Ahojte.
Kontaktovali by ste kamarátku ,Ktorá vás nechá pozdraviť zakaždým ked ich stretne od rodičov v rodnom meste?
Vypytuje sa na mňa ci pracujem, kde bývam, o detoch . Samozrejme rodičia jej vsetko povedali aj take veci kolko mi vazilo bábätko pri narodení.
Kamarátky sme boli ale uz 13 rokov nie ani sme sa nekontaktovali pretože keď sme odišli na VŠ každá inam si ma vyhodila z fb priateľov.(doteraz neviem prečo ) Poznáme sa od narodenia od zš od veky vekov sme boli kamošky. Ona z vš odišla a išla robit do zahraničia ale vratila sa naspäť domov a založila rodinu uz pred rokmi .
Trocha ma to trapi že rodičia musia vyklabosit o všetkom z môjho života s bývalými kamarátkami.
V na ZŠ som bola šikanova bodyshaming-spoluziakmi, učiteľom triednym.Nie ňou ale ešte s jednou babou z našej 3jice. Čo sme boli 3kamaratky. Ale aj ona mi vedela raz za čas povedať niečo na výzor.
Dobre vieme že na ZŠ sme vyzerali vseliako.
A nechodim kôli tomu ani na stretavky zo ZŠ ani s nikým .
nemám kontakt. Su to už dlhe roky ale ja si nemám čo povedať s tými ľuďmi. Bývam 200km od rodneho mesta a mam svoju rodinu . Vsetky mame uz po 30tke.
nie, nekontaktovala...
Ja by som kontaktovala 🙂 to, ze ta vtedy vymazala, bohvie preco, asi mala blbe obdobie len, ale ked sa zaujima o teba tak preco neskusit oprasit stare priatelstvo 🙂
Tiež by som sa ozvala. Veď sú to už roky od ZS, ste úplne iní ľudia, už je hlúposť si niečo vyčítať, veď ste boli deti. Možno by si si mohla založiť FB a napísať jej.
Tie stare krivdy uz nechaj tak. Pokojne sa jej ozvi.
Daj ju tiez pozdravit. Kedze byvate 200km od rodneho mesta, aj tak to priatelstvo neudrzite na dialku. Alebo si date raz za 5 rokov kavu.
@zuzpap povedz mi viac prečo? Ako to vnímaš ty ? Ďakujem
@cyberk
@zuzana9393
@0silvia0
Ďakujem za rekciu baby👍
@liljana veľká pravda👍👍
Riešiš minulosť a veci zo ZŠ ktoré sú už dávno zabudnuté... Stretne rodičov, pozná ich a tak sa na teba spýta. A?? Tiež sa bežne spýtam, ak stretnem rodičov niektorej kamarátky s ktorou si ale bežne nepíšem, ani niesme v kontakte, že ako sa má a ako sa kek darí... Nikdy mi nenapadlo, že by to bolo niečo zlé. To že tvoji rodičia už nevedia čo povedať a vyklábosia vsetko do detailov už je o nich, nie o nej... Urob ako to cítiš, ked ju chceš kontaktovať tak jej napíš, veď len popíšete o živote nič iné a keď nie, tak nie.. Úplne zbytočná dilema.
@leskovael mne nevadi ze sa pýta ale že rodičia všetko vykecajú.
Nie
neotváram, čo už bolo uzavreté...aj mojich rodičov stretnú moji bývalí spolužiaci, spolužiačky, tiež sa pýtajú, tiež dajú pozdraviť...ja ani neviem čo všetko im naši povedia, netrápi ma to, nepozdravujem naspäť, iba si to občas vypočujem...beriem to tak, že o čom sa budú baviť, keď sa náhodne stretnú, na život mojich rodičov sa pýtať nebudú, tak príde prirodzene reč na mňa...nechodím tiež ani na stretávky...žijem si svoj život s ľuďmi, ktorí sú mi blízki, kľudne aj zo starých čias aj sa rada zoznamujem s novými ľuďmi...no na také umelé stretnutia, lebo sme pred xy rokmi boli spolužiaci ma zatiaľ nikto nedostal...a to som už dosť stará 🙂
@zuzpap 👍👍
Ja som par pokusov mala, vzdy tieto stare a dlhe roky neobnovene priatelstva nevydrzali. Proste sme si nemala co povedat, ani roky nepomohli. Ako pise kocka vyssie, tak proste su to umele stretnutia s ludmi, ktori s tebou chodili xy rokov do skoly pre xyz rokmi. Tiez ma kontaktovala byvala spoluziacka, nechala som sa na stretnutie prehovorit a cakala som, kym skonci. Lebo to bolo len chvalenkarstvo, bolo nas tam viac. A svoj cas chcem travit s ludmi, kvalitne a podla mojich predstav a nie pocuvat osoby, co maju, kolko zarabaju, kde byvaju, ake maju chaty, vily, kam chodia na luxusne dovolenky. Nezavidim, len toto nie je to, co by som ja chcela a ocakavala od stretnutia.
Určite je dobré obnoviť priateľstvo. Mala by si to skúsiť.
Ja by som nekontaktovala takuto znamu za okolnosti,ktore si opisala..ale to som ja.
ja by som sa ozvala... alebo stačí len založiť facebook - možno si ťa ona nájde a kontaktuje ťa...
@muchotrafka298 krasne♥️ vnimam to rovnako
@bloger no chlapi yo majú jednoduchšie asi v kamarátskych vzťahoch 😁 vďaka
Kontaktovala
Ešte podotýkam, že fb nemám asi cca10rokov takže ani ona ma nema ak kontaktovať