Ahojte neviem ako začať,ale možno už poniektorí dospelý ľudia vedia o čom točím na minulosť nechcem spomínať nemal som extra dobre detstvo a najmä s otcom neviem nechápal som až doteraz ako sa choval ku najmladšiemu synovi sebecký a hlavne ak podnapitom stave a ku vlastnému staršiemu synovi nebol taký šak to určite väčšina z vás to pozná však?....Nebral ohľad nato že som sa o jeho starých rodičov staral ani raz nepovedal ďakujem......Dobre poďme k veci ľudia chcem sa vás spýtať ako sa mam pripraviť o starostlivosť o rodičov?...čoho mam sa obávať a čoho ne teraz čo ma čaká? mame to tak,že cez deň nechávam rodičov samých aby si odvykli odo mňa a boli sami po kope ako ma biť ak im treba niečo tak mi stále zavolajú aby som prišiel...Trápi ma jedno,že nemám vodičák a musím chodiť pešo do mesta po úradoch abo s autobusom....Ako ste to vy prežívali s rodičmi bolo či nebolo to komplikované mam susedu vedľa seba bývame majú obrovské starosti teraz ohľadom zdravia......Moji rodičia sú po vážnej operácii chrbtice často im musím pomáhať.....Ako u vás prebiehalo??....Dakujem za každú odpoveď......šťastne a veselé sviatky všetkým.😉
@deti95060810 len že ja zas som sam nemám nikoho aby ma psychicky podržal a neskolaboval som ide mi o psychiku minule nám odpadla mama menšiu porážku dostala..... bratoch mam ale sú starší majú rodiny svoje zázemie už sme riešili veľa veci ohľadom starostiach s bratmi
Ked chodím do mesta veľa ľudí sa pýtam som otvorený typ povahy,že ku každému sa viem prihovoriť a pýtať sa ľudí,ktorí mi dávajú rady tipy ako zostať v pohode a nebiť nervozný
Ak majú komplikácie tak by som hľadala opatrovateľku aspoň na pár hodín denne a časom umiestnenie do domova dôchodcov
Ruku na srdce, nie každý zvláda starostlivosť o jedného starého človeka, nieto ešte dvoch
Buď sa so starostlivosťou podelíte s bratmi, každý nejaký čas, alebo opatrovateľku môžte všetci zaplatiť.
starosť o rodičov...
nemusí byť vôbec žiadna - rodič zomrie z hodiny na hodinu v relatívne dobrom zdraví, alebo aj niekoľkoročná kde sa trápia obidve strany....