ahoj, ma tu niekto vztah s partnerom od teen veku? 😊 iba ma zaujíma či to vydržalo, mám priateľa s ktorým to teraz nie je bohvieako.. len ma zaujíma, že či má niekto s niekym vztah od napríklad 17 s jedným clovekom až do teraz. stretávam sa s názormi že to nejde. že ľudia sa časom menia, páčia sa im iné veci, majú iné požiadavky, chcú zazit niečo iné a tak. že či sa vám nestalo, že vám to nevyhovovalo?
Od 18ky. Mame ja 30 muž 32 bude mať. ;)
ja som mala 19násť a prežili sme všetko možné a žijeme v pohode ďalej 😀 spolu sme 14 rokov, 7 rokov manželia
Od 17tky, 23 rokov spolu
od 15tich, sme spolu 13 rokov aktuálne
Od 18stky a 17 rokov spolu 😉
Od 17tky sme spolu, 15 rokov manželia, mame 4 detičky a sme šťastní 😊
Mala som čerstvých 17ked sme sa dali dokopy, muž mal 19. Sme spolu 11rokov z toho 4zobrati 🙂
Sestra so švagrom sa dala do kopy keď mala 18 teraz má 40.
My sme spolu od mojej 17tky, ale teda mali sme obdobie,ked sme boli rozideni (neviem presne kolko, ale par rokov sme spolu neboli, dokonca sme sa 1 rok po rozchode ani nevideli cely rok). Nasledne nas to ale k sebe tiahlo a dali sme sa naspat dokopy. ja mam tento rok 37. Zmenili sme sa aj ja aj on, ale tym,ze sme spolu vyrastli, tak sa pozname veeelmi dobre, vieme na co ten druhy aktualne mysli. V tom obdobi, co sme spolu nechodili sme sa aspon obaja vyburili a teraz nam nie je nic luto 😀 ale verim,ze taketo vztahy mozu byt realne aj bez pauzy
Od 17 rokov. Sme spolu 24 rokov, z toho 18 rokov manzelia.
Mala som 19 ked sme sa dali dokopy, sme spolu 24 rokov a minuly tyzden sme oslavili 18 vyrocie svadby.
Ano ja som mala 17 on 16 dnes mame po tridsiatke
Od 15tich a máme obaja 44. Prešli sme si všetkým možným ale nemenila by som 😉
Prvá a posledná láska u mňa aj u neho. Ja 15 on 18. Nedávno sme oslávili 25 výročie.
Ja som mala 18 a on 16 a sme spolu už 21rokov.
ja som s manzelom od mojich 15-tich rokov, v sucasnoti sme manzelia 13,5 roka a klape nam to perfektne, mame 2 krasnych synov a opat by som si ho vzala za manzela ❤
Ja som s mojím mužom začala chodiť v 9 ročníku na základnej (14 či 15) a sme spolu 10 rokov, z toho 3 manželia🙂 zatiaľ bez detí.
Naši od 18 a 23, teraz budú mať 30 rokov výročie. Väčšina starších párov začínala mladá a vydrží.
Ale mám aj kamošov, spolužiaci zo základky, spolu od 7.ročníka, ťahajú to už spolu vyše 15 rokov veľmi šťastne. A veľa spolužiakov zo strednej je spolu (okolo 10 rokov).
Od 18/19, teraz máme 36/37, takže už polovicu života sme spolu.
Ja som mala 16. On 19.
Oslavili sme nedavno 10.vyrocie svadby. A kolko sme spolu uz ani neratam 😂
Mala som kúsok pred 15tkou, v lete budeme spolu už 28 rokov. Áno, človek sa časom, vekom mení, my sa, našťastie, meníme spoločným smerom.
Vyjst to moze, preco by nemohlo... Ale skusenost je neprenosna a ludia sme rozni..
Ty vsak pises, ze s tvojim priatelom to nie je bohvieco..
Na to sustred, nie na to, kto, kedy, ako dlho.. dolezita je kvalita vztahu, nie odkedy je par spolu...
Bola som s mojim od cca 16 rokov, 10 rokov manzelia, spolu 18 rokov. Sme uz rozvedeni. Clovek sa meni vekom,inak mysli.
Mala som spolužiačku, mala 16 keď sa zaľúbila do o rok mladsieho chalana ktorý bol o ročník nižšie, sú spolu doteraz. A to budeme mať už stretávku pomaly po 25 rokoch
Ja som mala 19, manzel 17, sme spolu celkovo 20 rokov a nic lepsie sa nam nemohlo stat.
My sme sa dali dokopy, ked sme mali 17, ale o mesiac uz 18, tak beriem to od 18r, sme spolu uz 13rokov, a kamoska je so svojim priatelom od svojej 15ky, tiez doteraz stale. 🙂
Ak to medzi vami nie je velmi dobre, tak na to kasli. Mas zivot pred sebou. To, ze ine su s muzom od skolky, neznamena, ze je to jedina a spravna cesta.
my sme spolu od veku 19 a pol, spolu skoro 24 rokov 😉, bez sobáša...
Ja som od svojich 16 on mal 22 a sme manželia už 30 rokov poznáme sa 33 od roku 1990 manželia od 1992
My sme spolu s mužom od 18 - tky, v septembri budeme mať 20 -te výročie svadby