Stále chce ísť niekam, kde by sme boli len my sami dvaja

29. júl 2023

Ahojte🙈, tuto temu zakladam, lebo sa chcem poradit. Zacala som si na internete pisat s chalanom, s ktorym som sa nasledne aj stretla. Prve stretnutie prebehlo v poriadku, je to normalny chalan, studuje.., no od toho stretnutia ma stale chce dotiahnut na nejake miesto, kde by sme boli len my sami dvaja🙈.. napr. autom na nejaku vyhliadku, alebo na taku polnu cestu.. proste stale by sa chcel niekam zasit takto a navrhuje to, aj ked to stale odmietam. Baby, myslite si, ze ma postranne umysly a mam sa na take stretavanie vykaslat? Mam zmiesane pocity z toho. Ja mam 19, on 22. Dakujem.

nika11103
29. júl 2023

Ale no taaaak , veď si už dospela . Čo myslíš že čo chce robiť s tebou v aute na poľnej ceste ? Pozorovať hviezdy ? Alebo si myslíš že to je nejaký sériový vraj a rozkuskuje tá niekde ? To bol samozrejme vtip neber to prosím v zlom . Očividne sa mu pacis a chce s tebou niečo viac . Ak sa na to necitis , nechceš to, chceš viac Stretnutí niekde medzi ľudmi , normálne mu to nápis . Podľa reakcie uvidis , čo ďalej

mary888999
29. júl 2023

Medzi ľudí stale choďte.Na vyhliadku OK, su tam ľudia .. musiš sa citiť 100 % ak s nim chceš byt sama.Ak to nechceš povedz mu to narovinu. Chce sa muchlovat a sex 😃.

petamich
29. júl 2023

tak sa ho spytaj, ci chce sex alebo organy 🙂 kazdopadne asi je to viac nez jasne, ak sa na to necitis, tak skratka nechod a povedz mu, ze by si ho radsej este chvilu spoznavala ako sa muchlovala v aute na lesnej ceste

oli18
29. júl 2023

Ak ho dobre nepoznas, urcite nie na odlahle miesto. Dnes maju auta vzadu tmave skla, mozte sa pre zaciatok pomojkat aj na nejakom parkovisku, kde by si v pripade potreby mohla z auta vystupit a odist po vlastnych. V lese by to bol problem.

daniela2202
29. júl 2023

Veď chce smykať, toť vsjo 😂😁😂

colsami
29. júl 2023

Mas len 19 a za sebou prve rande s tymto konkretnym clovekom. O tom cloveku vies zatial velmi malo. Nedaj sa nahovorit na samotku, ak s tym nie si stotoznena. Ak sa mu nepacia navrhy na stretavanie normalne v meste/parku/restike, smola.... Nedaj sa nahovorit na nieco coho sa v podvedomi obavas. Mohla by si to lutovat, ked mas este pochybnosti. A nie je na tom nic zle. Ani ja by som nesla na miesto bez ludi na druhe rande.

dianka318
29. júl 2023

Nepoznáš ho a nevieš čo má v hlave..to ze mu ide len o sex je ta lepšia verzia..ale v dnešnej chorej dobe nevieš čo čakať..A uz vôbec nie od cudzieho človeka.. divne miesta..vyhliadka ,les..miesta kde ta nikto nebude ani počuť.. prečo nie byt,hotel atď.. hlavne si dávaj na seba pozor..

ankare
29. júl 2023

No isto chce sex, ak sa mu páčis. 🤷

majka99999
29. júl 2023

Ak mas zaujem, tak mu povedz, ze rada sa znova stretnes, ale nie mimo ludi, lebo ste sa stretli len raz. Je leto, ak studuje a ma menej penazi, mozete ist do mestskeho (bezpecneho) parku, na zmrzlinu alebo kavu, dokonca aj na kupalisko. Potom sa da stretnut aj na byte, ak je priazniva situacia, ze mate aspon samostatnu izbu a urobit si pekny vecer pri filme. Ja by som vysvetlila, ze ked hlada lahku korist, nech hlada dalej, ale ja si sama seba vazim a urcite nemienim s nikym prvykrat sexovat v aute. Samozrejme, ak by ma PRIATEL pozval na osamele miesto po urcitom case, tam by mi sexualne aktivity nevadili. Ale na druhom rande? Nie, dakujem. Plus moze mat aj horsie umysly, tato doba je chora... Ale beriem to pragmaticky, ma 22 a chce zasunut.

thoughtfulweirdo
29. júl 2023

Ja len že, aj keby si ten sex s ním chcela, zaslúžiš si viac než auto v lese 🙂 nech skočí na brigádu a pošetrí na jednu noc v nejakom hoteli.

gabika0825
30. júl 2023

A kde ste boli na prvom stretku? Vieš z jedného stretnutia je ťažké dedukovať aký ten človek naozaj je. Ak sa bojíš o to že by ti mohol niečo urobiť, alebo sa bojíš že by mal nejaké návrhy a bočné úmysly, tak by som s ním nešla nikam kde nie sú aspoň v nejakej okolitej vzdialenosti ľudia. Čiže určite nie niekam na pole, alebo do nejakého hlbokého lesa a už vôbec nie v noci. To iste platí, ak by tá chcel pozvať k sebe domov, ak teda byva sám. Ale ty musíš vedieť čo od toho stretávania čakáš a vyjasniť si s ním či mu ide čisto iba o nejaké intímnosti, alebo reálne si niekoho hľadá do vzťahu. Preto by som dala aspoň ešte 3 stretnutia niekde na káve alebo obed, prechadzku v meste popripade vo verejnom parku a pod., aby si si urobila aspoň nejaký obraz o tom človeku a trosku ho spoznala. Určite hlavne nerob nič čo necitis ty sama.

tramtada31
30. júl 2023

Nedavno tu bola diskusia, že chlapi dnes hľadajú lacné sposoby na rande, tzn aby ich to veľa nestalo. Kino, divadlo, restika idu do penazi, tak naozaj možno nechcel hneď zasunúť, ale len usetrit. Tiež by som s ním však nesla s dnešným rozumom. V tvojom veku asi aj hej😀

marcellka32
30. júl 2023

@tramtada31 hlavne chlapci ešte vážne skúšajú, ktorá dá a až keď to bude ok tak investujú do večere, kina a nemajú peniaze na časté kino, večere, kaviarne....
To mi povedali v chlapčenskom kolektíve 25-35 rokov

matullienka
30. júl 2023

Nešla by som veď môžete ísť do parku spolu na prechádzku, po meste to nestojí nič
Ak sa bojí výdavkov môžeš navrhnúť čisto prechádzku alebo, že si kúpite kávu do ruky a prejdete sa. Prípadne môžeš ho raz za čas pozvať na kávu ty aby nečakal, že musí platiť iba on.

lonely66
30. júl 2023

nechod

evaachesa
30. júl 2023

No, keďže ja pozerám veľa skutočných krimi príbehov, tak mne napadá hneď veľa škaredých scén, žiadna romantika. 🤭😅 a teda nešla by som s ním takto ani za nič a zdupkala by som už pri 2-3 náznaku. 😱😵

mimi2018
30. júl 2023

Normálne to nie. Chce s tebou mat sex a užívať si, potom odhodiť.

ahhola
30. júl 2023

Už teraz pri nom nemáš pocit istoty a pochybujes...
Mozno je začínajúci sériový vrah a číslo 1....
Ako hovorili beatlesaci... Never nikomu nad 30.
V tvojom prípade.... Never nikomu▪️🌺

bylinka25
30. júl 2023

Na začiatku sú všetci zo zoznamiek milí, slušní, ale tu by som už spozornela, keď ťa ťahá na poľné cesty, nemusí to dopadnúť dobre.
Ak na rande, tak tam, kde sa zdržuje veľké množstvo ľudí, ak bude aj naďalej trvať na tom, že chce byť s tebou sám, radšej zvol kratšiu cestu, aby, nedaj Bože ťa niekde neznásilnil, či nezabil
Pre každý prípad daj kontakt na seba niekomu blízkemu, popros kamarátku, niekoho z rodiny, aby išiel s tebou, ale zostal stáť opodiaľ, pre prípad, ak by sa dotyčný začal správať čudne.

eva8
30. júl 2023

Stretávaj sa s ním len medzi ľuďmi. Potom uvidíš, čo ďalej.

stanulienkat
30. júl 2023

Ma 22 a plne gule.😁

derdia
30. júl 2023

Ja si myslim, ze ti neponuka nic viac, ked len to, ze sa chce s tebou vyspat na polnej ceste.
Nejde mu o teba, ale o to aby uspokojil seba... Otras.
Myslim, ze sama vies, ked to tu pises, ze to nie je nic pre teba. A asi tak uz mnoho dievcat zobral na pole a vyspal sa tak s nimi.

domkakvet
30. júl 2023

Na ziadne odlahle miesto s nim nechod, ak ide o sex aj na to mysli dost skoro a moze chciet aj hocico ine, velky pozor na neho.

alickapusinka
30. júl 2023

Ak nechceš sex tak mu to normálne povedz.

elizabetka_23
2. aug 2023

Možno nechce, aby vás niekde na rande v meste videla baba, s ktorou možno reálne chodí. Určite odmietni.