Strach z osamelosti

8. máj 2024

Môj partner nechce ani svadbu, ani deti, dokonca už teraz áno intimitu, ale chce sa stretávať 🤷‍♀️, aspoň zatiaľ. Nedokážem z toho odísť.

viestta
8. máj 2024

Len kludne odid zo vztahu bez perspektivy. Nema zmysel v nom ostavat. Niekde na teba caka taky, s ktorym budes stastna

really8
8. máj 2024

To nie je partner ale znamy.

jaskolka
8. máj 2024

Čiže chce byť už len kamarát? Alebo aký vzťah má na mysli?

autor
8. máj 2024

@jaskolka Tak označuje ma ako svoju,, frajerku, " ale sám sa vyjadruje, že on neverí v dlhodobé vzťahy, atď. Zatiaľ sa somnou stretávať chce, ale už sa i pokúsil rozísť niekoľkokrát.

viestta
8. máj 2024

Tak sa s nim rozid ty. Je to take zlozite uvedomit si, ze sa viazes na nespravneho cloveka, ktory ta v podstate len vyuzova? Kde je tvoja sebeucta? To si uz taka zufala, ze si ochotna sa nechat ponizovat len preto aby si nedajboze nebola bez chlapa?

jaskolka
8. máj 2024

A ako si teda predstavuje váš" vzťah?" Keď nechce nič z toho, co robí vzťah vzťahom...
Máte úplne odlišné názory, predstavy a očakávania. Tak to vezmi do svojich rúk ty a choďte každý svojou cestou...

egonsk
8. máj 2024

ten strach mas ty, alebo ten partner?
Bezdetna zena luskne prstom a ma napadnika raz-dva. Samozrejme ci to ma perspektivu a o aky typ napadnika pojde je uz ina otazka. Ale co mozes stratit, ked uz teraz vlastne nic nemas, co by ta naplnalo?

alickapusinka
8. máj 2024

A načo si s ním načo to je dobre nechce ani deti ani svadbu. TY ak to chceš musíš skončiť a hľadať druhého. Roky TI utečú a budeš bezdetná v neistote. Aspoň že bol k tebe férový povedal deti a ženu manželstvo nechcem. Vieš koľko chlapov aj tu na MK tajilo žene že nechcú ani deti ani manželstvo. Tým ženám ušiel čas a deti nikdy nebudú mať. Takže aspoň v tom bol férový že TI to povedal aby si sa zariadila. Ja by som to skončila. Ma ťa iba na sex nič viac a tým že ti povedal že deti nechce tak ak by sa stalo tak si myslím že záujem by nemal a posielal by ťa na potrat alebo by platil len výživné. Vieš čo je v dnešnej dobe byť samoživiteľka ťažké veľmi ťažké.

pralinka25
8. máj 2024

ale ved vy uz davno vztah nemate. on ma prvdepodobne uz aj inu.
nespite spolu, neplanujete buducnost. nemate vztah.
kludne hladaj dalej. ty uz sama predsa si.