Stále ho ľúbim

6. okt 2024

Ahojte, ja neviem, či mi už ozaj šibe alebo čo. Mám kamaráta už 15rokov a stale ho ľúbim - asi. Ja mam muža a deti, on ma svoju manželku. Stretávame sa všetci sme priatelia. Niekedy dávno, keď sme boli ešte slobodný, tak sme spolu párkrát spali. Ja som ho veľmi chcela ale on asi nie keďže z toho viac nič nebolo ale boli sme ešte v puberte. Odvtedy sme to už neriešili,kazdy si išiel svoj život. No ja po každom stretnutí na druhý deň som ako vymenená. Nechuti mi jesť, rozmýšľam nad ním, sníva sa mi o ňom. Pritom keď sme spolu a normálne sa bavíme, žiadne dvojzmyselne narážky, proste úplne normálne. Je mi strašne dobre v jeho prítomnosti a vždy rozmýšľam kedy sa opäť stretneme a neviem sa toho dočkať. Keď sme spolu, samozrejme aj s našimi partnermi, tak vôbec nerozmýšľam nad takými vecami ako by som ho pobozkala alebo sa ho dotkla, objala alebo tak. Proste v tom momente nepotrebujem nič, len byť v prítomnosti jeho. Som zo seba sklamaná....

lindous
6. okt 2024

Je to vzdušný zámok, niečo čo si nikdy nezažila, nesplnilo sa ti, tak to máš vysnívané, zidealizované… keby ste mali byť spolu, boli by ste, ale nepríde mi to ako nejaká neskutočná príťažlivosť, keď v jeho prítomnosti nemáš chuť sa na neho vrhnúť, len platonicky nenaplnený vzťah, keby ste boli naozaj spolu, hneď by si ho videla aj inak… nejak by som to neriešila, pocitom nerozvážny, ale snažila by som si to zracionalizovať a energiu, ktorú investuješ do tohto snivania investovala do svojho vzťahu, je niečo čo ti tam chyba, keď ti myšlienky ubiehaju takto?… aj keď byt z toho až tak mimo, že na druhý deň ani neješ je celkom dosť

autor
6. okt 2024

@lindous no takto nehovorím, že by som sa po ňom najradšej nehodila ale myslela som to tak, že mi stačí byť v jeho prítomnosti. Ale na margo toho ideálneho vzťahu, ja by som s nim byť nezvládla. On ma úplne iné záľuby ako ja, celkový štýl života, je dosť workolik a ja k tomu mam aj deti už takže...

michaelam2
6. okt 2024

A vasi partneri vedia ze ste spolu spavali? Ja by som tieto stretnutia na tvojom mieste velmi rychlo ukoncila. Nie je to fer voci ziadnemu z ucastnikov.

autor
6. okt 2024

@michaelam2 áno vedia. Ved vtedy sme ešte neboli spolu. A jeho manželka chcela v tom čase zase môjho manžela. Ale oni spolu nikdy nič nemali, apson myslím. Ono je to komplikovane, poznáme sa od deti všetci.

michaelam2
6. okt 2024

No tak vy ste stvorka … 😀 o dovod viac ukoncit spolocne stretka. Bolo by ti prijemne keby takto rozmyslal tvoj chlap? Alebo ta druha zena o nom?

zuza.m
6. okt 2024

@michaelam2 ved mozno aj rozmyslaju,pokial je to len v tej medzi tak este sa to da prezit.
Horsie to bude len ked to niekomu prerastie cez hlavu

teki1
6. okt 2024

Deti k babkám,víkend na chate len oni štyria,trochu alkoholu a poďme si vymeniť manželov 🤔
@michaelam2 Keď spomínaš tú štvorku 😇

michaelam2
6. okt 2024

@teki1 inak tiez mi to napadlo 😀 ze to kludne k tomu moze smerovat 😀

hellwant
6. okt 2024

@michaelam2 nedeľa, kavicku mam po prichystani kurenia a poskladani pradla a hned takato fajna debatka... asi nie tu filmovu Fantasticku 4 od Marvelu, ze?🤪 🫣

teki1
6. okt 2024

@michaelam2
Pokial sa neochutnajú,stále ich to bude lákať,hoci to zaváňa následkami.🤨

teki1
6. okt 2024

@hellwant Hej fantastickú 🥳👍

michaelam2
6. okt 2024

@hellwant vies co fantasticka stvorka to moze byt ale asi nie ta od marvelu 😂

hellwant
6. okt 2024

@teki1 Ty mas stavnate myslienky hned takto pred obedom, ze ochutnat sa 😅 Ty budes cislo v zivote, ze ? 😉

hellwant
6. okt 2024

@michaelam2 A mozno aj ta po normalnej stvorke vecer pri popcorne🙃

teki1
6. okt 2024

@hellwant Aj susedove jablká vyzerajú lepšie,ale kedže ich postrekuje,asi tušíš čo by nasledovalo 🤢

gribka1
6. okt 2024

Ono by bolo zaujímavé, aká by bola reakcia, kebyže už niekto nechcel stretávanie. Či tam takých v tej štvorici nie je viac. Kamarátke sa páči autorkin manžel, možno to manželovi imponuje, bývalému kto vie, čo sa deje v mysli.

hellwant
6. okt 2024

@teki1 to ano, esteze ja nie som na jablcka 😌

januska12323
6. okt 2024

Kľudne sa vymeňte nebudete prví ani poslední.

autor
6. okt 2024

@gribka1 ale kamarátke sa môj manžel páčil pred 15rokmi..ako píšem, boli sme ešte deti. Mozno sa jej aj teraz paci, neviem. Ale nikto tu neuvažuje o žiadnej výmene, pripadne stvorke. Zase odtiaľ potiaľ... 🤦

gribka1
6. okt 2024

Tak ak si v tomto sama, tak to zvládneš tých pár stretnutí, ak je to fajn. Len, daj pozor, aby sa to nezvrtlo v tebe, aby tých myšlienok o ňom nebolo viac. Lebo každý máme hranicu niekde inde a môže to dopadnúť ako nechceš. Tých pár romantických predstáv by uškodiť nemalo.

pochod
6. okt 2024

Sama sebe robíš zle, ze sa s nimi stretavate. A ohľadom tvojho muža to tiež nie je fér, ze sa citovo ukajas na inom chlapovi.. Vymysli si nejakú zámienku prečo s nimi uz nechceš kontakt a dajte im zbohom 🫡

pochod
6. okt 2024

Hlavne si uvedom, ze city nie su bohužiaľ niekedy opätované. Poznáte sa roky dokonca ta mal aj posteli a nechcel od teba nič viac. Takze aj keby sa rozišiel radšej by si vybral nejakú cudziu zenu ako teba.. Tvoj partner miluje teba.. Ty ľúbiš stále toho kamoša..a ten kamoš ta ma na háku Taky je život. plač do vankúša ďalších 15r alebo ukonči kontakt

michaelam2
6. okt 2024

@pochod toto je vlastne dobra poznamka, ze keby ju aj on chcel tak to cele vyzera inak.

deti95060810
6. okt 2024

hlavne o tom nikomu nehovor - veľa by si v živote resp. v manž. pokazila.
snívať o cudzom chlapovi môžeš, len nech to nikto nevie.

katkajaromer
7. okt 2024

Mně je líto Tvého muže. Tohle já považuji za tu nejhorší nevěru. Myslet si zamilovaně na někoho. Umřela bych, kdyby to takhle můj manžel měl.