Starosta vynadal manželovi

viki113
13. okt 2023

Ahojte chcela by som sa spýtať . Je v poriadku keď starosta dorážal a vynadal škaredo manželovi kvôli tomu že nieje od nás z dediny ? Asi si na neho zasadol bolo nám to už nepríjemné stále keď sa ho niečo opitá uráža ho

deti95060810
13. okt 2023

komu vynadal? prečítaj si to po sebe ešte raz, lebo máš to troška chaoticky napísané...

syslik81
13. okt 2023

dospela osoba sa spyta ci je normalne ak druheho douraza a ostatny sa prizeraju? je jedno z akej je dediny,akej je narodnosti,vyznania,farby pokozky etc ..nikto nem pravo druhemu nadavat a uz duplom nie ak je na vyssom poste .. a osobne ak by som toho bola svedkom a len sa prizerala padla by som na uroven starostu a bola rovnaka nula ako on

viestta
13. okt 2023

Co ste si zvolili to mate. Urazky nie su v poriadku nikdy. S takym starostom sa bavit iba pisomne, doporucenymi listami.

viki113
autor
13. okt 2023

Prepáčte manžel. Opravila som to.

viki113
autor
13. okt 2023

@syslik81 Nikto pri ňom nebol a dôvod urážok je ešte horší nikto mu to neuveri keďže tam bol sám

viki113
autor
13. okt 2023

@viestta Mi sme ho nevolili má svojich voličov ktorý ho volia posledných 12 rokov

alickapusinka
13. okt 2023

Nahrala by som ho mal ho nahrať .Na tajno a každemú kto hovorí že to nie je pravda pustiť.A poriadne mu napapuľovať .

viestta
13. okt 2023

@viki113 tak nechodit za starostom, pisat listy. Posielat ich doporucene na obec. Zo zakona musi na nich odpovedat. A ked uz treba nieco osobne vybavit, tak mate zasadanie obecneho zastupitelstva. Ako obcan obce ma pravo sa ich zucastnit a tam sa pytat aj starostu aj zastupitelov.

syslik81
13. okt 2023

no tak manzel je dospely a mal by vediet sam seba zastat a starostu uzemnit .. ale ak tam nik nebol a nem dokaz hold s tym asi nic nespravi ..pokial niesu viacery nespokojny ... nabuduce tam chodit aj s tebou ci inou osobou aby mali dokazy ..alebo riesit online alebo telefonicky a nahravat si to

viestta
13. okt 2023

@viki113 "vy" ako obec, nie vy dvaja osobne, ste si ho zvolili

viestta
13. okt 2023

@syslik81 nahravat moze az ked to druha strana dovoli, treba na to vopred upozornit, inac taka nahravka ma nulovu hodnotu. Neviem ci nie je aj nezakonna, ale ako dokaz je nepouzitelna

syslik81
13. okt 2023

@viestta ved ho na to upozornim .. vzhlafdom na nas posledny rozhovor vas dopredu upozornujem ,ze rozhovor je nahravany ..so easy ...

jaskolka
13. okt 2023

Akože len tak z ničoho nič, na ulici ho stretol a začal ho urážať a nadávať mu? Ako nevravím, ze je to vhodné za žiadnych okolností, ale je rozdiel keď sa "dourážajú" dakde v krčme s par poharikmi v sebe, alebo úplne za triezva len tak bezdôvodne na niekoho vyletieť.
O co tam šlo? Ťažko povedať, lebo ak skutočne je starosta taky konflitny typ, tak určite nebude toto jediný prípad.
A muž ako reagoval?

ahhola
13. okt 2023

Kde bývate, v Žehre? 😃

maranco
13. okt 2023

@viki113 nahrávať si starostu môžeš aj bez upozornenia pri výkone jeho funkcii, keďže dobrovoľne prijal verejnú funkciu musí strpieť zvýšený záujem a kontrolu jeho osoby.

Takže keď s manželom niečo rieši ako starosta môže si ho nahrávať, ale ak si doma griluje na záhrade vtedy nie, nevykonáva verejnú funkciu. Tiež si ho môžeš nahrať ak robí niečo čo by nemal.

...pričom sa uznáva, že u osôb verejného záujmu dochádza k zúženiu priestoru ich súkromnej sféry, v dôsledku čoho sa primerane znižuje aj úroveň ochrany ich osobnostných práv. Parlamentné zhromaždenie Rady Európy vo svojej rezolúcii 1165 z 26. júna 1998 venovanej právu na súkromie uvádza, že verejne činné osoby (public figures) ...musia rešpektovať, že osobitné postavenie, ktoré zastávajú v spoločnosti (a v mnohých prípadoch na základe svojho vlastného rozhodnutia), automaticky vyvoláva tlak na ich súkromie“. Každá osoba vystupujúca na verejnosti musí (a v dôsledku toho) strpieť zvýšenú kontrolu verejnosti nad takouto svojou činnosťou.
https://www.slov-lex.sk/judikaty/-/spisova-znac...

viki113
autor
13. okt 2023

@jaskolka Nie len tak z ničoho nič manžel dlhodobo pracoval no rozhodol sa že si nájde prácu doma v okolí keďže teraz riešime súkromné veci potrebuje mať prácu v blízkom okolí ... No dopočuli sme sa že starosta prima do práce ľudí tak sa ho slusne spýtal či by mu nedal prácu nenechal ho ani poriadne rozprávať hneď na neho skočil E.treba byť aktívni a on mu na to ako aktívni veď stále pracujem on to myslel tak že má sa mu stále prosiť a chodiť na verejné práce čo manžel.jasne nebude hneď na to mu povedal že netreba stále byť pri žene treba sa ukazovať a manžel na to že on je stále v praci a aj keď je pri mne je to jeho osobná vec a začal ho urážať že čo si myslí že zavolá predošlému sefovy. Či vie pracovať nech si nemyslí netreba byť vyjebany musím to tak napísať a nadával ďalej na mňa aj na manžela keďže ja som z našej obce a on nie pre neho tu on nemá žiadne právo ... manžel je strašné kľudná povaha o. Sa nevie hádať tak prišiel domov s tým pocitom že starosta mu nadával ako sa len dalo tak to bolo. Vraj je vyjebany lebo robíl prácu a nebol na verejných prácach neviem kto by mu to robil A tých pár eur

ahhola
14. okt 2023

@viki113 k takému chrapunovi sa natíska do roboty? Ako veľké mesto ste, keď si môže dovoliť opovrhovat hlasmi budúcich možných voličov...?

viki113
autor
14. okt 2023

@ahhola Veď to že manžel už k nemu nikdy nechce ísť. Ani si ho všímať nás starosta je falošný a zl človek má vybraných ľudí ktorým pomôže mi sme dedina do tých 800 ľudí