Starší muž o 10 rokov

3. jan 2025

Ženy.. starší muž o 10 rokov..ma 55..
Nie je to veľký rozdiel?
Skúsenosti?

gribka1
3. jan 2025

Nemusí byť. Záleží aj od iných faktorov.

minesasubu
3. jan 2025

medzi mňou a mužom je 10 rokov rozdiel a sme uplne v pohode avšak zaleži od veľa inych faktorov

stellarstar
3. jan 2025

Nie aj medzi nami je 11 r rozdiel

sissy27
3. jan 2025

Som v podobnom veku ako ty a mne by to nevyhovovalo. Drviva vacsina single / rozvedenych / vdovcov (a obcas aj ti zenati) v takom veku ma uz svoje maniere, mindraky a mizernu schopnost prisposobit sa novej situacii, takze z mojho pohladu sa s nimi uz proste neda. Ale su zeny, ktore to zvladaju a dokonca su stastne, takze vyskusaj a uvidis - ved z teba neubudne.
A urcite by som zacinajuci vztah neporovnavala s dlhorocnym vztahom. Nechcem byt zla, ale ak je chlap po 40 nezadany, tak to ma svoj dovod…

grof_monte_christo
3. jan 2025

Mala som chvíľu o 13 rokov staršieho. Ja 46 on 59. Moja skúsenost je, ze prioritou je vek, chcú mať mladšiu ženu hlavne kvôli sexu a chýbalo tam hlbšie porozumenie, pochopenie a taky ten ľudský záujem.

autor
3. jan 2025

@sissy27 presne toto mam v hlave..
Je príťažlivý..inteligentny..samozrejme ze mi imponuje asi práve to správanie staršieho muža lebo mladší sa väčšinou tak nespravaju..
Len sa obávam toho ci to nebude na mňa až,,príliš,,😀
Ale ako píšeš...neubudne zo mna😉

autor
3. jan 2025

@grof_monte_christo ja mam skôr obavu ze ci by aj ten sex bol ôk..keďže viem aké mam potreby ja 🙂(teraz ma muži po 50 ukrižuju ak toto precitaju)🤣

zuza265
3. jan 2025

@sissy27 tak vsetci co su nezadani maju dovod. Je jedno ci chlap po 40 alebo zena. Obaja mohli len napr ukoncit predosle vztahy a su teraz sami 🙂 tak ako to moze znacit aj, ze je komplikovani/a a je to s nimi tazke. Tak ako aj, ze jednoducho si vybral predtym partnera, s kt to len nevyslo.

autor
3. jan 2025

@sissy27 je rozvedený ..ako aj ja.

betulinka1
3. jan 2025

Tak 55 rocny moze mat sexuálny apetít lepsi ako 35 rocny. Toto si zistis ale iba v praxi 😉. Ty mas 45 on 55 za mna vek ok pre oboch.

jamimo
3. jan 2025

vysoko individuálne a prípad od prípadu. Môj otec je o 8 rokov starší a v seniorskom veku je ten rozdiel cítiť. Mama nemá na to nervy...
Kamarátka 50, jej chlap 60. Ona energie, behá ako prepelica, on už taký dedo (aj vzhľadom, nechce sa mu, už toľko nevydrží)
Tak, ale sú páry s väčším vekovým rozdielom a žijú naplno a harmonicky 👍
Takéto rozdiely vidno však aj u rovesníkov 🤷‍♀️

grof_monte_christo
3. jan 2025

@anonym Ale ano, muži v tomto veku este celkom vládaju. Teraz mam rovesnika a je to o niečom úplne inom. Našiel si mna a nie ženu mladšiu o 10 rokov. Priority vo vzťahu sú niekde inde ako len mat mladšiu partnerku, s ktorou si až tak mentálne nerozumejú.

beata_k
3. jan 2025

Statisticky muzi umieraju skor nez zeny. Treba zvazit, ci chces byt na dochodku sama. ( ano, stat sa moze bars co aj zajtra)

danyelia
3. jan 2025

Pri tom vašom vekovom rozmedzí a rozdiele by to malo byť ok, viac by som sa sústredila na povahu a charakter toho muža...

mojemenonikto
3. jan 2025

@autorka: "teraz ma muži po 50 ukrižuju ak toto precitaju", áno, máš pravdu. Počkaj idem si po kríž 😂😂
Netreba zabúdať na to, že predsudky nás zbytočne a extrémne obmedzujú! 10 rokov rozdiel? No a čo?! Rozumiete si? Máte sa radi? Je pozorný, dokáže ťa rozosmiať a nie je držgroš? A funguje vám to aj v tom sexe, priťahuje ťa? Tak potom čo riešiš? Smelo do toho! Žijeme len raz.

yelena159
3. jan 2025

@jamimo Poznám chlapa, ktorý má 62, býva v Amerike teraz. Posilňuje, surfuje a má čierny opasok v brazílskom jiu jitsu. Je veľmi šarmantný a fešák. A to hovorím ja, ktorej do 30tky chýba ešte pár rokov. 🤭

eliska13
3. jan 2025

Je...ja by som taky rozdiel nechcela.

jamimo
3. jan 2025

@yelena159 aj ja takého poznám 🤭

jamimo
3. jan 2025

@yelena159 samozrejme, súhlasím, záleží od jedinca, zdravia, mentálneho nastavenia.

yelena159
3. jan 2025

@jamimo Whaaat? Ten že má 60?

barborachors
3. jan 2025

Zena 45 a muz 55 je uplne v pohode.

svetlonos
4. jan 2025

Zalezi od toho ci hľadá partnerku alebo opatrovateľku 😏 Niektorí sú v tom veku viac fit ako 30 rocni. Su prípady, kedy by som fakt do toho nešla. Ale pomial je fit, udržiavaný športuje, vitálny tak prečo nie?

jozef1890
4. jan 2025

Nikto nikoho neukrižuje, my sme napr. rovnaký ročník mám 56 ona tiež a posledné 2,5 roka ma odmieta akurát ma keď si ľahneme večer len ma chytí za ruku a niekedy ma pohladí to je všetko. Neviem čo sa stalo z ničoho nič, jednoducho ma odmieta vždy len nad niečim rozmýšľa. Tak aký je to už vzťah? Aj muž v takom veku potrebuje tú ženu tak ako žena má svoje potreby..... Či že žiadny sex ako píšete celkom nič ako by už mala 80 r.

autor
4. jan 2025

@jozef1890 Ja som sa pýtala z pohľadu mladšej ženy keďže mam prirodzene obavy ci to môže aj po tejto stránke medzi partnermi fungovat...práve pre ten vekový rozdiel..
Ženy v tom veku už riešia častokrát hormonalne zmeny a tie často zapricinuju už nechuť,odmietanie partnera ..Dôležité je asi priznať si problém a hovoriť o ňom

rorino
4. jan 2025

My máme 13 ročný a ťaháme 18. rok.Dolezitejsie je porozumenie,láska a všetky veci okolo toho,ako vek výška,váha,plesina🤣😏

autor
4. jan 2025

@rorino 😁😁to je ako bonus k tomu 😉

bessie12
4. jan 2025

Autorka, u nas je oveľa väčší vekový rozdiel a rozumieme si perfektne. Neprejde deň kedy si zo seba nevystrelime 😁

jozef1890
4. jan 2025

postupom času bude žiarliť bude stačiť úplne ak sa len pozriete na iného čo len nechtiac

milovnickakvetov
4. jan 2025

@bessie12 autorka rieši okrem iného svoj sexuálny apetít a ty si tu nedávno písala, ze cca rok nesexujete, lebo si stale unavená a nemáš chuť. Normálneho zdravého 50-nika by roztrhlo pri takej intenzite sexu.

milovnickakvetov
4. jan 2025

Moja kamoška, 38 ročná si v jeseni nasla 53 ročného. Spoločne porozumenie veľmi chabé, ale sex špičkový, ze on ide ako píla a je nadšený, ze ju netreba presviedčať a prosiť, lebo v jeho predošlom vzťahu, kde mal rovesnicku sex bez prosenia nebol. V tomto smere sa asi prikláňam k názoru
@grof_monte_christo chlapi v takom veku idú cielene po mladších kvôli istote sexu