu "uz 4 mesiac" je pomerne malo
@natlii5 ahoj stoho si nic nerob a neber to tak je normalne ze casom je toho sexu malo moj manzel tiez pocas tehotenstva moc sex nechcel lebo sa bal ze ublizi babatku a ked sa narodi budes mat toho vela a budes unavena tak ti iba obcasy sex nepride taky cudny nicoho sa neboj a nestresuj sa zbytocne potrebujes pokoj a pohodu😊😊
Ste spolu kratko a ty si tehotna, takze aj vztah sa meni. Je to normalne, zbytocne to uplne detailne vnimas. Zivot nie je kazdy den rovnaky a aj vztah prechadza roznymi fazami.