Správanie sa chlapa po rozchode

23. sep 2024

Nerozumiem spravaniu mojho ex po rozchode. Ukoncil to on, aj ked vinu hodil na mna. Je to mierumilovny clovek, nikdy sa na nikho nenahneval. Na mna, je uz nasraty 3ti mesiac. Ja sa pomaly cez to prenasam, on chodi zarasteny, neupraveny. Ja som schudla, staram sa o seba, budujem si stýl. Mame spolu dieta. V piatok nas so synom pozval na vylet. Cely cas bol voci mne ignorantsky, povysenecky, velmi sa so mnou nebavil. Myslela som, že ked ma tam pozval, ze sa aspon budeme spolu bavit a porozpravame sa neutralne - o tom, co ma kto nove atd. Nechapem toto jeho spravanie.

januska12323
23. sep 2024

Je urazený, že si o neho nebojovala a že ti vôbec nechýba. Predstavoval si ako budeš prosiť o odpustenie a nariekať do vankúša. Narušila si mu plány 😁 ser na neho

magic08
23. sep 2024

čo na tom nechapes?
suhlasim s @januska12323
očakaval, ze sa opustis, budes smutit a trapit sa a davat to jemu a okoliu patrične najavo. Teraz je nasraty, ze sa tak nedeje, tak si to na tebe vybija.
schudla si, vyzeras lepsie ako ked ste boli spolu, tak moze lutovať.
netrap sa jeho spravanim, kasli na neho

autor
23. sep 2024

ja som prvy mesiac bola v totalnej pr...li. Fakt som ho prosila, plakala, nech nas neopusta....bol strasne tvrdy....

cacianka
23. sep 2024

iba mesiac si sa trápila ! to je mega prúser, až taký mierumilovný nie je, len sa maskoval a teraz ti dáva vyžrať, že si upravená, schudnutá a OK stav, že sa nebáchaš už na kolená a neprosíkaš ho.
Ja by som sa just ešte lepšie nahodila, prezentovala ako mi je supiš, a hlavne ser na neho. je to minulosť, pozeraj do budúcnosti

autor
23. sep 2024

@cacianka no, mne mesiac pride az moc. Kde nie je vola, tam nie je cesta. Co ja mozem zmenit jeho spravanie? Nechcel-nechcel. Ani teraz nechce. Ale nechapem, naco ma dakde volal, ked sa tam spraval ako d..l. S prepacenim a uplne ma ignoroval. Mohli sme komunikovat aspon o pocasi....

alickapusinka
23. sep 2024

Toto mi príde take manipulátorske. Rozišiel sa ON a zvalil vinu na teba aby on bol čistý.Ak by ťa ešte niekedy niekde volal mal nejake pokusy tak s kľudom Angličana by som mu povedala že nemám záujem nech neotravuje čo chce to má.

alickapusinka
23. sep 2024

Podľa mna je to debil obyčajný chudák. Si s teba robi srandu ako zareaguješ a či si zo sebou nechaš kývať jak s opicou na gumičke.Vykašli sa nanho nájdi si niekoho kto ťa bude ľúbiť a rešpektovať že máš dieťa.

katarinaba
23. sep 2024

To je bezna urazena muzska jesitnost. Pozval ta a cakal, ze zacnes prosit. Neurobila si tak, tak ostal urazeny. Nemusi to byt debil, len cakal ine, nez dostal a tak ked on sa citi zle, tak cakal, ze aj ty budes. Neries to, casom to prejde aj u neho. Urcite sa snaz mat s nim normalny, neutralny vztah. Mate dieta, takze odstrihnut ho nemozes a vsetko okolo dietata sa rozhodne lahsie riesi ked ste za dobre ako za zle.
Moj ex mi narobil veci, ze roman by som mohla napisat. Aj po rozvode. Ale casom sa skludnil a dnes mame super vztah, vychadzame spolu dobre. Ja mu pomozem, on mi pomoze. A kupil mi auto, zaplatil dovolenku a ked treba detom nakupit - bud zaplati vsetko, alebo aspon polovicu. Nemusim sa s nim tahat po sudoch.
Ste dvaja dospeli ludia, tak sa tak chovajte. Ty uz si s rozchodom vyrovnana, nechaj jeho vychladnut - kazdemu to trva iny cas. A potom to moze byt dobre.

cacianka
23. sep 2024

to bola irónia, že iba mesiac. a áno, jeho správanie je manipulátorské. on sa chce rozísť - ty si na vine.
prosíš - nechce riešiť
neprosíš - ignoruje ťa
volá ťa von - prehliada ťa
vyriešte si zverenie dieťaťa a všetky právne a praktické veci okolo, a s ním iba striktne - odovzdať, prevziať dieťa, základné info o zdravotnom stave a výrazných zmenách v živote dieťaťa a vypnúť príjem/vysielanie

annamarin
23. sep 2024

A za co ste sa rozišli? Urobila si mu niečo?

blacki12
23. sep 2024

Božinku, tieto nechápavé ex🙈🤣..
On ti dobrák ústretový, dobrosrdečný normálne vytvoril príležitosť, aby si sa mu doprosovala. To bol cieľ výletu. A ty nič.😅

zelenina1
24. sep 2024

"Ukoncil to on, aj ked vinu hodil na mna".... No, ak si nieco vyrazne pokaslala, tak je pochopitelne ze ta poslal k vode s tym, ze vinu hodil na teba 🙂 Jasne ze ho to potom nasie*a, ked sa zrazu zacnes o seba starat a schudla si. Zrazu to islo, ze? Pocas Vasho vztahu si nemala cas starat sa o seba, ale teraz ked si single matka, zrazu mas casu habadej a nemas problem schudnut? 🙂

Prosim si aj jeho verziu pribehu.

autor
24. sep 2024

@zelenina1 nie, ja som sa stále starala od seba. Začala som chudnúť už počas vzťahu (popôrodné kilá). Časť išla dole počas a časť z dôvodu stresu z rozchodu.

Stavil si jednu podmienku vo vzťahu - nechcem to špecifikovať, pretože išlo o hlúposť a nie podstatnú vec. Kedy mi dal na výber, buď mi to splní ale bude koniec alebo nesplní a budeme pokračovať vo vzťahu. Takže, splnil a tým pádom ukončil vzťah - teda akože, ja som ho ukončila svojím rozhodnutím.

Prvý mesiac som bola fakt psycho - prosila nech nás nevyhadzuje, nech to skúsime kvôli deťom, atď. Ale, stále mi hovoril, že je to moja vina, lebo ja som urobila to vyššie popísane rozhodnutie. A potom som pochopila, že tadiaľ cesta nevedie a začala na to kašľať. Akože, stále ho mám rada a stále by som bola ochotná sa vrátiť ale každý deň menej a menej. Len ja nechápem, prečo je taký nahnevaný. Nestará sa o seba, jeho domácnosť vyzerá ako po výbuchu. Cítiť, že odtiaľ odišla ženská ruka. Na druhú stranu vidím, že mu chýba rodina, resp. ten ruch čo bol u nás vždy. Cez týždeň je zavalený robotov ale víkendy má slabšie chvíľky. Nevypisuje mi ani nič, len sme stále v kontakte kvôli deťom

annamarin
24. sep 2024

Nespecifikujes presne co, ale pre teba to možno bola blbosť a pre neho to znamenalo veľa. Možno preto sa na teba tak hnevá, lebo sa necíti byť pochopený. Nie vždy všetko vidíme rovnakými očami. Ja napríklad tiež chcem vo vztahu niečo, čo môjmu príde ako prkotina a nechce mi to splniť. Vyzerá to aj tak, že sa kvôli tomu rozideme.

autor
24. sep 2024

@annamarin tak v našom prípade to nebolo dôležité. Nebolo to určite na rozchod. Z jeho strany to bolo skôr manipulačné a aby mal podložené...áno, bola to tvoja vina.

annamarin
24. sep 2024

Tak vidis, ze bolo to na rozchod v jeho očiach. Ty to tak vidieť nemusíš a môžeš to brať za nedolezite, ale pre neho to mohlo veľa znamenať.

autor
24. sep 2024

@annamarin vieš o čo.islo? Sú partia 5 tich kamarátov. Jeden z.nich sa ženi a teda, boli spolu na chate zapíjať slobodu. No a zložili sa a zaplatili mu 3 striptérky v podniku v súkromí asi na 4 hodiny. Tak som povedala, že sa mi to nepáči a nechcem aby tam išiel. A on mi vtedy dal na výber, nepôjde ale sa rozchádzame (vraj mu nedôverujem, pričom dôvera je základ vzťahu). Popravde, som si nemyslela, že to myslí vážne a že ho to časom prejde. Samu má prekvapil. Nikdy sa takto nespraval, nikdy nebol nahnevaný, je to v podstate kľudný človek. Nikdy na mňa nevybehol, 10 rokov vzťahu, 2 deti. Nespoznávam ho.a 45, druhá puberta? Stale.mame unho veci, postupne to sťahujem, keď nie je doma. No, vyzerá to tam strašne opustene... nahnevaný je, ze ja som urobila rozhodnutie...

Tak mi povedz teda, bol toto dôvod na ukončenie vzťahu?

annamarin
24. sep 2024

Aha, tak v tomto prípade je riadny debil, ked mu viacej záleží na "dôvere" ako na rodine a detoch. V tomto prípade by som povedala skôr, že ty by si mala byť naštvaná na neho. Aj by som to skusila na tvojom mieste. Neskúšat sa ho naspäť získať ale naopak dat mu najavo, že vzťah zničil on. Čo je vlastne aj pravda.