Ahojte možno si vravíte ze mi už úplne prdlo v bedne atď ale poraďte mi co mam robiť.....už je to rok aj pol co som opustila osobu ktorá žiaľ až neskôr sa ukázalo ze ozaj v mojom živote niečo znamenala a strašne moc ma to mrzí a vrátila by som naspäť čas keby sa dalo žiaľ urobil som chybu a musím dáko Pikat...mam bábätko s terajším ktorý žiaľ ukázal sa neskôr ze je úplne naprt priateľ aj otec( malú si nevšíma a o sebe a intímnom atď živote ani nevravím) ....počas tehotenstva aj po stále myslím na bývalého a viem ze už si ide každý svojim životom no moc ma ranilo keď som videla ze už má babu a neviem preco na to stve ked uz ,,rodinu,, mam ...ako mám zabudnúť naň a už sa konečne preniesť cez minulost
Niečo mi hovorí, že si ho opustila kvôli novému, z ktorého sa vykľulo toto 🤷 Nuž dievča, už sa len pouč do budúcna. Zamilovanosť je vždy krásna a v čase spoznávania sa každý javí lepší ako ten, s ktorým už zažívaš stereotyp. To, že ti to s novým nevyšlo, však neznamená, že ex naozaj pre teba niečo znamenal. Keby áno, nehľadala by si ďalej. Len bol lepší ako tento, tak na neho myslíš. Ak nie si v tomto vzťahu šťastná, ukonči ho, daj sa dokopy a ak raz príde do tvojho života dobrý muž, tak si ho váž a nevymýšľaj hlúposti.
Myslím, že si ešte nedospela.
Aku mas rodinu? Zbuchol ta typek po mesiaci ... ak spolu stale ste, tak sa uz vykasli na ex a skuste sa zamerat na vas, aby ste ta rodina naozaj boli.
Nevenuje sa tebe ani dcere, ty myslis na byvaleho. A ak je to take zle, tak treba ist od seba, zamerat sa na seba a drzat kolena pri sebe
Volá sa to:daj si pozor na želania.Nevies na neho zabudnúť,lebo ty si nešťastná a on šťastný.Ale nikde nemáš záruku,žeby ste boli šťastní obaja,keby ste spolu ostali.Hlavu hore,máš dieťa,nepozeraj sa už späť.
Pozri..včera boli presne 2 roky kedy som sa rozišla s bývalím priateľom, pozrela som si fotky, videá, trochu ma chytili depky, boli sme spolu 4r a odstupom času som si uvedomila, že som spravila hlúposť..máme spolu krstnú dcéru, no s ním nie som v kontakte vôbec len v kontakte s krsniatkom a s jej rodičmi, dokonca som v kontakte aj so sestrou bývalého, lebo sme si veľmi sadli..ona mi povedala, že nikoho za tie 2roky nemal čo ja som narazila zatiaľ na pár kok...odstupom času som si uvedomila, že ten vzťah nebol vôbec zlý, takisto že bývali bol veľmi dobrý chlap, len ja som bola asi ešte nevyzreté dieťa, ktoré sa správalo v tom vzťahu detinsky...Teraz mám 25 áno viem, nieje to vysoký vek, ale uvedomila som si viaceré veci a hlavne ako sa má dospelá žena správať..S terajším priateľom sme sa dozvedeli, že čakáme bábo sme spolu len pol roka a tiež to mám podobne ako ty, ale nie tak úplne...sem tam si na neho spomeniem poviem si, že mi chýba..ale viem, že treba ísť ďalej a hlavne sa odpútať od minulosti ty by si mala spraviť presne to isté, pretože bývalí už do tvojho života nepatrí.
Držím palce 🩷🙏🏻
Tak ty si nechala chlapa a +- o pol roka na to si uz bola tehotná s iným a teraz smútis lebo tvoj ex ma uz niekoho 😂 áno dobre si to napísala, ze ti prdlo v bedne 🤣 a presne takto to zvykne končit keď ľudia šetria na kondomoch a robia si deti po pár mesiacoch vzťahu
To je podľa mňa presne to čo sa hovorí, ze nedá sa založiť šťastie na nešťastí druhých. Máš len výčitky.
To ze máš s aktuálnym priateľom problémy je pochopiteľné. Po narodení bábätka takéto problémy má väčšina párov aj takých, ktorí sú spolu roky. Asi ste sa ani dobre nepoznali a hneď si aj ostala tehotná. Ešte s tebou lomcuju hormóny.
Skus sama sebe odpustiť a ak si bývalého mala rada, dopraj mu, nech je šťastný s novou partnerkou.
A ty sa sustred na terajší život, na svoje bábätko. Buduj si vzťah ktorý máš. Spomienky na ex ti teraz nijak a v ničom nepomôžu.