Spoznala som muža, ktorý je bohatší a úspešnejší ako môj manžel

11. jún 2024

Spoznala som muža ,ktorý je bohatší a úspešnejší ako môj manžel. Priťahuje ma. Stále na neho myslím. Pozerám si jeho fotky. A predstavujem si aké by to bolo byť po boku bohatého muža. Má 45 je nezadaný , bezdetný a má len občasné známosti na sex. Naposledy som videla jeho nový objav(nie je to jeho partnerka iba kamarátka s výhodami ) a tá žena bola neatraktívna a nechápala som ako je možné ,že práve ona si môže užívať pozornosť takého chlapa. Vždy som si myslela ,že bohatí muži majú po svojom boku krásne ženy .... A cítila som kvôli tomu hnev a cítim aj hnev na môjho manžela ,že nemá toľko peňazí. Je mi zo seba nechutne. Ako sa zbaviť týchto myšlienok? Prosím nejaké rady.

sisa_s
11. jún 2024

Mysli na to, ze mozno aj tvoj manzel sniva o krajsej, bohatsej a vernejsej partnerke ako si ty 😊

anjelicek26
11. jún 2024

Ja ani neviem kde zacat

45 rocny nezadany, co hlada len nieco, co by pretiahol, velky red flag
To, ze on ma peniaze, ani keby si ta "obstastnovana" aktualne ty, neznamena, ze budu tvoje, stale budu len jeho.
Ked za poslednych 25 rokov neurobil zo ziadnej zeny manzelku, je vysoko nepravdepodobne, ze ju spravi s nejakej rozvedenej zeny a kopou cirkusov okolo, ked jej manzel na to prijde, ze sa ide kvoli nejakej bokovke a snivaniu rozvadzat

Takze tak, zacni zit a vazit si to, co mas... manzel tolko nezarobi? Tak ich zarob ty.

enmery
11. jún 2024

Daj to prečítať manželovi-razom z Teba bude slobodná žena, bez toho bohatého samozrejme🙂Netušíš, aký je ten muž naozaj a v súkromí🙂 Ale už chápem, prečo je nejaká baba s Andrejom Dankom🤣Beriem si popcorn ku komentárom, cítim, že toto tu bude náklad😵‍💫 mimochodom, hnevaj sa v prvom rade na seba, prečo nie si bohatá a uspešná😉

tramtada31
11. jún 2024

Podľa mna je v poriadku, že sa ti paci aj iný chlap, aj že chceš, to čo nemas a si nespokojná s tým čo máš. Už ako detom nám citali rozpravky o Popoluške, ako príde bohatý princ na bielom koni, odvezie si ju/nas na tom koni do zamku a zahrnie ju/nás laskou a svojim bohatstvom a my sme snívali o tejto role Popolušky a dalo nám to podvedomia nejaké vzorce. Potom sa stretneme s realitou, a to v nás môže vyvolat to sklamanie. V každom prípade, 45 ročný slobodny chlap má asi dostatok vád, že ešte nema priateľku/manzelku, že si ho žiadna nepripútala, Resp sa na neho nejaká neulakomila (možno je lakomý, sobecky, prelietavý,..). Ale aby sme sa vratili k meritu veci, toto zrejme tvoj princ na bielom koni nebude.

macatt
11. jún 2024

Moj ujco je tiež neskutočne bohatý a je aj slobodný a jeho najväčším koníčkom je vyťažiť všetko ,,zadarmo,, lebo sa všetci majú pos*ať čo on má a kto je.. všetkých vycicia svojou prítomnosťou a je majster každého využiť..
Či ženu, či rodinu, či bezdomovca.. bol taký vždy, nedoprial nikdy nič nikomu..
Takže snívať o nejakom chlapovi, ktorého nepoznáš je odveci, tvoj manžel ti môže dať ďaleko viac..

gulka123
11. jún 2024

Tak keď už má 45 a nemá ani priateľku ani manželku tak si asi naozaj žiaden vzťah a manželstvo už vôbec nehľadá. Máš manžela, máš možno rodinu a ty chceš toto zahodiť kvôli niekomu kto trtká hocikoho? 😃 a co z toho budeš mať? Budeš rozvedená, možno sama na deti ak nejaké máš a kvôli čomu?… kvôli nejakému debilkovi, ktorý je bohatý? 😃 tykokos…ženy si už naozaj v dnešnej dobe nevážia ničoho…keď ide o peniaze tak sa aj potrhať idú….🤦🏼‍♀️

rozculena
11. jún 2024

a čo akože chceš,byť jeho matrac na niekoľko dní?? Inak si kompletná?

sissy27
11. jún 2024

Ja len ze bohaty neznamena aj stedry 😂 aby si nebola prekvapena, ze tento Adonis Rothschild nezaplati zene ani kavu 😂

vanilkovazmrzka
11. jún 2024

Pusti si pesnicku zlatokopka, to pomoze.

miadi
12. jún 2024

A tak vlastne sa ti nepaci len chces byt bohata . 😉logicky ked mà 45r a zeny len na sex tak pri nom by si bohata bola kedy? Pri prvom sexe ci poslednom ? On tym babam na sex neda kreditku ale chlamydie . V jeho veku je minimalna sanca ze caka len na teba a zalubi sa a bude tvoj manzel. Radsej hladaj iny sposob ako zbohatnut lebo z tohto pana realne velke sance na to nemas. .

andreatytler
12. jún 2024

Podla mna by ste boli velmi dobry par. Skoda ze mas muza.

vevapeto
12. jún 2024

Nechať sa vydrziavať, stále drankať, nech ti kúpi to a to a robiť mu všetko, čo od teba chce, hoci je ti to odporné…. Žena, maj nejakú hrdosť preboha…

miadi
12. jún 2024

@andreatytler 😂 a co ked to nepochopi ze to bol sarkazmus ? Ja tiez neverim ze toto je ozaj tema to bude troll presne toto uz tu bolo pred rokom .

ivetz
12. jún 2024

Neverím, že toto môže napísať jedna normálna žena! Ty si veľmi jednoduchá osôbka. Buď rada, že tvoj muž je ešte s tebou! Čo ti bráni, aby si zarábala viac ako tvoj manžel?! Nie sú kapacity! To je jasné!

andreatytler
12. jún 2024

@miadi Nie je to sarkazmus. Ten bohaty muz mi pride ako povrchny a sebecky a ona tiez. Preto si myslim ze by bolo celkom dobre ak by boli par. Nekazili by zivot nikomu inemu.

milanemila
12. jún 2024

A ty mas kolko penazi? :D akoze verim, ze toto je vymyslena tema, lebo ak si realny clovek s tymito myslienkami, tak sa ti velmi tazko musi existovat.
Este jedna vec ak je naozaj tento uzasny, krasny, bohaty chlap soobodny v 45ke a teda nemal ani ziaden normalny vztah, tak by to bola obrovska red flag pre mna.

miadi
12. jún 2024

@andreatytler ale on nechce byt vo vztahu nechce byt par. Mà len sexualne vztahy to by s nim
Dlho nebola, On nemusi byt povrchny ani sebecky ale citovy zbabelec. Nemoze byt tak povrchny ked momentalne mà nejaku nie velmi peknu zenu na sex .. ze vidi aj ine kvality . Nemoze byt tak povrchny ako autorka ktora je vo vztahu s manzelom a cudzi chlap sa jej zda super len Preto ze viac zarobi .. ten chlap nikomu nic neslubil vernosti lasku . Ona ano. A teraz je to taka emocionalna nevera z jej strany. A len koli $?

martinka13
12. jún 2024

Takže Ťa láka byť prostitútka?

prunee
12. jún 2024

Zacni makat, makat, makat, zarabaj, budes mat peniaze a nebudes stihat mysliet na blbosti. To uz co je hnevat sa na muza, ze nemas peniaze...

nini1978
12. jún 2024

Co téma,to horšia katastrofa ,úplne to sedí s dnešnou situáciou na Slovensku
Keď masovo nízky intelekt ,tak ľahká práca s manipuláciou populácie
Alebo len ďalšia vymyslená téma,nech sa trochu otestuje názorovo ženské zmýšľanie

jesenzima
12. jún 2024

Aj mne je z teba nechutne ...

rikarika
12. jún 2024

Nečítala som celú diskusiu, ale daj nejaké reálne fakty na základe ktorých hodnotis, že je bohatý. Videla si jeho výplatnú pasku?, alebo účtovnú závierku jeho firmy? Poznáš všetky jeho dlhy- hypotéka, leasingy...? Fakt ma zaujíma na základe čoho hodnotis že je bohatý...

guudy
12. jún 2024

Troll

harley1205
12. jún 2024

No takto...pred mojim manželom som mala 3 ročný vzťah, ex bol naozaj bohatý, vlastnil toho naozaj veľa...Prvý rok to bola úžasná rozprávka, čo som chcela to som mala, bol ku mne milý pozorný atď, skrátka ružový záhrada..Druhý rok už som na neho nebola sama, čo som neskor zistila a tretí rok bol najhorši kedy som prišla na nevery a výčitky kolko mi kupil, čo všetko mi dal, kde ma zobral a začal sa na verejnosti ťahať s kadekým..Odišla som bez mihnutia oka..Bolo to hrozne gestapo a aj fyzicke napadnutie..Potom prišiel moj muž, absolutne ma nezaujimalo ci niečo ma, dolezite bolo AKO sa ku mne správa a ake ma hodnoty...Po 9 rokoch čo sme spolu, je toto druhy rok kedy sa mu neuveritelne dari a mame sa skvelo, čo je vsak podstatne, nikdy som nepomyslela na to že prečo tento moj dokonaly muž nemal aspon z polovice tolko co mal ten predtym...Nikdy by som uz podobny typ cloveka stretnut nechcela lebo je to to najhorsie co moze byt...cest vynimkam a slusnym bohatym muzom...

osky
12. jún 2024

Otrcrit v priamom prenose...
Comu sa dnes vlastne cudujem🤔
No.....aj toto je vysledok nasich super politikov...
Inak-chudak tvoj chlap....keby len tusil,ako ho lubis...

kiki68
12. jún 2024

45 a nezadany, bohaty, k tomu rande z tinder, ako tu nieco nesedi. Prestan snivat, lebo sa zobudis do nocnej mory. Ten chlapek neni ok, nechaj si zajst chut

reddflowerlife
12. jún 2024

Bohaty este neznamena ze je aj stedry, plno bohatych su totalni skrobovia zgrlosi a zgrlosia si aj posledny cent

lavender94
12. jún 2024

Ja strašne nechápem túto módu zamilovať sa do niekoho cudzieho o ktorom nič nevieš. Čo o ňom vieš? Že je bohatý, možno atraktívny? A tým sme s výhodami skončili? 45 ročný nezadaný čo ma každý týždeň novú nabijačku na sex ktorú použije a nazdar? To ti príde ako materiál na vzťah? Nie, ty by si nikdy nebola po jeho boku, maximálne by ťa par krát pretiahol, pozval na večeru a potom by sa tváril, že sa nepoznáte. Keď si chcela za muža niekoho, kto sa o teba postará a nebudes musieť pracovať, nemala si sa vydávať za tvojho muža, smola no.
Úprimne mi došlo hrozne na smiech 😂 si si vysnívala neviem čo a dosť pravdepodobne by to nebolo take ani z piatich percent. Keď nechceš toho čo máš tak sa rozveď, ale nečakaj že sa ti teraz splnia mokré sny o bohatom typkovi, ktorého zmeníš a odcválate spolu do dúhy na jednorožcovi

tiika
12. jún 2024

Chces poradiť, ako sa zbavit týchto myšlienok. V prvom rade sa za ne neodsudzuj, neobvinuj, nehnevaj sa na seba. Áno, máš ich, prijmi to ako fakt. Teraz treba hľadať, čo je za nimi. Čo ti chyba v súčasnom vzťahu?

Ďalšia vec je, že porovnávaš. A tým pádom sa vždy nájde niekto, kto bude bohatší, krajší, zábavnejší… než tvoj manžel. Akurát, že si vo vzťahu s ním a niekto iný o teba nemusí mat najmenší záujem. To je priama cesta k tomu cítiť sa nešťastne.

Ešte si treba uvedomiť svoje hodnoty. Čo chceš, potrebuješ. Naozaj by si bola šťastnejšia s takym chlapom, keby ho máš? I keby chodíte na drahé dovolenky, kupuje ti krásne šaty, brával ta do reštaurácii. No nič o ňom nevies. Čo keby ta zároveň za všetko kritizoval, rozprával len o sebe a ty by si ho nezaujímala? Chcela by si v tom prípade radšej pozorneho, vnímavého, citlivého, slušného manžela, ktorý by si ta vážil a mal k tebe respekt?

enusamt
12. jún 2024

Ked povodna tema upadla do zabudnutia, tak ju treba znova obnovit? 🤔