Ahojte dievcata. Momentalne sa nachádzam v blbej situácii.. mám priatela, žijeme spolu v jednej domácnosti. No ja sa začínam strasne nudiť.. priateľ je domased, nie je taky akčný ani spontánny ako ja. Až “príliš” zodpovedný takym štýlom že mám pri ňom pocit že si neužívam život. Možno je to tým, že žijeme s celou jeho rodinou (dokopy 10 ľudí v dome).. no a dnes som sa vrátila z dovolenky kde som bola s kamaratkou (tu na SR) a spoznala som sa tam s jednym muzom. Cely večer sme strávili vo 4ici (on mal ešte kamarata) a bolo mi tak uzasne, nikdy som sa toľko nenasmiala, ten muz sa na mna priamo pozeral a keď som sa na neho pozrela, neodvrátil zrak. Nič si ku mne nedovolil ani ja k nemu, čisto len to že sme boli všetci sami tak sme kecali.. ale ja naňho teraz myslim, keď si naňho spomeniem mám motýle asi v celom bruchu. Priatela veľmi lubim ale neviem čo sa so mnou stalo a som nervózna cely čas čo som doma..
Jeho rodinu tvorí 9 členov a ešte ty ako priateľka si sa k nim nasťahovala? Čítam dobre?
Nezabudaj že máš doma 80% ktoré tvorí tvoj priateľ že ťa ľúbi, môžeš mu doverovat, podporujete sa ... a zvyšných 20% je ten nový, pekný, motýle v bruchu... ale ani ho nepoznáš, nevieš aký je.. či si budete rozumieť.. Ale je úplne normálne že sa ti možno na chvíľku zapáči aj niekto iný.. niekto nový nepoznaný.. však na to máme oči ale porozmýšlaj.. naozaj chceš vymeniť tých 80% za 20?
@natyreggae toto je jedna strana mince a mas pravdu, druha strana mince je to, ak ich spolu nic nedrzi a ma pocit ze sa nudi uz teraz....
@katkati nie som tu nastahovana, veci mám doma, chodím sem prespávať keďže u mna doma byt nemôžme, aj keď sme obaja dospelý ľudia, mame prácu obidvaja on nechce ísť z domu, vraj kvôli psovi.
Tak to máš zložité.
Nechce ísť z domu kvôli psovi,hmmm....a čo tak ísť bývať spolu kvôli tebe? Psa môže zobrať so sebou predsa
Ale však si písala že žijete spolu v jednej domácnosti... tak teda asi nežijete keď veci máš doma a chodíš len prespávať... ja to mam teda dosť podobne a nehovorim že žijeme v jednej domácnosti aj keď som u neho dosť často
normlane by som povedala ka sa lubite vytiahni ho von ..spomen si na zaciatky a skus to vratit .. potom som citala ze odmieta odist kvoly psovi .. uprimne dat prednost psovy ako priatelke nevesti nic dobre do buducnosti ... uz by mi blikala kontrolka ..skus obmedzit navstevy .. povedz mu na rovinu ze sa tam nudis ak chce byt s tebou nech daco vymysli mimo domu a mozete sa stretavat tak .. ak nebude z jeho strany snaha tak tam laska holka nieje ..a hladaj niekoho s kym zazijes tych motylov a kto s tebou pojde aj na kraj sveta
Ak by si skutocne milovala toho prveho nezamilovala by si sa do druheho
Preco nebol s tebou na dovolenke? Nechce sa odsťahovať kvoli psovi?
Je to len otázka času kedy stretneš niekoho, kto ti ponúkne pestrejši život.
Bud sa tvoj priateľ spamata, alebo bohužiaľ. Takto nastane rozchod uplne prirodzene a nemáš si co vyčítať. Nie ste manželia, nemáte deti. Sama vidis, ze zit sa dá aj inak. Neviem, ci ti len láska bude stačiť k šťastiu s takým nudnym domasedom, ktorý kvoli psíkovi sa nevie posunúť ďalej.
Inak, ja som.dokazala odísť aj so psom, a nie malým, ale veľkým vlciakom.
to ťa oblbol chlap po jednej noci? Máš pravdu, tvoj partner si zaslúži niečo lepšie ako si ty...😉
@maximilie presne, pes nie je dôvod, tam bude iný problém
@gdpr kde som napisala že som sa doňho zamilovala? 😁 to že mi s ním bolo fajn a teraz nato myslim nemá s láskou nič spoločne.🙂 skôr šlo o to, že tieto pocity ktoré som zažila som nemala už strasne dlho
Raz od neho odídeš, lebo máš iný temperament
@luccija ja potrebujem v zivote smiech, dobru naladu, hudbu.. spontánnosť a vášeň .. moj priateľ je fakt skvelý zodpovedný muz, no ja vo vnútri “hasnem”
@deti95060810 toto bolo hnusne, prepac
Nemusela si to priamo napisat staci citat medzi riadkami. Keby si si bola 100% ista v laske k priatelovi a nic medzi tebou a druhym nepreskocilo, ziadna iskra tak nezalozis tuto diskusiu. Ale mne je totalne jedno ci z mojho nazoru si nieco zoberies alebo nie a ani ma to nezaujima je to tvoj zivot. Ja som len napisala co si o tom myslim nic viac, nic menej.
Mňa by skôr trápilo to že nechce odísť z domu kvôli psovi nie že je domased. Do budúcna nepoužiteľný lebo je asi naviazaný na to miesto a ťažko sa mu bude odtiaľ sťahovať. Že je domased môže byť skrátka povahou a nič s tým neurobíš. Ale ak ho ľúbiš a dokážeš toto akceptovať tak si musíš ty skalkulovať či ti za to stojí nejaký románik s niekym koho ani nepoznáš. Každý sa vie na pár dní tváriť ako úžasný spoločník ale realita môže byť iná. Skôr sa zamysli nad vzťahom so svojim súčasným partnerom keďže máš takéto myšlienky. Aj mne sa vie zapáčiť nejaký chlap ale vôbec nerozmýšľam takto ako ty lebo som vo vzťahu spokojná. Keby si nebola tak ti hlavou nechodia takéto otázky.
Ja z vlastnej skúsenosti musím napísať, že ťa vôbec neodsudzujem, pretože také veci sa stávajú 🙂 a nie, nie je to o tom, že sa do iného musíš hneď zalubit a podobne, skôr je to o tom, že si človek v takej situácii uvedomí, čo mu chýba a nevyhovuje. Podľa mňa je dôležité sa zamyslieť, či má tento vzťah pre teba ďalej význam a či si myslíš, že ťa bude do budúcna napĺňať - ak nie, tak radšej to normálne dospelo ukončiť a ísť ďalej. Z vlastnej skúsenosti, bývali sme spolu, dokonca sme boli aj zasnúbení, ale už dlhšiu dobu to nebolo ono, nakoniec som odišla a jediné, čo ľutujem, že to nebolo skôr, mohli sme si ušetriť celkom dosť zbytočného trápenia a vyhrotené situácie. Neviem, ako je na tom teraz on, ale ja som neporovnateľne šťastnejšia a spokojnejšia, než som bola predtým 😉
Sama vies,co chces,tak naco stracas cas s clovekom,pri ktorom chradnes?
Máš na ten nový objav kontakt?určite máš...tak ho bud hned vyhoď alebo sa od partnera odsťahuj a potom si rieš dalšieho motýlikavého....niektoré si nevedia vážiť istotu,tak nech idú za tým,čo ich láka viac....dôsledky si ponesieš sama,možno získaš,možno stratíš....ale bud čestná k nim aj sama k sebe...to o tej koze na ľade poznáš,dúfam..
Ahoj. Tiez som mala partnera, ktory bol domasedko. Ja som viac akcna. Ako priatel bol fajn, aj na zivot, buducnost len sme boli odlisni ... Boli sme spolu 3 roky. Nahodne som spoznala jedneho muza a od 2 tyzdnoch od stretnutia som sa s priatelom rozisla. Nebola to laska na prvy pohlad, doteraz neviem cim ma okuzlil, nebol ani moj typ. Teraz sme spolu 9 rokov, mame rocnu dcerku. A lepsieho partnera a otca svojho dietata som nemohla stretnut. Mne to vyslo, tebe nemusi. Ty musis najlepsie vediet ako velmi ho lubis alebo vies tolerovat jeho povahu do buducna. Ale mozes byt len ,,namotana" a zachvilu to pominie. Take veci sa bezne stavaju. Vies si predstavit byt s niekym inym? Ak nie, tak neriskuj kvoli flirtu.
@dominikac321 napísala som len pravdu...prepáč...😉
@deti95060810 napisala si svoj názor. Ci je to pravda, to nevieme. Autorka neurobila nič zlé. Nepodviedla priateľa. Nie je vydatá , nema deti. Mal tam sedieť jej priateľ a Mal ju rozosmievat on. Je to len jeho chyba, že sa našiel niekto, pri kom sa cítila šťastná.
Tvoj názor je, že on si zaslúži niečo lepšie. Podľa mňa si zaslúži niečo lepšie Autorka. Kto má pravdu?
@deti95060810 nemyslim si, ze to je pravda preto my ju nepozname, nemame pravo sudit, kazdy si zasluzi stastie a ak autorka nie je stastna vo vztahu v ktorom je, preco by sme si mali dovolit povedat, ze jej priatel si zalsuzi cosi lepsie ako ona? na vztah su vzdy dvaja...
Nie je to také jednoduché, bolo by dobré si zistiť, či aj ten muž by mal záujem, či nemá nejakú známosť, aj to môže byť problém ak býva ďaleko a stretávať by sa dalo ťažšie.
Aj tiež či nie je podobný, ako prvý, že je príliš zodpovedný a pod. Ale vo vzťahu je dobre, ak sú obaja zaodpovední. Zaľúbiť sa dá ľahko, ale nedá sa s takého krátkeho stretnutia vedieť, či by to bolo lepšie ako v prvom vzťahu.
@mpg najhorsie je, ze ked stretnes niekoho noveho mas pocit ze je vsetko dokonale...
Ja som mala 8 ročný vzťah, úžasný muž to bol zo všetkých strán, no mne niečo vždy chýbalo. Po 8 rokoch co sme spolu žili, mali niečo vytvorené atď tak sa mi jeden nudný deň vo vlaku prihovoril muž. Na druhý deň sme šli na kavu. Po príchode domov som vtedajsiemu oznámila že sa s ním rozchadzam. Skolaboval. Ale ja som nechcela klamať. A riskla som to cele, zahodila som 8 rokov istoty, dobrého muža, človeka pre niečo neisté. Nateraz sme spolu s neistým alebo ako ho nazvať 8rokov, mame spolu dcéru a rovnako ho milujem ako keď som ho uvidela v ten prvý deň vo vlaku. Je to inak ťažšia povaha ako z predošlého vzťahu, musíme si dávať veľa kompromisov, mame na niektoré veci aj odlišné názory ako s tým pred ním,jednoznačne sa nenudíme😂 ale je to pre mňa muž o ktorom som vždy snívala. Takže pre mňa bol risk ziskom. Držím palce.
@dominikac321 sme dve aj mňe odpalilo druhý dekel.
10 ludi v dome, odpalilo mi dekel prave...si doma znudena sama si to napisala, je prirodzene ze clovek stretne za zivot viac ludi co ho ocaria a ma mozno aj viac partnerov, nie naraz, ale za zivot. ak ta k priatelovi nic neviaze, deti hypoteka atd, pouvazuij ci chces takto stravit svoj zivot, s clovekom, s ktorym sa nudis uz teraz...