Ahojte, v práci mi prejavuje sympatie starší šéf (o 17 rokov). Priznám sa, priťahuje ma tiež, ale bojím sa toho vekového rozdielu. Nie je to sukničkár a nie je ani nejak inak divny. Môže taky vztah fungovať?
@sissy27 čo keď je to moja osudová láska? Je rozvedený. Ma už dospelé deti.
A koľko máš rokov?
@dharmasanata mám 38, jedno dieťa a manžela, ktorý ma len kritizuje a nemiluje. Dosť intenzívne uvažujem o novom začiatku.
Pories si najskor problemy doma.
@dskjhfdlkdjhl len ľahšie by sa mi to riešilo už s niekým, kto by mi pomohol.
Ani nevies, ako velmi sa mylis.
38 a rozum nikde… a preco o novom zaciatku uvazujes az teraz? Sef ti “prejavuje sympatie” a ty uz dristas o osudovej laske 🙈 on uz ma rozvod, majetkove vysporiadanie a vychovu deti za sebou, preco si myslis, ze potrebuje toto vo veku 55rokov riesit znova?? Zavesit si na krk dalsiu zensku s deckom, aby jej poskytoval strechu nad hlavou a financie a staral sa jej o decko? Fakt si myslis, ze toto nejaky chlap chce??
Prestan sa vesat na chlapov nech sa o teba staraju. Vyries si nefunkcne manzelstvo, zariad si byvanie a zivot a potom ries noveho chlapa.
38 rokov a rozumu nikde 😃
Tiež ti poradím, že najprv si daj svoj život do poriadku, daj si pauzu.. ak to sef s tebou myslí úprimne a vážne tak to pochopí a počká. Nieje nič horšie ako zakladať vzťah na klamstve, podvádzaní. A ty chceš v podstate len zachrániť a teraz vidíš každého chlapa ružovo čo ti ponúkne milého slova. A to dobre nieje no..
Veľmi nezodpovedné a nefer voči všetkým zúčastneným začínať nový vzťah keď nemáš ešte doriešeny svoj aktuálny vzťah.
Druhá vec, ak ti vzťah so šéfom nevyjde, môžeš si rovno hľadať novú prácu. Si zmierena aj s tym?
@dharmasanata je to možné, šéf je pokojný a rozvážny, starší...
@janka_23 som s tým zmierená.... Mám top referencie.
@dharmasanata neuveriteľne mi chýba láska od manžela
A s manželom si to už riešila, že ti chýba od neho láska?
@dharmasanata miliónkrát.
A prečo od neho neodídeš keď teda rozmýšľaš nad novým začiatkom
@dharmasanata lebo sa bojím. Lebo je dobrý otec.
Zijes v nenaplnenom vztahu, kde si nestastna a potom sa ti zapaluju lytka z prveho co ti prejavi trosku pozornosti (pricom moze byt cisto platonicka)
Šalieš. Ten tvoj záchranár hneď hodí spiatočku akonáhle by sa objavilo dieta. Ani rodicia nemajú vzdy jednotný názor na výchovu, niezo ešte 55 rocny chlap s odradtenymi detmi.
Možno by aj niečo chcel ake romantika už nebude s dietatom. A to nepíšeš koľko má rokov dieťa. No zvlášť keď majú s otcom dobrý vzťah, mas o pruser tak ci tak zarobené.
Manžel ta ma rad len ti lasku neprejavuje, ci ma zrovna blbe obdobie?
Môj máva niekedy také obdobie keď sa toho nakopi a za tie blbé poznámky by som ho niekedy mucholapkou vyzliekla najradsej 😏.
Ale viem prečo to je a on zas vie keď ha som neskutočne "privetiva" tiez zklapnut.
Zapamätať si do budilucba jedna dôležitú vec. Ďalší chlap ta nezachráni, sorry nie si princezná, takže vypustiť ti dúhu a jednorozcov a skoč nadpet do reality.
Keby si ešte napísala, že by si vyskúšala ako kamosa s benefitmi (blbe počas vztahu aj tak) ale Budiš! No ty už máš víziu ritiera záchrancu.
No pokial takto uvazujes, si fakt veľmi hlupa.
Poznám viacero žien, ktoré sa nakoniec museli zachrániť same, rytier pichol alebo vacsinou prišli rozpory kpli deťom. S tvojim prístupom to máš už vopred prehrane. Ani vestecku guľu nepotrebujem na to.
Pred asi 2 tyzdnami tu bola identická diskusia, dohladaj si to. 40 ročná s 2 deťmi, manžel ignorant, začala si románik so starším rozvedenym sefom, rozviedla sa kvôli nemu. Ona si to predstavovala rovnako ružovo ako ty, narazila, pretože on zrazu zistil, ze nechce žiť v jednej domácnosti s 2 malými cudzími deťmi a odmieta sa im venovať. Ich vzťah vyzerá tak, ze k nej príde večer, majú sex a ráno odchádza. Byt tebou, vezmem si z toho veľke ponaučenie. Chlapi v rokoch s odrastenymi deťmi, už nechcú ani malé deti ani si zvykať si na režim popri deťoch. Ak ta šéf bali a vidí, ze sa chystáš, tak len zanuchal možnosť vrznut si bez veľkej námahy. Ver, ze posledne o co stoji je zachraňovať matku s deckom. A čo sa týka vekového rozdielu, môj aktuálny šéf ma o 15rokov mladšiu manželku. Rozvedení síce nie sú, ale už 6 rokov si každý žije svojim životom. On v KE, ona v BA. Sem-tam si zavolajú, napíšu si a to je cele manželstvo. Dcéru majú v Londýne, ako správni rodičia za ňou chodievajú spolu. On sa už viackrát vyjadril, ze by dal uzakonit, aby si starší chlapi nemohli vziať výrazne mladšie ženy, pretože také vzťahy majú limitovanú dobu trvanlivosti. 65 ročný chlap jednoducho v žiadnom smere nestíha 50 ročnej žene a tie tlaky 50 ročnej ženy, 65 ročného chlapa jednoducho tak nekonečné otravujú, ze v takom vzťahu nechce byť.
Minule tu bola podobná téma, ale o skok vpred, teda žena takto podľahla chcela tiež zachrániť z nefunkčného manželstva, dúfala, že sa ten nový chlap chytí úlohy nového otca, partnera a ten chlap chodil za ňou iba do postele a vracal sa radšej k sebe domov. Nechcel s ňou žiť. A to jej tvrdil iné veci kým bola v manželstve. Nemaj také očakávania, že si s niekým začneš a on si teba aj tvoje dieťa k sebe hneď aj nasťahuje. Alebo že ti bude platiť účty..
Možno si tiež chce len užiť mladšej ženy a viazať sa nechce. Už je starší, väčšinou chcú kľud, len tak randiť.
@milovnickakvetov nevieš ako sa volala tá diskusia? Prečítala by som si ju rada
@dharmasanata ďakujem 🙂
kolko rokov ma dieta? si pripravena na striedavu starostlivost ? pripadne zeby syn bol zvereny otcovi?
Iné je že TI nadbieha krúži okolo teba a ine je žiť v spoločnej domacnosti a každy deň byť spolu v robote a potom doma.Myslím že asi by to ani nechcel ak ma už dospele deti chce sa zabavať baviť. Iné je ísť do kina na večeru ak by ťa pozval a ine je každý deň žiť spolu a mať problémy a vychovavať cudzie deti zvlašť ak svoje ma dospele.Mať dve cudzie deti chlapi veľmi nechcu a nemajú trpezlivosť.Si myslím že flirtuje s tebou zblbol TI rozum a chce ťa dostať do postele.Ale neverím že by chcel žiť pod jednou strechou.Prečitaj su tuto tému a uvidiš.Rozviedla sa s mužom ma deti a ten ktorý ju oslňoval ten sa na nu vykašľal že iba sa navštevuju maju spolu sex a nič viac príspeje jej as nejake peniaze a to je všetko.Neblázni aby si nedopadla ako autorka tej témy.
@alickapusinka nepripadá mi to vôbec také tragicke. Vôbec by mi nevadilo sa navštevovať. Mať vikend pre seba, keby bolo dieťa u svojho otca. Dokonca ani nerátam s nejakým hraním sa s mojím dieťatom. Celkovo si myslím, že žiadny muž nechce vychovávať cudzie dieťa.
Veď choď do toho, načo ti rady a názory ľudí z nejakého fóra. Teraz keď ti tu napíše xyz žien, že nie, kašli na to, si vydatá a somariny tak sa budeš podľa toho riadiť?
Autorka, osudova laska neexistuje. To len taky zaklad, ktory by si si mala najskor uvedomit....nic v zlom teda.
Neser tam kde jes… vek nie je az taky problem, ako to, ze to je tvoj nadriadeny…a tipujem, ze aj zenaty…