Stále ho ľúbim

13. sep 2021

Prosím vás poraďte mi, myslíte, že ak stále milujem muža, s ktorým už medzi nami nič nie je, mala by som vyhľadať odbornú pomoc? Je to už choré niekoho tak dlho ľubiť, pokiaľ netvoríme pár? Máme spolu dcéru...už 6 rokov ho stále milujem. Ako sa z toho mám dostať?

marseillefan
13. sep 2021

Musíš sa zaľúbiť do iného muža...

autor
13. sep 2021

@marseillefan to mi je jasne,ale za tych 5 rokov som este takeho nestretla

miadi
13. sep 2021

@marseillefan stacilo Keby mala rada samu seba. Takyto masochizmus emocionalny by si nerobila.

lintu
14. sep 2021

Ľúbiť niekoho mimo vzťah - ok. Byť na niekoho takto naviazaná roky, je už ale zbytočné. Podľa mňa by to chcelo nájsť si nejaký iný zmysel života. Niečo, čo ťa bude napĺňať a robiť šťastnou. Spoliehať sa, že ťa takou urobí niekto iný, funguje neraz len dočasne. Nespracovaný jeden vzťah (z minulosti), dokáže škaredo pokaziť aj ten potenciálny nový.

miadi
14. sep 2021

Za 5 rokov si stretla xxx muzov ale ziadny nemal sancu ked mas hlavu srdce plne exa. Najprv si uprac v hlave a potom ti padnu klapky z oci a zistis ze su aj ini muzi. Ale Hlavne by si sa mala naucit mat sa rada na tolko aby si sa netrapila koli cloveku co Ta nechce nemiluje .

oktoberka
14. sep 2021

Neviem,či je to nenormálne. Ale je normálne sa rýchlo odlubit a hneď vhupnut do iného vzťahu?
To je asi silné individuálna vec.

marcellka32
14. sep 2021

Hovorí sa, že chlap po rozchode trpí len mesiac (niektori možno trošku dlhšie), žena rok...po roku by mala pochopiť, že je fakt koniec a je čas sa posunúť ďalej

gabci_gabca
14. sep 2021

Ubližuješ samá sebe, to by si si mala uvedomiť :/

strejdo001
15. sep 2021

@marseillefan Také sprostosti jej neraď. Myslíš, že to je na lusknutie prsta? Určite by si nechcel mať pri sebe partnerku, ktorá (zveličím) včera ľúbila jedného a dnes už teba.

strejdo001
15. sep 2021

Najprv si uzrejmi kto koho vlastne nechal a prečo, ..., prečo ste sa rozišli, či by bolo lepšie ostať "od seba" alebo lepšie sa dať naspäť do kopy (ak je to reálne), no nie kôli dieťaťu, ale kôli vám dvom.

marseillefan
15. sep 2021

@strejdo001 sprostosti??? klin sa klinom vybíja.. myslíš, že na neho prestane myslieť, keď o tom začne meditovať? Nie, aby tá emócia prestala bolieť, musí ju nasmerovať voči niekomu inému, lepšiemu ako bol ten bývalý. Tie "sprostosti" na mne fungovali v mladosti veľa krát. Jasné, že to nie je jednoduché.. ale preto je dôležité nesedieť doma na riti a nepremýšľať nad bývalým, ale proste pohnúť zadkom, ísť do spoločnosti, kde je vysoká šanca, že objaví niekoho, s kým sa jej bývalý nemôže rovnať...

strejdo001
15. sep 2021

@marseillefan Vibrácie potom asi neuznávaš, že?. V čase, keď ešte ľúbiš niekoho s kým už niesi, si pritiahneš do svojho života podobného partnera ako bol predchádzajúci. Preto sa najprv treba dostať na inú vibráciu, ujasniť si myšlienky a potom si hľadať nového partnera.
Ja mám zas opačnú skúsenosť ako ty. Mal som frajerku, ktorá nechala svojho frajera, s ktorým chodila 4 roky, začala chodiť so mnou a po pol roku som to už nezvládal a radšej som to ukončil aj keď som ju ľúbil, aj ona mňa, ale stále bola napojená aj na býbalého.
To, že tento prípad je extrém, to je fakt, ľúbiť niekoho aj po 6tich rokoch, keď už niesú spolu je nielen nezdravé, ale aj ako keby psychická choroba, sorry autorka témy, nechcem ťa uraziť. A určite keď si nájde nového partnera, tak nebude platiť "klin sa klinom vybije" ani keby jej modré z neba znášal každý deň. Ten chlap bude trpieť pri takej žene, alebo sa ona do neho zaľúbi iba na oko a stále ho bude porovnávať s bývalým alebo sa nebude dokázať vôbec zaľúbiť do žiadneho chlapa. Ale to je iba môj názor.... každý sme iný. Ja by som si určite nehľadal novú partnerku, kým by som nebol vonku z predošlého vzťahu. Dámy, som voľný a som z rozvodu už dávno vonku :D :D :D.

autor
16. sep 2021

@strejdo001 praveze mam rozne ponuky,ale nedokazem byt s inym...proste nedokazem a nejde to nech sa premaham ako chcem

oktoberka
16. sep 2021

Tak si dopraj čas. A uvidíš.

strejdo001
16. sep 2021

O tom som hovoril, že klin klinom vybíjať je sprostosť. Na to sa nemôžeš premáhať. A prečo ho vlastne ešte ľúbiš po tak dlhom čase? On ťa nechal, či ty jeho?

lsimo
16. sep 2021

Treba si podľa mňa uvedomiť to, že to nebol proste jediný chlap na svete. Vieš pokiaľ ho stále ľúbiš, ani si žiadneho iného nenájdeš a ak by aj, tak ho s ním budeš len porovnávať, čo tiež nie je moc dobré. Musíš sa už proste odpútať

autor
16. sep 2021

@strejdo001 on nechal mna,ja neviem preco ho lubim....neviem si to vysvetlit

autor
16. sep 2021

@lsimo ako ???

strejdo001
16. sep 2021

Keď si nevieš dať rady sama, choď za psychológom alebo mentálnym coachom, vyrozprávaš mu svoj príbeh a on ti poradí ako ďalej, to nieje hanba, ale odvaha. My ti tu môžme radiť čokoľvek, tieto rady ber s rezervou, nikto z nás tu v 99% nieje odborník a niekto ti radami môže aj nechtiac uškodiť. No aj psychilóga alebo coacha treba vyberať obozretne, lebo nieje odborník ako odborník ;)

kassandra25
16. sep 2021

No a on ma niekoho, tvori s niekym par, ma svoju rodinu? Ono vzdy je to take citlive, ked s niekym mate dieta. Hlavne mu to nedajte najavo. Robte to, co Vas bavi a robi stastnou. Su aj dolezitejsie veci, alebo si kupte psa🙂)

autor
16. sep 2021

@kassandra25 nie je sam momentalne

kassandra25
17. sep 2021

No vidis. Ved je to take dobre stretavat a zoznamovat sa so zaujimavymi ludmi.... tolko ich je. A nemusi to byt hned vztah. Mozes spoznat aj novych kamaratov a ludi, ktori ta niekam posunu.