Ahojte zase píšem ja 🫣. Hanbím sa tu písať už ale nemám komu strašne mi je smutno a do plaču hlavne. Nevládzem byť sám už nemať komu napísať komu sa ozvať strašne to je. Bol som von z ďalšími dievčatami zase má každá len oklamala peniaze chcela hocičo len rada má mať to nie. Nedá sa to kúpiť vynútiť plus tá moja hanblivosť a autista nemožne sa spoznať. Nedá sa pozerať na okolitý svet a zaspávať každý deň zo slzami v očiach. Prosím čo mám robiť. Kto toto vymyslel celé že mi dal také diagnózy že idú proti sebe že chcem ale bojím sa. Chcem byť z ľuďmi ale bojím sa ich
Ale no tak.. ja vidím obrovske plus, že sa nehanbis a tie dievcata oslovis a idete vôbec na rande a skúsime to.. nebude to tak dramaticke a ani beznadejne, len tam ešte nebola ta prava.. na to je rande,aby si zistili, či mate spoločne hodnoty, temy,priority...
Viem,že veľmi chceš, ale ženy sa takého niekoho skôr zlaknu.. uber, netlac na to, aj keď ta to vnútorné ubija. Nájdi si niečo, čo ta na ten čas vyplni - odporucam začať sportovat,cestovat, kúpiť si psa...
Verím,že ti aj pre teba prijde q áno s autizmom je ti ťažšie. Vidím to aj u syna, že on stále myslí,že je pupok sveta a že všetko (dobre aj zle) sa deje len kvôli tomu, aby mu niekto ublížil.. berie všetko strasne osobne q tisíc krát mu budem vysvetlovat,že ľudia nerobia všetko len kvôli nemu,ale maju aj tisíc iných dôvodov...stojí si často sam sebe tým pádom v ceste.
@jaja20 ne z nikým ani nepamätám možno pár slov sme napísali
@anjelicek26 strašne mi je smutno z toho že sa stalo pravidlom že každá jedna čo som bol von boli sme spolu chceli peniaze ale dačo a potom sa neozvali alebo sme sa pohádali. A potom si ľudia myslia že vymýšľam že som náročný pritom vôbec nechapu že každá mi toto spraví že nemam klasické vzťahy ako iný majú bežný ľudia. Oni to asi vycítia že ma vedia využiť a že som dobry ku nim a nechám sa. Ja to ani nerátam koľko u mňa spalo chodili sme von 100 ich bolo určite
@jaja20 takých je veľa ľudí napíšem im a neozvu sa. Nechápem tomu vôbec koľko je takých že viac krát napísali ozvy sa ozvem a ticho. Alebo napíšem odpisu že sa cítim rovnako a tak a druhá správa už nič. Jak u debiloch
@tobias123321 Ja sa ťa pýtam na tieto 2 konkrétne, ktoré sa ti samé ozvali. Nemali dôvod ti neodpísať, tipujem, že skôr ty si sa im vôbec neozval, inak by si si to pamätal a vedel by si tie správy nájsť v IP...
Máš len 24 rokov, veď to je úžasné, nemáš žiadny telesný hendikep, len ti proste chýbajú endorfíny. Skús ísť niekedy do posilňovne, budeš mať z toho dvojitý osoh, aj stretneš nových ľudí, aj urobíš niečo pre svoje duševné a fyzické zdravie.
@jaja20 každý má dôvod mi neodpísať a neviem prečo je to tak neviem to vysvetliť
@tobias123321 Ty si ideš stále len svoje...
Zbytočne sa tu snažíme už skoro rok ti kadečo radiť... Píšeš, že sa bojíš ľudí,a vzápätí, že už u teba spalo, respektíve, že si bol vonku,so 100 dievčatami 🤔
To si ako stihol?
@jaja20 postupne za tri roky každý víkend z inou z diskotéky alebo tak. Niekedy aj dve za týždeň
Mal by si si pokecať s thunderdome či aký to bol nick, znie to že prežívate podobné veci s podobnými diagnózami.. možno by ste našli jeden pre druhého pochopenie.. 🙂
Zeny to tvoje zúfalstvo vycitia a preto ta bud využijú alebo zutekaju. Skus terapiu, neviem ci chodíš k psychiatrovi ale ak nie aj to by som na tvojom mieste skusila.
@janka_23 k psychiatrovi chodím a k psychológom už odmietam
@tobias123321 a berieš lieky?
@janka_23 antidepresíva hej
@tobias123321 asi teda nemáš správne nastavenú liečbu. A na tvojom mieste by som terapie neodmietala, najskôr sa musíš naucit mat rad sam seba, az potom ta bude mať rád niekto iný takým spôsobom po akom tuzis
@janka_23 malo ma poznáte ze tak to hodnotíte. Lieky už stačilo od decká ich bolo desiatky. Psychológov bolo kvantum aj súkromných všetko tak isto skončilo. Samota sa nedá liecit liekmi ale tým že niekým budem lebo je to prirodzené
@tobias123321 mal by si pochopit ze nikto s tebou nebude keď z teba bude vyžarovat zúfalstvo. Takého muža nechce žiadna žena
@janka_23 a prečo som zúfalý ?
Ja si tiez nemam s kym pisat, takze vdaka bohu za toto babske forum ze sa tu da vecer zabit nuda 😂 ale ty ako chlap musis byt velmi velky bojovnik, lebo ked budes takto pred dievcatom fnukat, je to konecna… a zapamataj si ze kvalita bude vzdy vitazit nad kvantitou, takze treba si budovat svoju osobnost a sny, popri tom dievca pride… a ked sa pytas, ako budes vediet ci je to dievca spravne, o ktore sa oplati bojovat… precitaj si tu spravu od riessky123 minimalne 3krat a zamysli sa
@tobias123321 stačí si prečítať tvoj príspevok a z neho to zúfalstvo priam srší.
@janka_23 ale prečo som zúfalý povecte keď všetko je tak super. Asi mám na to nejaký dôvod taký byť. Najprv ma nechceli potom som bol zúfalý.
@tobias123321 ako to tu citam, ty tusim potrebujes preplesk aby si sa spamatal a nie dievcensku spolocnost..kazdy je obcas na dne ale fnukanie na fore ci dokonca na rande ludi odradi ...porozpravat sa o svojich problemoch je jedna vec ale lutovat sa a nepocuvat inych len seba je nieco ine
@tobias123321 ty nam chces tym nieco povedat ? Zufaly..povedz nam ty, preco si zufaly...
@babydesire čím tým povedať nechápem. No som zúfalý preto lebo som autista ale taký ktorému chýbajú ľudia ale nevie sa s nimi rozprávať a spoznávať a to ma privádza do zúfalstva.
@babydesire šak nič neradite tá čo mám počúvať
@tobias123321 aha taaak..no to je ozaj zalezitost, ktoru musi riesit psycholog/psychiater 😔
@babydesire figu vyriešili za 15 rokov. Nemá to konca furt budem celý život taký a neviem sa s tým zmierit a ani nemienim
@tobias123321 ak chceš niečo zmeniť musíš na sebe pracovať a nespoliehat sa ze tu prácu za teba spraví niekto iný. Psychológ ta navedie na cestu, ale kráčať po nej musíš sam. A z teba mam pocit, že pre svoj rozvoj nerobíš absolútne nič.
@janka_23 také dristy otrepané to máte asi z telky nepozerane nechápete vôbec realite. Môže vás navádzať na cestu keď sa nedá proste hlava je taká bodka konec nemenná len vy a veľmi veľa ľudí to odmietate pochopiť.
@tobias123321 Ahoj, pamätám si aj tvoje predchádzajúce diskusie a vtedy sa ti ponúkla kvetka404 a riesska123, že si s tebou budú písať. Udržiavaš s nimi ešte kontakt?