Spolubývajúca

demo46
22. júl 2024

Dobrý deň prajem.
Chcel by som sa z Vami podeliť zo svojim problémom.
Ako mnohý, tak aj ja som si našiel prácu v cudzom meste. Podnájom a do života mi vošla žena, ktorá sa rozhodla zdieľať so mnou spoločnú domácnosť v podnájme. Sme spolu tri roky, nie je medzi nami žiadny vzťah. Skôr mám pocit, že ma využíva, niekedy sa ku mne chová ako keby som jej patril. Poučuje ma hľadá chyby, viem že sa stýka aj s inými mužmi, momentálne nepracuje aj keď poplatky za nájom tak ako ja uhrádza. Má aj svoj vlastný byt, ktorý prenajíma. Len nechápem, prečo je so mnou, keď ma toľko možností.

janinah
22. júl 2024

Véd odid....

mk1111111111
22. júl 2024

A co Ti vlastne vadi? Svoje plati.

demo46
autor
22. júl 2024

@janinah To môže aj ona. Mám dobre vzťahy s okolím.

jaskolka
22. júl 2024

? Co vlastne riešiš?

mimirka32
22. júl 2024

@demo46 ale ona s tebou nie je, ci? Je to len spolubyvajuca

demo46
autor
22. júl 2024

@mk1111111111 Ako sa ku mne chová, ako keby som jej patril. Poučovanie atď.

anajka266
22. júl 2024

@demo46 čo si jej dovolil, to máš..

demo46
autor
22. júl 2024

@mimirka32 Nie je.

mimirka32
22. júl 2024

@demo46 no ved tak ju neposluchaj, nechapem v com je problem

demo46
autor
22. júl 2024

@anajka266 Ako teraz von. U mňa nie je riešenie odísť , skôr mi naháňa hrôzu že ju musím strpieť. Aj keď sa s ňou bavím stále sa snaží mať navrh. Možno sa to utrasie a každý pôjde svojou cestou.

isis234
22. júl 2024

@demo46 ona sa k tebe dobrovoľne nasťahovala do podnájmu? Kto podpisoval zmluvu?
Ak je zmluva písaná na teba, a robí prieky, vyhoď ju. Môže ísť do svojho bytu.

demo46
autor
22. júl 2024

@isis234 Dobrovoľne, ma také iste právo ako ja. Len jednej veci nechápem. Ak ma vlastne bývanie prečo nejde tam, ja by som mal pokoj. A poučovať môže aj inde.

mk1111111111
22. júl 2024

Ved si ju nevsimaj, si uz plnolety, ci sa jej bojis?

jaskolka
22. júl 2024

@demo46 a kto ťa núti baviť sa s ňou? Veď si ju nevšímaj, ci o co vlastne ide? Prepáč, ale ty pôsobíš veľmi zvláštne z toho písaneho..povieš A, ale nepovieš už B
Lebo keď sa aj pri nej správaš tak divne a záhadne, ako tu píšeš, tak bohvie, ako to vlastne žijete...

vyrovnanaosoba
22. júl 2024

Nejde bývať do svojho, lebo na tom získava. V zdielanom platí možno štvrtinu z toho,kolko ma z bytu, ktorý prenajíma.
Za ďalšie, ak medzi vami nič nie je, nevšímaj si ju, ak ti vadí, treba odísť, známych môžeš mať aj inde.

mandarinka555
22. júl 2024

@demo46 O čom je vlastne táto diskusia? Si nesvojprávny, či ako?

ukgirls
22. júl 2024

ved sa zavri v izbe a mas klud .. chod von ,za kamosmi etc .. ak bude moc vyzvedat povedz jej,ze je to tvoje sukromie a nechces sa s nou o nom bavit .. ak sa nevies zastat sam seba teraz ako chces mat normalny zdravy vztah v buducnosti? uchop si svoj blastny zivot a zi si ho-nenechaj si ho riadit cudzou osobou . sadni si s tou zenou a prediskutuj vase hranice ako spolubyvajuci ... razne jej povedz,co s ati nepaci a co chces zmenit

demo46
autor
22. júl 2024

@mandarinka555 Nemyslím si o sebe, že by som bol nesvojprávny, len som chcel vedieť aj iný názor. Alebo pohľad od ľudí čo sa s niečím podobným stretli. Nič viac, nič menej. Ale som sa zmýlil. Stretol som človeka čo mi komplikuje život. Ale s tým sa musím vysporiadať sám . Ale ďakujem za Váš pohľad na mňa.

alickapusinka
22. júl 2024

Akože poriadna hlúposť tak ja mám svoj byt platím ho nebývam tam a idem platiť niekomu cudziemu podnájom ked mám vlastne bývanie to čo je za človeka.Tak čistý enzmysle ktorý enmá ani hlavu ani pätu lebo nikto taký hlúpy byť nemôže že mám byt vo vlastnictve a ja idem bývať do prenájmu a platiť dalšie peniaze tam.A že svoj byt da do prenájmu a býva v cudzom to nejaký chorý človek na hlavu.Ma asi veľke hovno a nie byt normálny človek svoje bývanie da do prenájmu a ona tiež ide do prenájmu bože snád takej sprostosti neveríš.

januska12323
22. júl 2024

Je len spolubývajúca tak jej to nabudúce pekne vysvetli.

lija22
22. júl 2024

@alickapusinka ahoj. nie je to hlupost. nebudem ti vysvetlovat do hlbky, ale v skratke zarobis ak svoj byt/ byty prenajimas a ty sama byvas v podnajme.

konikmodry111
22. júl 2024

Keď je to len spolubývajúca tak jej kľudne povedz svoje. Počúvaj Janka, ja nie som tvoj partner aby si ma poučovala, sme len spolubyvajuci. A keď sa ti nepáči tak si môžeš hľadať iné bývanie. Ved ju normálne pošli do teplých krajín

demo46
autor
23. júl 2024

@konikmodry111 presne tak. Ako si trafila 🙂👍

konikmodry111
23. júl 2024

@demo46 držím palce ☺️