Ahojte. Pred par rokmi som prežila rozchod, z ktorého som sa dostávala niekoľko rokov. Bol to môj prvý vzťah, strašne ma to zobralo. Avšak keď sa snažím s niekym nadviazať nejaký bližší vzťah, tak vždy nájdem niečo na dotyčnom a zľaknem sa, proste odídem. Myslím, že to pochádza z toho, že sa bojím namotania -> strach že ma opustí a budem zasa trpieť, tak radšej zdrhnem.
Mal to niekto z vás tiež tak? Rada by som sa o tom pozhovarala..
tento problem sa bude s tebou tahat velmi dlho ak s tym nieco neurobis, osobne si myslim, ze by ti pomohol napriklad rozhovor so psychologickou, to proste niekedy staci aj jedno sedenie a vela veci ti zacne davat zmysel 🙂
opustiť ta môže každý, lebo je slobodný. aj ty si slobodna a mozes niekoho opustit. Nikdy ti nikto nebude patriť, lebo nie je tvoj majetok a ak je s tebou, tak preto, že chce..a to isté zasa platí aj opačne... ludia sa opúšťajú, niektoré vztahy su epizodicke, len ta nasmeruju niekam.. my ľudí nevlastnime, neda sa to. Da sa verit len v seba a v svoju sebahodnotu a sebauvedomenie. Akonhle si uvedomis ze nemozes nikoho vlastniť tak sa oslobodis a nebudeš vztahy brat tak fatalne.
@domca2522 toto by si si mala riešiť s psychoterapeutkou
Taka nedoriešená trauma ti bude kaziť každý vzťah