Ahojte majú o mňa záujem 2 muži jeden pekný, atraktívny a trochu egoista naopak druhý muž je dobrý, milý, chytrý ale nie je úplne atraktívny a celkovo je s ním nuda ale zas si rozumieme a bol by dobrý husband materiál, absolútne neviem čo robit a bojím sa oboch odmietnuť, že už mám skoro 30 a ktovie či bude ešte nejaký záujem o mňa aby som nakoniec neskončila s niekym len aby som nebola sama
A s tebou nie je nuda? Neocakavas od partnera, aby ti bol animatorom, rozosmieval ta, vymyslal volnocasove aktivity, zorganizoval ich a ty sa ich len budes zucastnovat? Ale opat sme pri tej suladnosti - ak partneri nemaju vela prienikov v hodnotach, postojoch, v tom, co ich bavi, tesi, tak ani ziadne chemie a iskry nepostacia na dlhodoby vztah.
Zavisi, aky velky egoista je 🙂. Ak je to len v ciastocnej miere + ma ine nadpriemerne kvality, je to za mna akceptovatelna vec..... Kazdy sme nejaky, niekto je tvrdohlavy, niekto vybusnejsi, niekto menej asertivny. Hadam chlapa neodpiseme kvoli pomerne beznej nedokonalosti.
Zenske publikum co ti tu bude radit ako mas hladat tretieho - ma totiz doma uzasneho poriadkumilovneho, pokorneho zabavneho alfasamca, ktory vo volnom case vari, zehli, nacuva svojmu protejsku a je nadpriemerne empaticky.
Aj v tomto prípade ide iba o to aby si nebola sama. Je jedno koho si vyberieš, dlho to nevydrží.
@madeincssr Krásne povedane
@autor chceš založiť manželstvo na základe rozhodnutia? :D Očividne žiadnu lásku nepociťuješ ani k jednému, takže nie je múdre v takomto rozpoložení ísť do manželstva.
Staré babky by vyberali druhého. Máš 30, myslíš že koľko chlapov bude voľných o dva roky ? Rob niečo aj ty s tým chlapom, aby nebola nuda.
Krása pominie a charakter ostáva.
Zábava a prestíž je super, ale koľko percent času to bude tvoriť počas prvých 10 rokov po založení rodiny a starostlivosti sa deti?
Sleduj aj iné páry a uvidíš čo by tebe vyhovovalo.
Ideál neexistuje, ani ideálny muž ani žena...
Výber partnera je v živote veľmi dôležitý, musíš si usporiadať v hlave či ho budeš vedieť dlhodobo tolerovat aj s negatívami, ktoré má.
O tom prvom si napísala veľmi málo, akurát že je pekný a egoista. Čo ďalej? Má dobrú prácu, má nejaké koníčky, chce v budúcnosti deti, rodinu? Druhý takisto, ako je na tom? Kamoška toto tiež riešila, prvý fešák, atraktivny, no trochu namyslený, druhý sa jej výzorom až tak nepáčil, ale bol šikovný, dobre zarábal, mal vedúcu pozíciu, dom bez hypotéky, rozumeli si, mali spoločné záujmy. Vybrala si druhého, dnes sú manželia a majú 2 deti a veľmi pekný vzťah.
vyberaj toho, s ktorymi si mas čo povedat, mate spolocné záujmy a konicky, rovnaky pohlad na veci. V starobe, budu rozhovory, to je jediné, čo vam ostane
Ani jeden,prvý egoista,zaslúžiš si lepšieho a druhý"husband materiál" zaslúži si lepšiu Hľadaj ďalej.
ber toho ktorý má viac peňazí a väčšieho vtáka 🤷 ostatné sa časom aj tak zmení pri oboch
@zuzanka.zuzu zato dokonala zena zostava dokonalou naveky 🙃.
A ku ktorému jieco cítiš?
Tak ja ich mam oboch rada preto mi to je také trápne chodiť von vždy s jedným a určite už čakajú že sa vyspím s nimi zachviľu už to trvá skoro 3 mesiace, ja oboch dlhodobo poznám ten prvý je egoista že uprednostní aj v práci svoje potreby nad dobro celého týmu a je dosť povrchny síce mne dáva komplimenty aká som pekná atď ale ostatne ženy kritizuje a ma dosť detinsky humor ten druhy je taky klasický introvert najlepšie doma a do prírody chodiť ja si mam s oboma co povedať preto to je ťažké sa rozhodnúť ja nevravím ze Pan Číslo 1 by nebol dobrý manžel len neviem ako to bude za 10 rokov keď už nebudem mlada pekná či bude mať stále taky záujem s ten druhý zas nevie moc so ženami tak tam by sme boli určite spolu nastalo
@zuzanka.zuzu haha
no z mojho pohladu ani jeden. a nie preto aki su ale preto ze ani pri jednom necitis ze je to ten pravy inak by si dilemu nemala. v ziadnom vztahu nemas zaruku ze ten druhy partner bude vyhovovat navzdy. ludia sa menia vyvijaju. bolo tu x tem o tom ako si dlhe roky rozumeli a zrazu si jeden nasiel konicek ktory im pozvolna rozbil vztah. alebo prisla nejaka psych. choroba alebo hocico. je toho more. ale ked ani len na zaciatku necitis ze toto je ten pravy, toto je clovek kvoli ktoremu nevidim ziadneho ineho tak to podla mna nestaci. max tak zabavit sa a uzit si.
Bud s oboma😂
Keby ten prvý za niečo stál, s jeho výzorom je už dávno zadaný.
@koniarova ale neblazni! Damy zaujimaju vnutorne hodnoty muzov, nie nejaky vyzor 🤔.
Ani jeden, myslím, že v skutočnosti nestojíš ani o jedného, o čo by si aj mala? Egoista a nevzhľadná nuda. Samej ti bude lepšie, ako s niekým o koho vlastne nemáš až taký záujem.
😂😂 takže otázka znie ktorému máš dať? Vyskúšaj oba kolíky a lepšieho si vyber 🤣
To, ze je niekto introvert a ma malo skusenosti so zenami, ti predsa nezarucuje vztah na cely zivot. Na svoj vek zjavne ani ty velmi skusena nie si. Ludia sa nerozchadzaju len preto, ze muz odide za inou zenou. Manzelstva koncia aj po 20 rokoch a mnohokrat z uplne inych pricin. Introvert, alebo husband material moze pokojne po case spoznat zenu, ktora mu prejavi uprimne city a nebude ho brat ako inventar domacnosti 🤷
Poviem to takto - určite by si si mala vybrať toho druhého, ale po 10 rokoch budeš vzdychať ako v Miazgovcoch - "Prečo som si radšej nezobrala Pištu Hufnágela?".
Ak si vyberieš prvého, tak podobných tém "kašle na mňa a deti, nepomáha doma, nechce mi dávať peniaze a podozrievam ho, že chodí za inou" tu je tiež dosť.
Takže ani jeden.
.... to je ako v tom v vtipe:
" Ktorú si mám zobrať za ženu? Tú čo dobre varí? Tú čo vie statok obriadiť? Alebo tú čo vie vyšívať?"
A tak si zobral tú s najväčšími 🐐🐐.
Keby som mala na výber len z týchto dvoch, tak vyberám číslo 2. Z peknej misy sa nenajes a aj krása časom pominie. Ak si s č.2 rozumieš, tak prečo by ste sa mali nudiť? Veď môžeš aj ty vymýšľať program.
ak sa musis pytat ktoreho si vybrat tak tym padom ani jedneho.
treba si vybrat takeho o ktorom nebudes mat pochybnosti a nebudes musiet pisat na MK aj ked bude mat nedostatky.
mas casu dost, este nie si zrela na vydaj
Ani jeden mi nepríde z toho opisu ako vhodný partner pre teba.ocividne ta ani jeden z nich neohúril ,a ísť do vzťahu len preto,že sa bojíš,že v 30 ostaneš sama,nie je dobrý nápad
Podľa mňa ich oboch prestaň "namotavat"vysvetli im,že nechceš vzťah a hľadaj niekoho tretieho,pri ktorom nebudeš mať potrebu premýšľať či áno alebo nie
Toto čo píšeš o tom prvom....ani na rande by som s nim nešla. Chlap má byť charakter, aby si sa mohla o neho oprieť. Ako sa správa v tíme je kľúčové. Super, že si vnimavá...už len to správne vyhodnotiť.
Hľadaj tretieho, skoro 30 nie je dôvod aby si bola s egoistom alebo sa celý život nudila.