Strach zo vzťahu, neopätovanie bozku

20. júl 2024

Ahojte. Neviem co sa so mnou deje ale v skratke opíšem problém. Začala som sa stretávať s jedným mužom. Spoznala som ho úplne náhodné a od prvej chvíle som vedela ze je to človek so srdcom na správnom mieste a ze si budeme rozumieť. Od prvého stretnutia mi s ním bolo dobre. Stretávame sa už asi mesiac. Ale ja som vždy mala strach zo vztahu a preto som ešte v žiadnom nebola a to mam už 30 rokov. Problém je to, že sa ma už snažil pobozkať a hladkať. Objatie znesiem je mi príjemne, zvykla som si. Ale bozk taky pravý som mu neopatovala. V prvej chvíli mi prišla do hlavy stopka ze co sa to deje? Co bude ďalej bude chcieť sex? Doma som chytila po stretnutí uzkost. A keď som sa upokojila začala som na neho myslieť a ze by som ho možno pobozkať chcela. Dokonca som mala aj sexualne predstavy. No na druhý deň keď sme sa stretli sa zopakoval ten istý scenár. Keď som s nim bojim sa trasiem sa vo vnutri a keď som doma snívam a mam rôzne predstavy aj romantické aj sexualne.

bibinko2006bubinko2009
20. júl 2024

Ahoj,asi nemáš veľa skúseností, však?Takto som sa ja cítila kedysi v puberte,keď som sa ešte s nikým nebozkavala a o inom som ani pomyslenie nemala.
Takže to,čo sa s tebou deje sú len obavy,že si to ešte nerobila a hanbíš sa,čo to urobíš správne.
Neboj sa,uvoľní sa a užívaj si krásne chvíle

amonet
21. júl 2024

mozno by bolo fajn zistit z coho strach prameni, ci naozaj iba neskusenost alebo iny zly zazitok a podla toho riesit.

zuzana9393
21. júl 2024

Ak je naozaj tak dobrý človek ako píšeš, skús mu toto napísať. Aby nestratil záujem. Lebo silno pochybujem, že mu samému napadne, že v 30tke si neskúsená. Aby nestratil záujem.

libertz
21. júl 2024

treba si to otvorene vydiskutovat, ked ma srdce na pravom mieste jak pises, tak to pochopi

lubkovaandrejka
21. júl 2024

Nemas fakt nejaku zlu skusenost z predoslych vztahov? Mne sa stalo to iste,ze sa ma jeden pokusil pobozkat snad 5x, ale ja som proste nemohla,az mi povedal,ze to skusat nebude,ze ak to prekonam,mam mu dat pusu ja. Ja som si vstupila do svedomia a nakoniec som mu tu pusu dala,pacil sa mi az prilis na to,aby som onho prisla. Ale ja som mala blok kvoli jednemu chalanovi,co sa na mna prvykrat vrhol ako vysavac,to bolo nieco hrozne, ja som myslela,ze zo mna vysaje dusu ako dementor z Harryho Pottera 😅😅.

autor
21. júl 2024

Mam dnes z toho neskutocnu depresiu az nechápem prečo musím ja tomuto čeliť radšej by som asi umrela ako s tým bojovala nedá sa to neda