Dobrý deň prajem.
Chcel by som sa z Vami podeliť zo svojim problémom.
Ako mnohý, tak aj ja som si našiel prácu v cudzom meste. Podnájom a do života mi vošla žena, ktorá sa rozhodla zdieľať so mnou spoločnú domácnosť v podnájme. Sme spolu tri roky, nie je medzi nami žiadny vzťah. Skôr mám pocit, že ma využíva, niekedy sa ku mne chová ako keby som jej patril. Poučuje ma hľadá chyby, viem že sa stýka aj s inými mužmi, momentálne nepracuje aj keď poplatky za nájom tak ako ja uhrádza. Má aj svoj vlastný byt, ktorý prenajíma. Len nechápem, prečo je so mnou, keď ma toľko možností.
A co Ti vlastne vadi? Svoje plati.
? Co vlastne riešiš?
@mk1111111111 Ako sa ku mne chová, ako keby som jej patril. Poučovanie atď.
Ved si ju nevsimaj, si uz plnolety, ci sa jej bojis?
Nejde bývať do svojho, lebo na tom získava. V zdielanom platí možno štvrtinu z toho,kolko ma z bytu, ktorý prenajíma.
Za ďalšie, ak medzi vami nič nie je, nevšímaj si ju, ak ti vadí, treba odísť, známych môžeš mať aj inde.
@demo46 O čom je vlastne táto diskusia? Si nesvojprávny, či ako?
ved sa zavri v izbe a mas klud .. chod von ,za kamosmi etc .. ak bude moc vyzvedat povedz jej,ze je to tvoje sukromie a nechces sa s nou o nom bavit .. ak sa nevies zastat sam seba teraz ako chces mat normalny zdravy vztah v buducnosti? uchop si svoj blastny zivot a zi si ho-nenechaj si ho riadit cudzou osobou . sadni si s tou zenou a prediskutuj vase hranice ako spolubyvajuci ... razne jej povedz,co s ati nepaci a co chces zmenit
@mandarinka555 Nemyslím si o sebe, že by som bol nesvojprávny, len som chcel vedieť aj iný názor. Alebo pohľad od ľudí čo sa s niečím podobným stretli. Nič viac, nič menej. Ale som sa zmýlil. Stretol som človeka čo mi komplikuje život. Ale s tým sa musím vysporiadať sám . Ale ďakujem za Váš pohľad na mňa.
Akože poriadna hlúposť tak ja mám svoj byt platím ho nebývam tam a idem platiť niekomu cudziemu podnájom ked mám vlastne bývanie to čo je za človeka.Tak čistý enzmysle ktorý enmá ani hlavu ani pätu lebo nikto taký hlúpy byť nemôže že mám byt vo vlastnictve a ja idem bývať do prenájmu a platiť dalšie peniaze tam.A že svoj byt da do prenájmu a býva v cudzom to nejaký chorý človek na hlavu.Ma asi veľke hovno a nie byt normálny človek svoje bývanie da do prenájmu a ona tiež ide do prenájmu bože snád takej sprostosti neveríš.
Je len spolubývajúca tak jej to nabudúce pekne vysvetli.
@alickapusinka ahoj. nie je to hlupost. nebudem ti vysvetlovat do hlbky, ale v skratke zarobis ak svoj byt/ byty prenajimas a ty sama byvas v podnajme.
Keď je to len spolubývajúca tak jej kľudne povedz svoje. Počúvaj Janka, ja nie som tvoj partner aby si ma poučovala, sme len spolubyvajuci. A keď sa ti nepáči tak si môžeš hľadať iné bývanie. Ved ju normálne pošli do teplých krajín
@konikmodry111 presne tak. Ako si trafila 🙂👍
@demo46 držím palce ☺️
Véd odid....