Strach zo spoznávania

15. feb 2024

presla som si vicej stretkami a spoznavaniami a uz sa bojim vobec stretavat… vzdy to dopadlo zle ci uz len stretnutie alebo vztah
2 ma podvadzali, 1 mi stale klamal a bol neprijemny a agresivny, 1 neprisiel na stretnutie a zablokoval si ma, dalsi sa spraval na stretnuti ako idiot nezaplatil ani za seba a este sa aj skoro opil, dalsi na stretnuti bol hned hrrr ze vsetko uz by chcel, dalsi to bolo uz vo vztahu ma nechal lebo nieje pripraveny na vztah vraj, co sa to deje s muzmi? Co sa deje s ludmi preboha? Preco stretavam len takych ? uz vyse 7 rokov odkedy “randim” to je a stale som nenasla toho “praveho” (mam 24)

crazy_cat_lady
15. feb 2024

na akej zoznamke, alebo kde si natrafila na tieto exemplare? :D

colsami
15. feb 2024

A netlacis velmi na pilu s tym spoznavanim? Zoznamky naplno ci ako? Lebo na 24r je to naozaj pozoruhodna zbierka, kde si to vsetko stihla... 🙂

Netlac na to, si mlada, venuj sa najma svojim zalubam, a spoznas popritom aj normalnych.

libertz
15. feb 2024

No ja jako chalan sice nemam az taketo "drsne" skusenosti ale tiez som mal stastie aj na vselijake exemplare. Skor tak pol na pol mozno. Kde si natrafila na taketo pripady? Vsetko zoznamky ci? No ludom v dnesnej dobe hrabe dost, nevedia co od "dobroty". Aj co vidavam skusenosti inych ludi. Ja uplne chapem ze po tomto ma clovek obavy este nieco skusat. Ked tak sa mi kludne ozvi do spravy.

libertz
15. feb 2024

@colsami nemyslim si ze tlaci, ale aj keby, to neni dovod aby sa hentak chalani spravali... alebo vseobecne ludia.

libertz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hallka
15. feb 2024

podla mna je fajn byt aj chvilu sama. netreba to silit, vazne. uzivaj si ten cas, kedy nikoho nemas, ja osobne toto dost lutujem, lebo som v zivote nebola sama. zakazdym som niekoho mala. treba spoznavat aj sam seba 😉

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. feb 2024

par z nich bolo zo zoznamky niekto sa ohlasil sam jeden bol zo skoly,” vztahy”boli tak do roka max (2 do polroka) a boli v podstate 4, ostatne len stretko , inak som sama uz rok

libertz
15. feb 2024

odkial si btw?

autor
15. feb 2024

@libertz Okres NZ

rorino
15. feb 2024

Kluuud,veď máš len 24,užívaj si život,spoznávajú ľudí,máš čas na všetko,nič ťa nenahana,tak nestresuj😉

libertz
15. feb 2024

No to niesi tak daleko od mojej lokacie, ked tak napis. A ked nie, tak snad natrafis uz na niekoho v pohode co sa aspon bude spravat normalne.

sccarlet
7. apr 2024

Prestaň randiť, nechaj veci plynúť a láska si ťa nájde sama