Stále píše bývalému partnerovi

5. okt 2021

Myslíte že ak je niekto šťastný vo vzťahu tak nepíše bývalému bývalej ...prečo niekto má potrebu sa stále ozivat keď už má nový vztah

nikpa
5. okt 2021

Nemá to v sebe ešte ukončené. Stále myslí na bývalého partnera

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anos18
5. okt 2021

Podľa toho,ako často píše a čo píše. Ja si s bývalým tiež píšem,ale veľmi príležitostne,na meniny,narodeniny alebo sviatky, a keď sa niečo závažné v našich životoch udeje. A pritom som s rozchodom dávno vysporiadaná, vôbec na neho nemyslím,ale vychádzame veľmi korektne,za čo som vďačná,že to dokážeme.

ivkazba
5. okt 2021

Málo informácií. Aký to bol vzťah, o čom si píšu. Ak sú tam deti, tak to je samozrejmé. A napríklad ja s mojim posledným ex som v komunikácii takmer denne, aj sa stretávame, pretože po rozchode sme sa dohodli, že pôjdeme spolu do podnikania. Môj partner to berie v pohode, jeho nová priateľka to na začiatku nebrala úplne oka ale zvykla si resp. pochopila (snáď), že som pre neho biznis partnerka a nič iné. Samozrejme, s ostatnými ex nekomunikujem, s niektorými si poprajeme na sviatky a to je všetko.

autor
5. okt 2021

Deti nemajú,boli spolu 2 roky,tak bežné veci.ako sa máš,ale aj snívalo sa mi s tebou,pisu tak 3 krát do mesiaca ,ale sú od seba už rok tak nechapem

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. okt 2021

@cocolino234 práveže nie

autor
5. okt 2021

@cocolino234 že kamaráti

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. okt 2021

@cocolino234 veru nie😅

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
5. okt 2021

@cocolino234 mne terajší povedal, že neuznáva kamarátstva medzi ženou a mužom, už vôbec nie bývalú ženu, či muža ako kamarátov.
A čuduj sa svetu...dnes majú kamarátsky vzťah so svojou bývalou 🤷 aj si napíšu, aj sa vedia porozprávať. Ale také že sníva sa mu, či ako sa má, to si nepíšu. Aspoň o Tom neviem.

autor
5. okt 2021

@tosomja sa mi zdá že to už je flirt s tým snom

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. okt 2021

@cocolino234 keď je niekto vo vzťahu nemá písať iným ženám takéto veci

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
retatka
5. okt 2021

Pre Pána autorka,buduj trošku si sebavedomie ,to kvôli 3* v mesiaci keď si nápíšu ,robíš cirkus ?!To si ozaj vôbec neveríš?!Potom je chyba niekde inde .O chvíľu ti bude vadiť keď sa na nejakú ženu pozrie ...kolko máte rokov?

autor
5. okt 2021

@cocolino234 to druhe

7lenka11
5. okt 2021

Závisí od toho, o čom si píšu a ako reaguje druhá strana. Mne tiež vadilo, keď môj muž vypisoval iným ženám a viedol žoviálne debaty.. Myslím, že každej z nás by to bolo nepríjemné, keby videla, ako si jej partner hrkúta s inou ženou. Na druhej strane, ak majú stále nejaké spoločné záväzky, nedoriešené veci a komunikácia sa hýbe len v tejto rovine, nepovažujem to za nič zlé. Určite by som sa o tom porozprávala s partnerom. Ak bude tvrdiť, že to nič nie je, no debaty budú pokračovať, najmä v štýle flirtovania, asi by som to riešila ráznejšie. Na druhej strane poznám páry, ktoré sa stretávajú po rozchode a trávia spoločný čas aj s novými partnermi všetci pokope. Ale zvyčajne je to kvôli deťom...

jaskolka
5. okt 2021

Neviem, ja proste absolútne nechápem, načo kontaktovať bývalého partnera. Jedine ze majú dieťa, alebo deti, tak samozrejme kvôli nim, aj to v podstatnych veciach, nie kvôli prkotinam.
Ale písať si, že sa "mi o tebe snívalo"? To co za hlúposť? Ja to ani kamarátke nepíšem, a už vôbec nie bývalému. Ešte raz, dvakrát do roka, slušne blahoželanie trebárs k Vianociam, narodeninám, no dobre, ak to musí byť. Ale také blbosti? No načo? 🙊🙉.Keby mne to ex napíše, tak si poklepem po cele, že mu preskočilo

elizabet173
5. okt 2021

@jaskolka ja tiež nevidím dôvod tri krát mesačne kontaktovať bývalého partnera a oznamovať mu, že sa mi s ním snívalo. Akože na čo? Keď sa náhodne raz za čas stretneme, spýtame sa, ako sa kto má, prípadne dáme kávu a ideme si po svojom. Napísala som mu iba k okrúhlym narodeninám.

tosomja
5. okt 2021

@cocolino234 keby chcel od nej odísť, odíde...hej. Ale možno nechce, len ani snívať nechce prestať 😄

autor
5. okt 2021

@cocolino234 to skôr ona s ním flirtovala sa pýtala či sexu sny a on že nie sexy ale také pekné...

monicatko20
6. okt 2021

keby mali malé dieťa tak beriem..ale takto nemajú nič spoločné, nemajú byť prečo v kontakte..Ja osobne by som určite nerešpektovala to, keby môj muž písal svojej bývalej už len preto, že ja tak isto nemám za potreby komunikovať so žiadnym svojim bývalým, či už sme sa rozišli v zlom alebo v dobrom..