Staviame dom a rozmýšľam nad rozvodom

5. sep 2022

Ahojte. Prepáčte, ak tento výlev bude dlhy, ale dosť by mi pomohlo keby niekto prežil podobnú situáciu a povedal mi ako z toho vykľučkoval, pripadam si uz ako na hlavu 😁
Ide o to, že som sa dostala do celkom peknej depresie z môjho manželstva. Nemôžem v noci spávať, mam stavy úzkosti a neviem ako ďalej.
Sme spolu 6 rokov, z toho 3 roky manželia. Deti nemáme, nedarí sa nám. Raz som tehotná bola ale potratila som. Neskôr som zistila, že môj muž randil s jednou ženskou, robil to aj počas tehotenstva, naštastie som sa to dozvedela az po tom ako som potratila. Sľúbil, že to bol úlet, že sa uz nič take nezopakuje.
No ja mu uz neviem veriť, akokoľvek sa snažím. Boli sme pred nedávnom na jednej akcii kde sa pripil a myslel, že pozerám do telefónu, no ja som dvihla hlavu a videla som ako žmurká na jednu slečnu co tam bola bez partnera, nechcela som robiť scény a on si to vraj nepamätá. Mame spolu psíka, staviame si dom. Rozmýšľam nad rozvodom, je mi ho aj brutal ľúto, vraví, že ja som jediná koho ma a bla bla.. Neviem si ani predstaviť, že co mam robiť ďalej. Neviem kam by som sla, rodicia bývajú v inom meste, mam zabehnutý život, no som nešťastná, pretože dôvera je silný pilier a ja ju uz voči nemu nemám. No stále sa bojím urobiť krok do neznáma :( Ďakujem za prečítanie a rady.

deti95060810
5. sep 2022

nechceš sa vrátiť z kratšej cesty? úplne zničil tvoju dôveru.
Si predstav aké to bude ťažké o pár rokov.
Tvoj manž. sa nezmení, takýto borci vystrájajú ešte aj v 60tke. Stále si potrebuje niečo dokazovať a jemu je v podstate jedno s akou dámou. Hlavne že naletí....

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viera
6. sep 2022

Raz randil?…Bude aj druhykrat,tretikrat,stvrtykrat….Ver ,ze to sa nezmeni.Mozes byt stastna,ze s takym nemas deti…Pri muzovi mas byt stastna a nie NESTASTNA….Ak nie si s nim stastna a uz teraz sa trapis a este aj nemate deti…Tak je nacase urobit KROK do neznama…Neboj…Urcite to zvladnes…

amiaja
6. sep 2022

Toto uz bude vzdy medzi vami. Dovera je dolezita.
Je ti treba chlap co randi s inou a zmurka kade tade?
Dieta nemate, zid z kratsej cesty. Alebo si vies predstavit ze uz navzdy budes v takomto vztahu?

parvinka0001
6. sep 2022

@nikto2234 neboj ženy o nič lepšie nesú .

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slovenka753
6. sep 2022

Ja budem asi jediná z opozície ale zhadzovať 6 ročne manželstvo kvôli zmurknutiu? Ak ho to všetko mrzí a snaží sa, tak by som to skúsila. A no dôveru treba opätovne vybudovať, nepríde sama. To mu treba vysvetliť. Ale ak si myslíš ze samej ti bude lepšie tak smelo do rozvodu.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amiaja
6. sep 2022

@slovenka753 to zmurkanie bolo az po tom co randil s inou a autorke sluboval ako sa uz nic take nezopakuje... a co to je za chlapa ked vedla neho sedi manzelka a on si zmurka na ine? Kaslala by som takeho

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ankare
6. sep 2022

Odíď z kratsej cesty. Nie je to spoľahlivý partner. Aj to,že sa Vám nedarí mať dieťa, možno zariadil tak vesmir, jednoducho sa k sebe nehodite. Más na lepšieho! Držím palce!

jakoma
6. sep 2022

Som, alebo som bola v podobnej situacii, ak chces, napis.

gumkac19
6. sep 2022

Kúpte si knihu- tvoje túžby moje túžby- Ak chcete na vzťahu pracovať...
dôvera sa dá aj opäť získať, to že randil s niekým - nedeje sa to len tak z ničoho nič, ale muselo tomu niečo predchádzať, chýba je spravidla na oboch stranách

a_alexandra_a
6. sep 2022

Nezostávala by som s takýmto človekom. Keby si naozaj bola to jediné čo má, správal by sa inak a nepotreboval by žmurkať po iných. Pre mňa osobne by to bolo ponižujúce, keby som bola vedľa neho a on žmurkal po iných. A to, že randil s inou počas manželstva a tvojho tehotenstva, to je tiež primitívne. Neviem si predstaviť, že by som s ním mala zostať. Pre mňa je to chudák, nie muž s ktorým chcem prežiť život.

karolinakr
6. sep 2022

Ono všetci muži sú sukničkár i - jeden viac,jeden menej ale majú to v krvi..Úplne verného by som zas nehľadala,neviem či to je splnitelna úloha.Zalezi,či sa to ešte dá alebo už nedá akceptovať..či to je na znesitelnej norme..

amiaja
6. sep 2022

@elizabet173 no ja by som sa ani na to zmurkanie nevykaslala.. keby moj muz randil s inou pocas nasho vztahu a este ked som tehotna a nasluboval mi potom hory doly tak aj za jedno zmurknutie ho kopnem rovno do riti. A ze mal vypite? No aspon viem coho je schopny ked som vedla neho, nie este keby bol niekde sam.
Myslim ze nic dobre autorku s takymto chlapom necaka

cimage
6. sep 2022

Neviem preco, ale myslim si, ze randil viac ako raz, len na to raz si dosla. A pocas tehotenstva? To ma byt vase spolocne krasne obdobie. Tento vztah by som uz neriesila. Stale tam bude to co ak.

andreja13
6. sep 2022

Sama vies, e to nema zmysel a ze s nim proste uz byt nemozes a hlavne ani nevies. Takze cim skor odides, tak tym to bude lepsie

p.j.jacky
6. sep 2022

Odíď dokial niesu deti . Keď prídu deti budeš bez peňazí chlap možno v inej posteli a potom čo budeš robiť ? Treba vidieť veci racionálne . Srat na dom keď v ňom nebudeš šťastná . Veľa staršia a nestracaj čas s niekym kto za to nestojí .

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
iwwca22
6. sep 2022

Tak toto by si neviem predstaviť. Nosíš mu pod srdcom dieta a on beha za druhou? Neviem, ťažko sa hovorí co by som urobila keďže sa mi take nestalo. Ale nemyslím si, že je to ideálny partner pre tvoju buducnost. Keď by si otehotnela znova, našiel by si druhú? Co ak by si bola na rizikovom? Čiže žiaden sex cele tehotenstvo? Bol by schopný ti byt verný? A keď by sa dieta narodilo? Zvládol by to keď by tebou lomcovali hormóny, dieta by revalo a partnerský vzťah by bol na vedľajšej koľají? Neviem si predstaviť mat rodinu s takým človekom. Radšej skončiť teraz kým nie sú deti než potom. Hlavne keď aj ty máš ten pocit ze to je lepsie ukončiť.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
onalubipomarance
14. aug 2024

Myslím, že sama si už rozhodnutá, že s ním nebudeš šťastná. Ja ti len poradím, počkaj so všetkým, kým dostaváte dom.