Ahojte zeny, napisem vam svoj pribeh na zamyslenie ci to vobec niekedy prejde/ skonci. Ked som sa dostala na strednu zalubila som sa do jedneho chlapca. Ozaj seriozne som ho lubila, bol pozorny, citlivy, mudry, proste sme si sadli. Ten vztah zacal on, on urobil prve kroky a ja som sa namotala, samozrejme ako kazdy pubertiak som myslela aj na intimne zalezitosti a velmi ma pritahoval. Na konci leta sme sa rozisli no chodili sme do rovnakej skoly cize sme sa vidali este dalsie 3 roky. Doteraz neviem preco sa to stalo, nikdy mi nato neodpovedal. Ja som bol zdrvena, nahnevana, urcite aj zufala a trosku nepricetna. Teda, teraz, ked sa nato spatne pozriem urcite som bola emocne mimo. On si potom nasiel dalsiu priatelku, s ktorou boli spolu ozaj dlho, aj sa zasnubili. No vzdy sme sa na seba pozerali, vzdy ma ocami nasiel v dave, proste sme ostali v kontakte a mne to pripadalo tak akoby sa to realne z jeho strany neskoncilo. Viac krat naznacoval nieco v zmysle, ze nas cas spolu este pride atd. Ja som si nasla tiez potom priatela, ktory je uz teraz moj manzel. Mam 28 r a 2 deti. Som stastna a svojho muza milujem, no neviem zabudnut. Velmi dlho trvalo kym som na toho predchadzajuceho prestala mysliet denne a odputala sa od toho. Pocas tych rokov sme boli aj sme v kontakte zbezne, tzn narodeniny, meniny, raz sme vybehli von. Nebyvame uz v tom istom meste cize ho ani nestretavam no pravidelne mi pride na um a potom ma to tyzden drzi. Pstale dojem
Sorry, ale nevedela som uz pisat do stareho prispevku. 4 roky dozadu sme mali obaja krizu vo vztahoch, navzajom sme si radili. Moj vztah to prekonal a on sa s priatelkou rozisiel. Potom mi pisal, ze ako sme na tom my a ci nemam zaujem sa vratit spat do nasho mesta, ze by sme vybehli von. Nikdy predtym sme sa nestretli len tak, aj na tom jednom stretnuti sme riesili papierovacky, teda, nebolo to stretnutie osobne. No a teda teraz moja dilema, jednak, ze mi stale bludi v mysli, ale stale v kutiku duse citim, ze to medzi nami neskoncilo a este niekedy mozno v buducnosti si najedeme k sebe cestu. Aby ste si nemysleli, nemam zaujem opustqt manzela, ani si nicit rodinu, nikdy by som mu nechcela ublizit len to mam stale v hlave a chcem to uz prekonat. Len uz fakt neviem ako, za tie roky som skusila vsetko mozne, nevidame sa, posledne 4 roky je to uz ozaj len o priani na narodeniny a meniny. Naposledy som ho videla pred tusim 6 rokmi. Prosim zeny, radte.
@majlo1234 nebola to prva laska 🤣 ale silne dojmy mam isto
mám podobný príbeh... ale prešlo ma to v deň, keď sa ex oženil. Ale dozvedela som sa, že zrejme čakajú bábo, tak trošku ma to začalo štvať znova, ale ono to prejde..
Okašľal ťa viac menej bez dôvodu a keď mu krachol vzťah, tak by si mu bola dobrá aj ty. Niektorí chlapi, keď opustia ženu, ktorá ich miluje, si veľmi radi myslia, že keďže on opustil ju, hoci ona by s ním rada bola, tak už ju majú navždy, že im stačí zavolať a ona pribehne a bude celá šťastná. A keď sa také niečo naozaj stane a ona naozaj pribehne, ako verný psík, tak ju zase opustia, akonáhle sa objaví nejaká nová, lebo veď verný psík je v zálohe a počká na pánička. Toto nechceš! Máš muža a deti, tak zabudni na paka zo strednej. Nič také, ako pocit, že jedného dňa sa vaše cesty stretnú, lebo ste si súdení, neexistuje.
podla mna ide o to ze sa rozisiel on a nepovedal dovod a este Ti daval nadej ze “ vas cas este pride” ci ako to bolo … zena neblazni, mas muza a dve deti … manzelstvo a rodina nie je len poblaznenie ale racionalne rozhodnutie kazdy den vstat a byt tu pre svoje deti a muza ktoremu si mimochodom slubila vernost … Ked si bola s predoslym, boli ste deti … odvtedy ste sa urcite obaja zmenili a to cim sa Ty umaras su uplne iluzie a predstavy ktore s realitou nemaju nic spolocne … kludne by ste sa mohli dat dokopy a po mesiaci zistit ze Vas nespaja nic a ze Tvoje predstavy o nom boli len Tvoj konstrukt. A teraz na zaver, ako by si sa citila keby si zistila ze manzel zaspava pri Tebe ale v hlave nosi dennodenne predstavy ake by to bolo s byvalou? blbe co? je to trochu nefer a nik si to nezasluzi 🥴
@amalka147 on tiez uz ma deti, ostala som prekvapena
@hendikep asi si nepochopila co som pisala alebo si to nedocitala, ja tu zistujem ako s tym skoncit lebo to proste nejde, nemyslim nanho vedome, proste sa mi sem tam sniva cosi a potom na to par dni myslím, ja s nim ani nechcem byt lebo viem, ze je to somar, ktory sa na mna vykaslal kvoli ani neviem comu len hladam sposob, aby to moja hlava uz vypudila a nemyslela nati
Tak kedze sa vas vztah skoncil ani nevies preco, tak to ostalo v tvojom vnutri neuzavrete. Mozes to skusit uzavriet napr. tak, ze mu napises list na rozlucku (neodosles, ale spalis), v ktorom sa s nim rozides. Popises vsetko, co si za tie roky citila, ake to pre teba bolo a napises, ze uz stacilo, nech ta uz necha, ze uz chces ist dalej bez neho. Mozes si ho aj bloknut a nepisat si ani na tie sviatky.
@marianarem dakujem, skusim
Nič ti nepomôže len zablokovanie jeho čísla, lebo pokiaľ máš jeho číslo tak stále máš možnosť sa ozvať a aj on tebe bez konca ...
Podla mna ho mas mierne “zidealizovaneho” a ani netusis, ci by vztah bol dobry, nebol dobry. Nic. Zbytocne vkladas energiu a on ta dobre mota a drzi pri sebe recami typu: nas cas pride… je to hnusne, ze ti to pisal, ked mal partnerku. To je take, ani spolu ale ani ta nepustim. Uz len preto by som toho muza nechcela. Absolutna neistota v zmysle: teraz si robim co chcem, ale ked nikoho nebudem mat, tak o teba zakopnem a ty budes po ruke.
Ukonci to nejak v sebe. Su napr aj take “meditacie” kedy niekoho od seba pustis prave ako napr hore baba uvadzala, ze napises list, spravu, povies nahlas co si chcela.
citala som to cele a pochopila som to … ale prides mi ako pubertiacka co “sa zalubila“ hovoris ze svojho muza milujes, ale nevyzera to tak. Keby si bola zrela zena vedela by si ze laska nie je nejake stredoskolske poblaznenie ale clovek s ktorym zijes zivot kazdy den.
@hendikep myslim, ze si asi myslis zle, vztah s muzom nam trva 12r a unho to prave nebolo to poblaznenie, bolo to rozhodnutie, ze chceme spolu byt a zit zivot a tak to je doteraz, inak by sme spolu po 7 rokoch nezacali zit a po 9 by sme sa nevzali a uz vobec by sme si nezakladali rodinu
tak urob to s tym listom … tiez si myslim ze to mas len neuzavrete… ako ked si clovek spieva pesnicku cely den a ked chce prestat tak si ma zaspievat koniec aby mu to uz nechodilo po rozume.. mozno to tiez zaberie … a urcite by som spalila mosty lebo on je taky ten typ “ motača “ … kamoska mala tiez takeho .. chodili spolu, ona bola na neho prilis “ slusna “ ( krestanka) tak jej povedal ze ked si do 30tky nikoho ineho nenajde bude s nou .. a ona to este brala ako pozitivne ze to neukoncil uplne 🤦🏼♀️ lenze on bol taky bajkar od prirody.. polovica jeho historiek boli vymysly, teraz sa natom smejeme :D
@hendikep booze ako keby som svojho ex počula..tiež povedal že verí tomu že sa po 4 rokoch stretneme (keď obaja dostudujeme, lebo sme obaja išli na výšku len každý inde). Čuduj sa svete ja som si po roku a pol.nasla partnera, teraz už manžela. On tiež už má teraz manželku a čakajú spolu dieťa.
Dôvod odkopnutia? "Nedala som mu " po mesiaci chodenia, tak čau ahoj. Oženil sa do bohatej rodiny.
Uz si sa vydala, ked si sa rozhodla zobrat si tvojho muza, tak si asi nieco citila, tak ze to je odpoved.
Prva laska zvykne zanechat silne dojmy. Nic viac by som za tym nehladala