Keď mi bývalá spolužiačka aj po skončení školy blahoželá na narodeniny/meniny, ale to je tak všetko, tak podľa vás je tam záujem z jej strany že čaká že ju niekam pozvem? Keď sme chodili spolu do školy tak sme sa iba zdravili, sem tam prehodili pár slov, nič vážne tam nebolo.
Nie len je slušná
Ak len blahozela a nic ine, tak za tym nic nehladaj. Chce byt len mila, nic viac.
Inak, mne by ani nenapadlo nikdy, ze by si niekto moje blahozelanie mohol vysvetlit ako zaujem 😳
Nic to neznamena, vyskocila jej notifikacia na fb, tak ti zablahozelala. Mohla to preskocit, ale chcela byt mila. Ked mas ty o nu zaujem, tak sa jej ozvi, potom sa uvidi.
Pripájam sa a tiež by som za tým nehľadala viac, tiež mám pár znamych, ktorí mi pravidelne píšu k sviatkom, aj keď inak v kontakte nie sme a teda predpokladám, že sa takto ozývajú každému, kto im vyskočí... ale veď, ak sa ti páči alebo máš záujem o viac kontaktu, môžeš skúsiť rozvinúť debatu ako sa má atď...
Vďaka za rady, pozvem ju na kávu predsa
@diewcatqoo tak to by si sa čudovala koľko mužov to tak má
Ak je to na FB, vyskúšaj skryť svoj dátum narodenia. Mne to prišlo divné, že mi blahoželá 200 ľudí, skryla som a teraz po novom len tí, ktorí si naozaj pamätajú môj dátum narodenia, žiadne masové gratulácie 😉 Na kávu by to bolo, ak by napísala sms alebo zavolala.
podľa mňa úplne ideálna príležitosť ju niekam pozvať 😉 skús
@drakvak na svojho terajšieho nemám ani číslo 😂 všetko riešime cez msg 🤷
@nikolas977 vsetko najlepsie. Ja by som rada sla tiez niekam. Staci aj mekac
@nikolas977 aha, tak to uz radsej ani nebudem nikomu pisat k narodeninam, aby si to nahodou nevysvetlil, ze chcem od neho nieco viac 🙂
@diewcatqoo keď vieš že to je kamarát tak prečo nie ale v mojom prípade to je celé také zvláštne ani by som nepovedal že to je kamarátka ani sme sa nerozprávali dlhšie ako 5 minút no a keď mi napíše že všetko najlepšie tak mi to príde trochu podozrivé
@nikolas977 spomenula si, nič viac by som v tom nehľadala
@nikolas977 skús jej napísať. Spýtaj sa ako sa má, čo má nové... A ak odpíše a budete si mať čo "povedať" (a nie je vydatá ani zadaná), tak ju neskôr pozvi na tú kávu. Len si najprv aspoň trošku zmapuj terén.
Netreba ju nikam pozyvat. Proste Ti zagratulovala a hotovo. Ja bezne gratulujem ludom, co poznam. Nikto ma nikam nepozyva, ak nie sme v pravidelnom kontakte.
@nikolas977 Keď si s niekým sadneš, tak je to ok a nič viac za tým nehľadaj. Jedine,že by ti písala aj mimo sviatkov.Len tak...
ked ti len blahozela, tak to je len zo slusnosti, ak by mala zaujem o nieco viac, tak by ta kontaktovala aj inokedy, nie iba 2x do roka
stačí poďakovať
Človek aby sa bál niekomu zablahoželať. Vám chlapom vážne tak málo stačí aby ste si domysleli záujem?
@januska12323 vidno že si nečítala čo som písal vyššie
Proste tiež mám tak kamarátku z ucnovky zajomne si blahozema stále a v škole sme sa len tak zdravili nevidím zatim nič zle
@januska12323 ver mi, že im stačí aj keď si milá a usmeješ sa...a už v tom vidia záujem 🤣
Ked som bola mladsia a slobodna tak som na FB gratulovala iba muzom o ktorych som mala zaujem resp isla by som s nimi na kavu 😂 je to taka fajn prilezitost nahodit udicu a uvidis ci sa druha strana chyti. Ked si potom nasli frajerky uz som negratulovala
@nikolas977 ani podla mna tym nic nemysli... Mozno si pamata, kedy si sa narodila a mozno to ma proste zapisane ako kopu dalsich znamych. Odpisala by som jej dakujem. Aj tak je to od nej mile.
Keby blahoželala len na narodeniny - tam je to jednoznačné - FB jej vypľul, že niekto má narodky, tak mu napísala. Ak blahoželá aj k meninám, a nie je to hromadné blahoželanie všetkým známym s týmto menom, tak to môže znamenať aj niečo viac (teda ak nemáš nejaké nezvyčajné meno, ktoré široko-ďaleko nik iný nemá). Ale zase platí, že môže, ale nemusí.
Už si mapoval terén?
Mal si jej odpisat, ze dakujes a spytat sa rovno ako sa ma a co nove a hned by si videl, ci ma zaujem pokračovať v konverzacii alebo nie. Ak uz je na toto neskoro, tak jej to napíš len tak plus sa jej spýtaj ci by nemala chut ist niekedy pokecat osobne🙂
Poznac si datum v ktorom bude mat sviatok ona urcite jej zablahoželal. My to tak robime so spoluziackami a nie, na FB mi nic nevyskoci, nemam ho.
Je len slušná . Ale ak sa ti páči tak sa jej opýtaj ako sa má a či neskočite na kavu , koláčik , drink a budeš neskôr vedieť
@nikolas977 nehľadala by som nič za tým, proste ti zablahoželala