Štekajúci pes v bytovke

11. aug 2023

Ahojte, bývam už nejaký ten čas v bytovke… a máme takých susedov ktorý si zaobstarali psa…mali ho sice od šteniatka ked to bolo maličke bolo rozkošne ale potom už čo vyrástol to nič ine len agresívny a šteká…po dvore ked bol tak na človeka aj vybehol vyskočil trhal zaa nohavice tak sme sa niektori sťažovali a pri venčeni používajú vodítko…ale to je tak nenormálny pes že my v dome máme obrovského a nešteká toľko koľko on…oni ho celé dni púšťajú na balkón A tam vyčakáva a ked niekto ide breše jak nenormálny…a ak ho chodia venčiť tak odkedy vyjde z bytu az kym nevyjde z bytovky von piští šteká alo by ho dreli…a to niekolko keat do dna a podotýkam niekedy aj v noci o 2 ráno…uz som zufala, je to taky sused ze jemu nič človek povedat nemože lebo hned sa zduri… teraz leto tak v podstate okna otvorené stále…no clovek nemoze cez den ani pospat lebo sa toho štekotu zlakne…idem z nakupu on zrazu vybehne na balkon a steka jak nenormalny a ja sa furt tak zlaknem že… nejaké rady? Moze vlastne tak pes v bytovke štekať? A cele dni byt na balkone jak v nejakej klietke a vyštekavat na celu bytovku?

martinka13
11. aug 2023

Môže, pokiaľ neruší nočný kľud. Ak šteka v noci, môžete to riešiť. Skúsila by som najprv správcu, ak by to bolo neznesiteľné v noci, volala by som políciu kvôli rušeniu nočného kľudu. Ale to je už ozaj extrém. Je to veľmi nepríjemná a ťažko riešiteľna situácia. Dobre by bolo, ak by ste sa dali dokopy viacerí susedia. Sama toho asi veľa nezmôžeš

marcellka32
11. aug 2023

V noci od 22-6 je nočný kľud, ak by zavyjal môžeš riešiť políciou

colsami
11. aug 2023

Ako radia vyssie, ak je to po 22.00, rovno volaj policiu za rusenie nocneho kludu.
Jednych (policajtov) alebo druhych (majitelov) to za chvilu prrstane bavit a vyriesia to (mozno) tak aby bol pokoj a majitelia si to nejak zabezpecili.

cacianka
11. aug 2023

Nielen nočný kľud, ale ani cez deň nemôže obťažovať sused susedov , prachom, svetlom, hlukom, viď Občiansky zakonnik