Stará láska

7. dec 2023

Caute, začnem že už je to nejaký čas čo nejsom s bývaním, presne 6 a pól roka. Problém je he mám potrebu byt s ním v kontakte. Neustále si vymýšľam niečo aby som mala dôvod mu napísať. Úplne sprostosti. Obaja mame iný vzťah. Nechcela by som sa k nemu vrátiť ale mám potrebu udržiavať s ním kontakt. Len vždy keď mu napíšem, buď neodpise alebo odpíše niečo ako neviem, nič, čau a podobne. Viem že mi sibe ale ja ho očividne potrebujem .

danica2711
7. dec 2023

ale uvedom si, že on teba nepotrebuje, naopak, zjavne mu ideš na nervy. Aj mne by si išla, keby si ma vyše 6 rokov po rozchode neustále otravovala "úplnými sprostosťami". Konečne si to uvedom a chovaj sa ako dospelý, samostatný človek, ktorý sa nepotrebuje vtierať niekomu, čo ho už dávno nechce

pribinak
7. dec 2023

Prečo sa takto zahadzujes? A rozidi s aj s týmto chlapom, nelubis ho a nie si úprimná ani k sebe čo je viac ako smutne

dusankomoj
7. dec 2023

Predstav si,že by to robila ex tvojho terajšieho partnera! Vyskočila by si z kože! Nerob iným to,čo nechceš aby robili tebe!

ndrag
7. dec 2023

Daj mu pokoj, nech si zije. Si predstav ake to musi byt neprijemne. Chces aby teba niekto takto vnimal? Stoji ti to za to?

autor
7. dec 2023

@dusankomoj lenže ja s ním byt nechcem, normálne chcem len vedieť ako sa ma. Nič viac. Môj priateľ je s ex v každodennom kontaktné, keďže robia v jednej firme. Ja nechcem nič viac ako kamarátstvo. Zo začiatku sme si po rozchode rozumeli. Nemyslím sa stretávať alebo čo. Ale občas si napísať čo nové, ako sa mame, keď sa stretneme zastaviť na pár minút, pokecať. Nevidím na tom nič zle. Áno viem, ako to vyzerá ale zial neviem sa s tým vysporiadať.

autor
7. dec 2023

Nechcem aby to vyzeralo že mu chcem pokaziť vzťah alebo sebe. Chcem len aby sme boli znova kamaráti, nič viac, nic menej. Veľmi sme si rozumeli a nechcem úplne prerušiť kontakt

autor
7. dec 2023

@ndrag ja len nechápem čo sa stalo.. Ešte pred rokom sme si písali, normálne ako kamaráti. Nechcem sa mu vtierat ani ho bombardovať. Len ma to trápi

mk1111111111
7. dec 2023

Najdi si radsej kamaratku. Zjavne si " vlezla", napriamo napisane. Ked nechce, tak to respektuj. Si uzatvorena kapitola.

Zda sa mi, ze to robis preto, ze Tvoj terajsi, si stale pise s ex. Tak nasilu chces aj Ty.

ivangeline
7. dec 2023

Pripomina ti mamu alebo skor otca,s kt nemas dorieseny vztah? Kedze logicke opodstatnenie nie je. Moze byt take nevedome..

grof_monte_christo
7. dec 2023

🙄 To vážne ma niekto takúto potrebu? Veď ťa má za otravu otravnú, necítis sa blbo?

dusankomoj
7. dec 2023

Ex to uzavrel a posunul sa ďalej. Nezaujímaš ho. Si už iba spomienka a ak neprestaneš byť ,,vlezlá",tak s teba bude otravná spomienka. Pozbieraj dôstojnosť a neotravuj ho.

veronikaszabova
7. dec 2023

Fuuuha, cudujem sa, ze ta este nezablokoval...

jaskolka
7. dec 2023

Nerozumiem, prečo to robíš, ved ti jasne dava najavo, že nemá záujem už byť v kontakte, že ho otravuje tvoje písanie a čudujem sa aj jemu, ze ta dávno neblokol.
Prestaň to robiť, lebo podľa mňa on si o tebe mysli, ze si riadne otravná a len (asi) slušnosť mu bráni ti to rovno povedať alebo rovno bloknut.
Možno predtým ste si písali, no tetsz on už takú potrebu nema a mala by si to akceptovať. Ak teda nechceš úplne sa zhodiť v jeho očiach.