Ahojte chcem najst niekoho kto bol v rovnakej situacii. Lebo ten kto to nezazival ma nepochopi a napise toto a toto urob ale nie vzdy je to take lahke. S muzom sme zobraty dva roky mame rocneho syna a byvame u mojej mami ktora ostala uz sama. Sme tei sestei kazda ma svoje. Chceme stavat ale mame problemy s vybavenim pozemku. Vlastne ani neviem co presne chcem pocut ale asi sa postazovat a njast niekoho kto zaziva nieco podobne
Mama pride z roboty ja upracem navsrim lietam okolo maleho a ona vzdy za kazdym co pride domov ma s biecim problem( ten kybel v tej spajzi co robi zas tam je bordel, hento co si nespratala, ja ze ta tie kvety napadnu dat von, to ako kuris v tom krbe hentak nakladat po jednom polienku)a neviem si spomenut na vsetky situacie ale stale je nieco zle stale komentare ako sme bordelari ako jej tu vsetko nicime (maly ked nieco odre rozbije atd..) a ja sa citim potom tak strasne ako najvecsi lajdak sveta ako bordelarka ktora sa o nic nestara nic nerobim a pomaly sa neviem postarat o dieta do vsetkeho sa stara svojim komentovanim ja som potom nervozna a protivna … a ked jej nieco poviem ze jej vsetko vadi a furt nadava ona mi povie ja nenadam a co si ja uz nemozem nic povedat vo svojej chalupe ci co… na jednej strasne je nasrata ze chceme ist prec a na druhej jej tu vsdime tym ako ona nema vsetko na poriadku tak ako by chcela a este sa vyjadruje ze tu nema kludu v tej chalupe … idem sa zblaznit lebo vsetko hned otoci ze ona ma pravdu …. Proste pride ze je gestapak ˇˇˇ neviem co vlastne chce aby sme tu byvali a aby nas komandovala a ked chceme byvat sami tak zas pocuvam akos a na nu vsetky deti vykaslali …. Je mi normalne z toho az zle zo vsetkeho cokolvek robim stale je nieco zle
Sama vieš že jedine riešenie je ODCHOD.
@hsjdudhdbd z môjho pohladu. Ja síce svoju mamu naozaj veľmi ľúbim, ale nebývala by som s ňou. Tak ako ona potrebuje svoj pokoj tak aj ja potrebujem ten svoj. Myslím,že by pomohlo aby ste sa odsťahovali. Ak je aj proti veľmi rýchlo si zvykne na pokoj kľud a ticho. A ty tiež budeš spokojnejšia a hlavne budeš vo svojom.
ja tiež mám rada veci na svojom mieste ako tvoja mama, som preto zlá? A to rozbitie/zničenie , mama je z generácie kedy každá vec bola veľmi vzácna a vážia si ich a zamrzí ju, ak nájde niečo zničené alebo rozbité. Máš dve možnosti, vydržať, ušetriť pár eur na bývaní a reči jedným uchom dnu a druhým von a druhá nevydržať a ísť do podnájmu.
Nájdi podnájom a odsťahujte sa, iné riešenie nie je.
Kym pocas byania u mamy postavite dom, znici ti nervy acradost z dietata, zrejme pokaz aj bas vztah. Ona bude tiez na nervy. Toto je situacia, kde bude vzdy niekto nasraný. Radsej nech place ako je sama, to prejde. Ale pokial tam ostanete, bude to stale iba horšie. Nestalo byvmi to ani za palac.
@marsmykkok ako ja chapem ze sanuje veci ja jej to neberiem tiez ma naucila vazit si veci ale co cakala ked tu je male dieta ja keby som za nim chodila od rana do vecera tak by som nic nespravila a aj to by bol problem a maly je ozaj kludne dieta sle to su take veci ze zrazu biekde buchne a uz je zle ze zase ten maly tu nechodi skakajuci a rozbijajuci sle neda sa tomu zabranit na 100percent
Jej chalupa, v jej chalupe.....
Netuším prečo chcú všetci stavať a stavať, domy a domy. Už dávno by som bola v byte, mala svoj kľud , mama svoj, dieťa by buchlondonmojej veci, nie maminej, rozbilo by môj pohár nie mamin.
A toto sa všade opakuje 300x za deň, a 350 x všetci dom dom dom. To sa fakt neviete poučiť , zariadiť sa po svojom, nie mamonom, nedrzat sa maminej sukne ?
Si dospelá, svojpravny, máš op a už aj dieťa tak čo tam ešte kvasite?!
@hsjdudhdbd ahoj,úplne som mamu v tom nasla.tie komentáre , akoby ona hovorila 😁
akurat ,že sme spolu nikdy nebývali.tieto komentáre sú,keď prídeme na návštevu alebo raz za pol roka deti prazdninuju až na 1 noc 😁😁 a teda ešte jeden veľký rozdiel.mama je veľmi rada,že sme spolu sporadicky,nakoľko jej to vyhovuje , je nás viac súrodencov a má x vnúčat..dajte mi svätý pokoj.v takomto duchu je to u nás.
Mama by mala rada konečne svoj pokoj, prísť domov, vyložiť nohy a nepozerať čo je kde zle spravené lebo vie ako to ráno nechala tak to aj nájde. Vy by ste to konečne mohli pochopiť a ísť žiť ako rodina do svojho priestoru.
@hsjdudhdbd s nicim nebude spokojna.. najdete svoj klud ked sa odstahujete... ak je problem s pozemkom bars aj do bytovky by som šla
Tak zažila som, len s tým rozdielom, že jej nevadilo, že odídeme. Jedine vlastná domácnosť. Nič iné nepomôže.
A prečo musíte stavať dom? Sú aj iné možnosti bývania.
Uz by ma tam nebolo
@hsjdudhdbd očividne jej tam vadíte a nevie ti to povedať priamo tak to robí takto... mali by ste sa postaviť na vlastné nohy a odísť... budeš mať kľud aj ty aj ona.. tu iné riešenie nieje
Sak sa odstahujte..
@hsjdudhdbd buď vďačná že máš kde skloniť hlavu.
@hsjdudhdbd aspoň do podnájmu ak sa dá 🙏 iné riešenie nevidím. Potom nech si kúri ako sa jej páči a kybel bude na tom správnom mieste. Nenechaj sa citovo vydierať tým, že sa všetky deti vykaslali. Deti sa osamostatnuju a nie kašlú na rodičov.
@karinss no praveze ked sme jej povedali ze chceme stavat zase mi zacala vycitat ze sa na nu vsetci vykasleme ako nam vsetko dala a my ju tam nechame samu …. A tak vycitavo a vykrikuje ze ja sa citim vlastne previnilo ze chcem odist
@sante81 som vdacna ale za akych okolnosti
@cacianka uz som bola rozhodnuta ze ideme na byt do podnajmu kym postavime ale ona zacala vystrajat ze ako vsetko dala detom a my ju tu takto nechame ˇˇˇ slovo kvasime mi pride ako keby sme tu mali mama hotel ale tak to vobec nieje staram sa uplne o vsetko mama nevari neupratuje neriesi zahradu to len na upresnenie slova kvasime…. Cize je problem aj odist ja neviem kam z konopy ona doksze aj hodinu ziapat a vykricat mi kadejake veci ked spomeniem slovo podnajom ˇˇˇ neviem ci to nehrabici s nejakym citovym vydieranim sle citim sa strasne
Tvoja mama je toxicka a manipulativna osoba. Ak si chces zachovat zdravý rozum, a mozno aj vlastný vzťah s muzom, odidte preč. Hotovo. Je to jednoduché. Reci typu "necháte ma tu samu atď atď", sú presne to citove vydieranie. To by som ani nebrala vážne.
@zoja1234 dakujem asi som toto potrebovala pocut
@hsjdudhdbd ❤️
@hsjdudhdbd presne preto som ti to napísala, nie ako urážku , ale ako povzbudenie aby si sa nedala manipulovať, citovo vydierať.
Bohužiaľ tvoja mama nie je celkom v poriadku, aj chápem že sa cítiš ako cítiš - ale to je dôsledok jej povahy a psychiky. Úplne chápem že sa staráš o všetko, ako vďaka za strechu nad hlavou, ale toto už hranici so Štokholmskym syndrómom, zraziš päty, lebo mama povedala, vykričila.
Toto sa bude len a len zhoršovať, dieťa si naberie vzory že krik je normálna súčasť života, že mama je neschopná , ani vedro nevie poriadne položiť, ani nebude vidieť tvoju celodennú snahu a drinu, ale iba babkin krik.
Čudujem sa aj tvojmu mužovi, že toto ešte vládze žiť, zväz velmi, či ti takýto život za to, že čoskoro tvoj muž s tým sekne a odíde od teba, lebo úprimne - ktorý chlap vydrží takéto scény od svokry, a takú submisivnu ženu, čo si nechá srať na hlavu ?!
Keď máte € na dom, tak máte aj na byt a ten získate takmer bleskovo, nie ako dom . Aj cesta hypotéky je lepšia ako takýto bizar žiť.
@hsjdudhdbd treba vam ist do vlastneho.
@hsjdudhdbd si dospela? Ak si dospela, ries si veci podla seba, nie podla vykrikujucej osoby
Ako by som citala o mojom otcovi🙈odstahovali sme sa do podnajmu a je klud
@hsjdudhdbd clovek zijuci pod strechov rodica bude stale jeho “decko” a zalezi uz iba od velkosti charakteru rodica, ci sa k nemu bude spravat rovnocenne, alebo tak ako sa k tebe sprava tvoja mama. Netreba mat velke oci a rovno z detskej izby chciet stavat dom 🤷🏼♀️ a an chce aby ste tam byvali a ona vas bude buzerovat, nechapem te si ochotna to znasat alebo tvoj muz.
Pises, ze rocny ked nieco oskrie alebo rozbije 🙈 ja neviem mam uz druhe dieta kt bude mat za tyzden rok, ale ani jedno nerozbijali veci.
@hsjdudhdbd ja to mám rovnako a to spolu nebyvame
odstahujte sa do svojho aj keby to mal byt podnajom ine sa poradit neda