Stagnovanie vo vzťahoch

15. mar 2024

Nemám takú kamarátku,tak sa skúsim opýtať vás. Ženy po 30, s vlastným byvanim, prácou,bez detí,stabilný príjem,len tie vzťahy nič, už veľa rokov. Aj chodíte sem tam medzi ľudí, skúšali ste aj online zoznamenie,ale z toho ste už znechutene,aj keď idete na výlet tak výlet a domov...ale išli by ste aj na dovolenku,ples,koncert,výlet dlhší ale samej sa vám už ani nechce, máte to niektorá takto? Kurzy a podobné veci sú fajn,sebarozvoj,trav čas sama,ale neomrzelo vás to už časom? Na kurz ľudia prídu, odídu a všade podobne. Neviem či niekto pochopil o čo mi ide.

egonsk
15. mar 2024

proste ti chyba niekto staly, kde by si nebola pokazde na zaciatku v plytkej konverzacii atd.. Nuz, ano, je to flustrujuce.

domkakvet
15. mar 2024

Po 30 to este nie je take strasne, este stale mozes niekoho stretnut.

janickacrazy
15. mar 2024

No možno by si si mala nájsť najskôr tu kamarátku, to žiadnu nemáš? Žeby ste chodili aspoň dve spolu na tie výlety, dovolenku a takto by ťa to viac bavilo a mala by si šancu niekoho tam stretnúť.

vilma7
15. mar 2024

Ťažko keď nemáš ani kamarátky...my sme takto zvykli behať s babami...A potom partiou. Ale žila som v zahraničí, tak to išlo asi ľahšie ako na Slovensku.

Musíš si nájsť nejaké stabilné hobby, nie raz tu a potom tam. Napríklad turistika, fitness...alebo skús dovolenky pre single...atď.

princezna_bosorka
16. mar 2024

mala som to podobne... treba si najst to svoje a chodievat pravidelne (turistika, fitko, keramicka dielna - cokolvek, kde moze byt ako-tak stabilny kolektiv). Ten spravny sa najde. Mna stretol cez spolocnych kamaratov na jednom vylete, ktory sme planovali ako partia na vlastnu past...