Dobrý večer, som ženatý, ale stále myslím na bývalú priateľku, asi sa z toho zbláznim. Chcem na ňu zabudnúť, ale nedá sa to. Manželku mám rád, ale ju nemilujem. Milujem bývalú. Veľmi neskoro som si uvedomil o koho som prišiel.😔
Len či ťa miluje aj bývalá priateľka...ak áno tak ukončí manželstvo čím skôr lebo ozaj si to tvoja manželka nezaslúži
Sucasna manyelka ta dotlacila do sobasa ci co??
Toto je taky vykrik do tmy... deti mate?
@kitycat svokra ma dotlačila, že dokedy budeme spolu chodiť, nech už sa konečne vezmeme. A keďže bývala mala už priateľa, tak som pristúpil na sobáš.
bud uprimny aspon k manzelke a odid od nej - ona si zasluzi niekoho kto ju bude milovat
A preco si sa zenil ked manzelku nemilujes? Ked je nemilujes, zachovaj sa ako chlap a vyries menzelstvo. To, ze sa uz nemas ku komu vracat je druha vec, ale nebud srab a vyries manzelstvo.
A na svokru sa nevyhovaraj, nedrzala ti pistol pri hlave, ked si sa sobasil. Ty si si vedome vzal zenu, ktoru nemilujes, vedome si jej sluboval to co si splnit nechcel alebo nemohol.
Takto nikdy nebudeš šťastny a tým pádom ani Tvoja manželka.
deti máte?
@deti95060810 áno
Ked ste sa rozisli tak asi vam to nefungovalo.
@domkakvet ale fungovalo, len som si ju nevážil a pozeral som po druhých.
Tak chvalabohu ex ta poslala tam kde patris. Len ta tvoja terajsia nevidela tvoje "kvality" a ty si ju voviedol do omylu a manzelstva "aj ked si nechcel". Ty si pripad nad ktorym sa cloveku rozum zastavuje. Najlepsie by bolo ak by ta manzelka zbalila a poslala tam kde patris, lenze ona ani nevie, ze ju nemilujes, vsak?
Buď chlap a zakaz si mysliet na bývalú. Inak mam z teba pocit, že furt ta páli to, čo aktuálne nemáš. Mal si bývalú, pozeral si po druhých. Teraz máš manželku a deti a myslíš na bývalú 🤦♂️ A krámy náhodou nemáš tiež?
@viestta tak snáď jej nejdem povedať, vieš čo ,,nemilujem ťa,ale milujem bývalú,, .
Autor, neviem ako to vyriesis, je to uz tvoje svedomie... Mozes jej este roky klamat do oci a sam seba ospravednovat... Mozes sa roky vyhovarat sa na svokru (keby ta vedela!!!!), deti, dom, auto, manzelkine city... tak ci tak klames. A s tym sa vysporiadaj sam. Je to tvoja kapusta.
“ale fungovalo, len som si ju nevážil a pozeral som po druhých.”
Ja by som povedala, ze ten tvoj zlozvyk trva a to je ten tvoj pravy problem.
Kohokolvek mas, vzdy po chvili pozeras a tuzis za inou.
Myslim, ze keby ti exka dala sancu, tuzba sa zachvilu zasyti a budes tuzit za dalsou “tou pravou laskou”.
Podľa mňa nevieš čo chceš. To je iba v tvojej hlave že miluješ bývalú. Keby si ju skutočne miloval tak vtedy by si sa s nou nerozisiel. Manželku isto miluješ len to v tvojej hlave sa ti to trocha pomylilo. Táto celá debata nemá zmysel, už si si ženu dávno vybral tak sa zachovaj ako chlap a staraj sa o svoju rodinu skôr ako ju zničis. Keď ju znicis tak potom tu budeš vyplakavat ako ti je to ľúto.
Ty nemilujes ani tu byvalu. Len ta serie, ze sa pohla dalej, ze jej je bez teba dobre, a ze ju nemozes mat.
Mas, co si zasluzis.
Len manzelky mi je kus luto, snad aspon dobre zarabas a budes jej dobry aspon na zabezpecenie rodiny.
Keby si ju lubil, tak ako to tu opisujes nepozeral by si po druhych, nelubis ju, ani jednu.
To je syndrom, vždy chcem, čo nemám
@karolinakr Alebo spomienkový optimizmus
Milujem, nemilujem - buď rád, že máš dobrú ženu 👉
tak prečo si sa snou bral
Vtedy pre teba ta bývalá taká žena snov nebola, keď si sa pozeral po iných. Prečo zrazu teraz? Chcem to čo nemôžem mať alebo nastúpil spomienkový optimizmus?
Napíš mi prosím súkromnú správu
Preco by asi byvala chcela byt so suknickarom? Ty nemilujes ju, ken ju chces dostat ako dalsiu trofej... vztah s manzelkou nejdem ani komentovat, vsak to potiahnite do staroby, alebo sa mozes rozviest a uzivat si... len to uz nebudes mat spolocensky status, vsakze?
neviem v celku co na tomto fore cakas. ako asi ani jedna z nas ta proste lutovat nebude a jediny, kto si lutost zasluzi je tvoja zena. no ak ju nemilujes, tak ju nenechaj prosim ta zit v klamstve a chodte od seba, nech si najde niekoho, kto ju bude fakt milovat a bude si ju vazit
Mna by veľmi zaujímalo, po akej dobe si si toto uvedomil, keď ste medzičasom s manželkou stihli spolu chodiť, stihli ste aj svadbu aj deti..
Byvalej-snad to nie som ja 😂- je urcite lepsie bez teba. Mysli aj na to.
Oci nie su vsetko aby si pozeral tam kde nemas. Sam si na to doplatil. Nuz…. Ako pisu vyssie. Ozaj z toho najhorsie vysla tvoja zena ☹ maj oci pre nu.
A prečo ste sa rozisli s byvalou priatelkou?