Neviem ani ako začať. Dopozerala som na ig video Niny Skalíkovej o tom ako zistila že je jej partner po 3 ročnom vztahu neverný s fanúšičkou - v ich spálni a domácnosti.
Len rozmýšľam nad tým či je to dobou, ľuďmi alebo prečo si toto ľudia robia? A keď počúvam o tom ako si vedia byť ľudia neverní - dokonca s rodinným príslušníkom toho druhého/kolegom/“kamarátom priateľa” tak mi je z toho zle.
@marianarem keď vidím aký je ten clovek potom zronený … och
a to je kto?
Tak Gabryell si celkom ulietaval už v sobotu na zraze...
@janai1 aký zraz? Koncert? V nedeľu sa to malo stať.. Nina je šikovná fotografka
Nepoznam, pozrela som si. Je to neskutocne krasna zena, talentovana a podla vsetkeho laskava dusa. Asi tak velmi chcela harmonicky vztah ze prehliadala vsetky 🚩 😏
V ba bol v sobotu auto zraz a hrali tam ako kapela. Ale teda nečudujem sa, že to malo pokračovanie.
Nina si zaslúži lepšie v živote
To tu bolo stále, len v minulosti neboli mobily a internety 😉😀
Autorka, nevera tu bola odjakziva, akurat v dobe bez internetu nevedel o kazdej cely svet
@marianarem podla mna je toho teda ovela viacej nez v minulych dobach, inokedy ludia nemavali tolko na vyber a riesili sa uplne ine veci kolkokrat. Tiez mam pocit ze ludia su fajnovejsi, sebeckejsi, neohladuplnejsi...
@libertz No neviem, ja som pozerala nejake stare zaznamy z matrik kvoli predkom a dost som cumela, tam sa to nemanzelskymi detmi dost hemzilo. Mnohe z nich boli isto deti zenacov. A to tam samozrejme este nie su zapisane deti vydatych zien, ktore neboli detmi manzelov. Aj u nas v rodine sa vie o nevere, ktora bola verejnym tajomstvom, v generacii prastarych rodicov.
Ach Bože, keby som zranená neverou tak to nevycapim na sociálne siete. Pokecala by som s dobrou kamoskou ale byt tak dôležitá, aby to vedeli "fanusikovia" ... Sorry ale ani ta ženská nebude celkom normalna.
@marianarem veru máš pravdu, bolo toho veľa aj v minulosti, tiež máme vo vzdialenej rodine takého, čo opustil ženu aj s 3 malými deťmi a našiel si vydatú tiež s deťmi, potom mali ešte spolu ďalšie 3 deti
Nepozerala som video, ale rovno ti napíšem, že s dobou to nemá nič spoločné. Môj strýko prebral jeho otcovi jeho milenku (áno, čítaš správne, milenku, ktorú mal popri babke). Dozvedela som sa to ako už dospelá a to som mala o dedkovi len tie najlepšie ilúzie, keďže som ho ako vnučka zbožňovala a babku som nemala rada, lebo bola vždy chladná a zatrpknuta... 🤷
Dobou to nie je, nevera tu vzdy bola aj bude. Priciny su rozne, neda sa vseobecne povedat preco. Niekto neciti ziadny zaujem od partnera/partnerky, niekto si potrebuje zdvihnut sebavedomie, niekto prekonat krizu stredneho veku, niekto sa chce pomstit, niekto je zavislak na sexe, niekto potrebuje adrenalin, niekto je proste len blbec a sebec atd.