Správa sa tak dôležito

22. okt 2023

Ahojte idem sa trochu vypísať. Muž sa zmenil . Sme spolu dlho 18rokov , máme dve deti .. veľký rozdiel a malý teraz pôjde do školky. Ide o to že muž sa zmenil keďže má prácu a celá práce a ja som na RP. Mne povie že nemám vymýšľať do práce lebo že malo zarobím a on keď bude s malým tak príde o peniaze.
Dobre to má aj pravdu ale ide aj o mňa ..
Druhá vec je že niekedy keď sa pohadame , buď o blbosť alebo keď neposlúcha dieťa..tak mi je schopný povedať také veci že .."ja platím všetko
Tvoje není nič ja som všetko kúpil (čo sa týka nábytku atď)
Tak čo si mám o tom myslieť.
Tretia vec je taká ,že keď sa mi darí alebo proste dobre navaril alebo také niečo tak sa chová zvláštne že mu to vadí že sa teším z toho alebo neviem ako to mám opísať ,má blbé poznámky že není to bohviečo atď..a pritom viem a vidím že je to super.
Veľa krát mi blízlo v hlave že ved možno by si ma niekto iný vážil trochu viac.
Síce máme všetko áno ale mne príde že si ma ako ženu neváži. Tak isto sa chová ku mne jeho otec , taka istá povaha

autor
22. okt 2023

🙈tam je chyba v tej tretej veci.. keď ja navarim* mobil mi píše dobre a potom to prehodí . Viac chýb tam je prepáčte, ja píšem hrozne rýchlo

autor
22. okt 2023

Nejdem sa zastávať toho že každý sa po rokoch zmení ..potom sa nečudujem že su rozvody atď .

syslik81
22. okt 2023

nejde o to kolko zarobis,ale o to aby si bola samostatna a nie na nom zavysla.. tiez co si chces nasetrit do dochodku ...zostarnes nebudes mat prax on ta kopne do zadku kvoly mladsej a ty co? kam pojdes? pekne si rozdelte domacnost deti a ty na sebe popracuj ,. staraj s ao seba aj po mentalnej casti .. je to tvoj zivot a nemal by ti ho riadit niekto iny a najma ak sa ten niekto nevie tesit z tvojich uspechov

marianarem
22. okt 2023

To mi pripada tak, ze sam seba si malo vazi a potrebuje sa preto povysovat nad teba. To mu dodava akysi (samozrejme falosny) pocit sebavedomia. Pravdepodobne mal nizsie sebavedomie vzdy, len teraz sa to asi niecim umocnilo - mozno nejaky problem v praci, kriza stredneho veku, tazko povedat.

roja01
22. okt 2023

Vies, ze ak budes zdravo sebavedoma, nemozu ta akekolvek neprijemne poznamky rozhodit, pretoze vies kto si a co dokazes. Je pravda, ze od blizkych to cloveka mrzi, ale nemoze ho to rozhodit. A taky zdravo sebavedomy clovek nie je vztahovacny a urazlivy. Tak napriek poznamkam si uvedom, co dobre vies (od dobreho varenia, cez vychovu a vedenie domacnosti az po pripadne uspechy v praci) a uzivaj si zivota. Bud trpezliva a tolerantna.

petamich
22. okt 2023

no mas doma chlapa, ktory ma evidentne problem s vlastnym sebavedomim a tak si to kompenzuje na tebe 🤷‍♀️ ponizuje a zhadzuje ta (mozno jeho takto zhadzoval jeho otec alebo mozno v praci ma komplex menejcennosti)

uz si sa s nim o tom niekedy rozpravala? lebo mne by to teda sakra vadilo a nieco take by som netolerovala

zmrzlinka2021
22. okt 2023

A povedala si mu, že ťa jeho správanie zranuje? Ako reagoval?

tenerifka
22. okt 2023

V prvom rade musis zmenit seba-pokial bude pre teba najdolezitejsie, aby ta muz pochvalil za dobre navarene jedlo, nikam sa nepohnes. Do prace nemas ist kvoli peniazom, ale kvoli sebe, svojej kariere, buducnosti, setreniu si na dochodok, svojej sebestacnosti. Potom bude musiet na striedacku s tebou navarit aj pan dolezity a ako psik cakat na tvoju pochvalu, ale kedze on toto velmi dobre vie, tak ta chudak tyra a depta tupymi poznamkami.
Zena, vzchop sa, nedaj sa

reddflowerlife
22. okt 2023

Hmm len či nahodou nema milenku, muži su vtedy vacsinou alergicki na vlastne zeny a vsetko im vadi

siska53
22. okt 2023

Ved ok, tak sa dohodnite, ze aj tak pojdes do prace a na pripadnych ocr budes ty ( dakedy sa to da riesit homofficom a vtedy prachy nestracas). Moj tiez zarobi o dost viac, ocr riesila moja mama a niekedy ja ( lebo ja som.zial.dost PNkovala v jedno obdobie). Ale nikdy mi nevycital to, co tebe az tak velmi.
Obcas sice ano, ale.len nizky prijem ( medzicasom som na tom lepsie), nikdy nie, ze toto on platil alebo vdaka nemu.. lebo on zas vdaka mne sa mohol nerusene realizovat ci pocas mojej rd alebo ja po! A jedlo tiez vie pochvalit.. no prosto mas kretena a ked nepomoze dohovor, skusila by som radikalnejsie riesenie, ak teda mas moznost a detmi dakam ist.