Stále má niečo proti

31. mar 2024

Baby, prečo aj keď sem tam si napíšem s expartnerom, reaguje naštvane, stále ma niečo proti? Ja som sa z najhoršieho dostala, som za to rada, že to už odišlo. Skončili sme vzťah, pretože vzťah ovplyvnila osoba z jeho okruhu. Ale z neho ide stále hnev. Hovorí, že mu nič nechýba. Čo za tým hľadá?

janka_23
31. mar 2024

A načo si píšeš s ex? Pokiaľ nemáte spolu deti nevidím zmysel komunikovať s expartnerom. Ak reaguje naštvane tak to očividne v sebe ešte nemá spracované a stále cíti voči tebe hnev

mamina7070
31. mar 2024

podla mna ho otravuje ze mu pises a je prilis slusny aby si ta zablokoval

guudy
31. mar 2024

Tiez nechapem, preco si pises s ex. Nepis mu a nebudes musiet riesit, preco reaguje ako reaguje…

prasiatko30
31. mar 2024

Na keru mariu pises exovi pokial nemate spolu deti a nemusite riesit ich vychovu. Vsak akceptuj, ze s tebou nechce komunikovat a nechaj ho na pokoji

autor
31. mar 2024

@guudy chcel sa kamarátiť, takže bolo to na jeho návrh

guudy
31. mar 2024

Tak sa nekamaradte a je po probleme.

markaterka
31. mar 2024

Ale prosím ťa, vieš koľko vzťahov končí vetou: Zostaňme kamaráti. Povedal to len zo slušnosti.
On nechce byť kamarát, načo mu vypisuješ a vtieraš sa mu. Kašli na neho a hľadaj iného chlapa.

guudy
31. mar 2024

Ehm - nekamaráťte🙈

muchotrafka298
31. mar 2024

Na co mu pises? Proste to nechaj tak, nevypisuj mu. A ta veta "Zostanme kamarati" to ma vzdy pobavi-. Lebo ja osobne sa zo ziadnym z mojich ex nekamaratim, na co. Uzavreli sme kapitolu a kazdy isiel dalej po svojom. Nemame nic spolocne, ani kamaratov.

viestta
31. mar 2024

Z najhorsieho si sa dostala a aj tak mu pises. Vsak ked je nastvany tak neotravujem. Ci?

lindous
31. mar 2024

Je prirodzené, že s tebou nebude komunikovať s rovnakou náklonnosťou ako keď ste boli spolu, ale s väčším odstupom, tak ak to porovnávaš, možno tam hľadáš aj niečo čo tam nie je a vôbec nie je nahnevaný… a taká tá fráza “zostanme kamaráti” sa proste používa, pre mňa to znamená, že keď ex stretnem, neodbočím, normálne pokecáme, sme v pohode, keby niečo veľmi potreboval a viem mu pomôcť nemám problém, ale vypisovať si nevypisujeme, podobne ako mam veľa iných kamarátov, s ktorými si nevypisujem… ozýva sa on prvý? Ak hej, tak by som to zahrala do outu a pomaličky prestala odpisovať, keď ti ta konverzácia nič nedáva a skôr naopak ťa znervózňuje, ak nie a konverzáciu začínaš ty, tak tam je to jasne, prestaň mu písať

sella38
31. mar 2024

Pochopila by som, ze spolu komunikujete, ak by ste mali deti. Inac vymazat, zablokovat, zabudnut navzdy a naveky.

alickapusinka
31. mar 2024

Ak sa mu prestaneš vnucovať tak bude v pohode. Píšeš že ste sa rozišli s tvojej iniciatívy na radu niekoho iného. Tak asi ak sa s niekým rozídem ja tak idem ho kontaktovať. Pochybujem že si sa s ním rozišla a ON ťa kontaktoval načo by to robil. Skôr mi príde že si ho odkopla na radu niekoho zistila si neskôr že je fajn že si zlé urobila a chceš ho nazad. Ale ON teba už nie. Takže neotravuj ho. Môže sa aj nahnevať a nahlásiť ťa na políciu aj to sa môže stať.

autor
31. mar 2024

@alickapusinka Nie, nepíšem, že sme za rozišli z mojej iniciatívy. Mňa to už unabovalo ako sa vláči s jednou, tak som dala na výber. On spravil rozhodnutie, preto neviem, čo je stále nasratý na mňa.

autor
31. mar 2024

A nevnucujem sa mu...on mi každý mesiac vypisuje, aj keď sa nehlásim.

viestta
31. mar 2024

Ja zas nechapem co ty vlastne chces s chlapom, ktory ta podvadzal este aj po rozchode riesit. Toto fakt nechapem. Kde si stratila hrdost a sebeuctu?

bluka2
31. mar 2024

Je to ex, netreba ani neviet, čo je za tým. Rozmýšľaj nad prítomnosťou a budúcnosťou

autor
31. mar 2024

@viestta ja sa s nim nestretávam, nespím, nevyznávam lásku. Zo mňa všetko odišlo. Chcela som vedieť, čo asi tak za tým myslí. Tak je všetko.

viestta
31. mar 2024

Ale odpisujes a potom riesis, ze je nastvany. Vsak odignotuj ho, ked si povedat neda posli ho do teplych krajin. A ked silou mocou chces vediet co si mysli, tak sa ho spytaj. My mu do hlavy nevidime, rovnako ako tam nevidis ani ty

vesimelonimarsista
31. mar 2024

tak si nasytila svoju zvedavost, zistila si, ze ti ten kontakt nerobi dobre. Dalsi krok je ten kontakt ukoncit.

cina1
31. mar 2024

kasli na neho, nech si uziva to, ze mu nic nechyba. nepotrebujes s takym clovekom komunikovat...

moonlight1210
31. mar 2024

Celkom jednoducho - nech mu uz vadi cokolvek, ty mu nato teraz robis emocne boxerske vrece. Pouziva ta. Kedykolvek ho to popadne, vyburi si to na tebe. A ty drzis ako hluchy dvere.
Tipujem, ze si v kutiku duse aj skryto myslis, ze lutuje on a znamena to predsa len nieco viac. Ze ti tym nieco prejavuje (taka akoze reverzna psychologia. Ako ked chlapci prejavuju zaujem dievcatam tym, ze ich silno sticuju za copy.).

Raz sa z toho vsak konecne vyburi a prestane.

Takze mozes na ten den pockat a stale na neho reagovat a pytat sa, co tym sleduje. A potom byt sklamana, ked ta zacne definitivne ignorovat a trebars si ta zablokuje.
(To budes mat zas novu sadu otazok.)

Alebo mu napisat, ze toto “kamaratstvo” nema zmysel, je jednostranne, otravne a unavujuce. Ze s tym koncis a blokujes ho.
A zablokujes ho.
No, a mas pokoj.

valise
31. mar 2024

On ta kontaktuje raz za mesiac a hned je neprijemny?

ahhola
31. mar 2024

Ved sem daj vzorku vasrj komunikacie, lebo raz za mesiac sa ozve a to ti za nieco pinda, takze ked potrebuje odpustit paru, depku píše tebe? Na hned teraz by som ho vymazala a to navzdy🍒

sevrin
31. mar 2024

Partnerský rozchod je konečná. Síce to vie trochu trvať, pokým to emočne vyprchá, ale prerušiť komunikáciu nadobro je jediný zmysel. Načo to stále pitvať. Tí čo sa rozídu a dokážu zostať kamaráti bez toho, aby si mohli niečo vyčítať, si môžu pogratulovať. Takých je málo.

autor
31. mar 2024

@sevrin ja som to pochopila. Preto som sa od neho odvrátila, aj keď som sa niekedy pripomenula, došlo mi, že to aj tak nemá pre mňa zmysel, čo nastalo mesiac dozadu. Len to som si ešte uvedomila, že vždy keď som mala pocit oslobodenia od neho sa pripomenul znova. Akokeby to ,,vycítil", že sa mám dobre. Aj keď sám povedal, že chce mať odomňa pokoj, neviem, prečo ma potrebu mi niečo vysvetľovať, čo nemá zmysel a potom do mňa zase útočiť.

autor
31. mar 2024

Akokeby mi je toto chovanie trochu známe, že chce dostať reakciu s nejakým pocitom. Prečo by sa potom inak pripomínal aj keď som ticho a má ten pokoj.

autor
31. mar 2024

Ďakujem všetkým za rady 🙂

sevrin
31. mar 2024

Normálne mu napíš, že si neželáš aby ti vypisoval a šmitec. Inak blokovanie nežiadúcich hovorov, či sms, je bežná funkcia prakticky v každom mobile. Vyskúšaj to!

autor
31. mar 2024

@sevrin urobila som, ale nejak sa mu podarilo ma kontaktovať, takže to je tiež divne cele