Bývam na dedine, párkrát som spala so susedom po mesiaci ako sme to ukončili sa začali o tom kolovať reči.
Obaja sme slobodný a máme už 20 preč.
Ale reči sa dostali ku našim a už to šlo. Brat ma šiel zabiť, matka vykrikuje že kde som dala oči a celá rodina ide do mňa. Ako keby som nemohla spať s kym chcem ja .
Preboha kde to žijeme? Odsťahovať sa nemôžem nenasla som finančne nič dostupné a on býva s rodičmi.
Nešlo o nič iné ako sex ktorý mal ostať medzi nami ale nestalo sa tak. Ľudia si šuškaju ze som s nim.bola a moja rodina ma ide zabiť . Brat ma včera dobil nevládzem už psychicky. Mám 22 rokov preboha
@judar je nutne ju oznacit za dedinsku slapku? 🤔 Je dospela a on tiez. On je tiez dedinsky slapko? Ved to bola ciste ich vec.
Ak ti niekto fyzicky ubližuje, isla by som na policiu. Aj napriek tomu ze je to brat. Ostatne prehrmi. Planuj čo bude do buducna. Praca vo vacsom meste, najdes si byvanie. Na klebety sa zabudne. Dostala si sa do nestastnej situacie. Mna tiez ohovarali po dedine (za nieco ine) a prezila som to. Hlavne si to nepripustaj, zivot moze byt pekny aj napriek klebetám. Dolezite je ako sa k tomu postavis.
@judar z akého dôvodu je dedinská šlapka? Že ako slobodná dospelá osoba mala sex s inou slobodnou dospelou osobou? Hanbila by som sa na mieste ich rodiny ako sa správajú k vlastnej dcére/sestre. Veď toto je správanie za opicami. Žijeme v 21. storočí, no napriek tomu mám pocit, že ľudia na dedinách sú v niektorých veciach proste pozadu, a to sa nechcem fakt nikoho dotknúť.
To kde zijes, v osade? Zdvihni kotvy, najdi si pracu v meste a odstahuj sa.
@judar a kvôli čomu som šľapka?
@di1234 Oni žijú ešte za opicami a mne budú hovoriť že ja nemám rozum .
@di1234 ďakujem za podporu
Ci bože kde to žijeme. Niektorý ľudia mi stále pripadajú, že skáču po stromoch ako opice a potom sa Slováci čudujú, že v zahraničí sa tvária divne keď im poviem ze ano, aj nám tečie voda z kohútika (vlastná skúsenosť). Si dospelá osoba keby si prespala celý valal, je to tvoja vec (samozrejme tam už sa potom bavíme o svojej hrdosti ale aj tak je to len tvoja vec a každému je po tom veľké 💩💩🫶
A akože urážať tu niekoho bo si užil 🤣 nooo fasa. Pani asi spala len zo svojim manželom 🫶 (neodcudzujem ani to, ale majme k sebe kúsok úcty).
A propo vyletelo to len o tvojho suseda. Takže on je určite taký typ chlapa ktorý sa nepotrebuje pochváliť... Bože tí chlapi sú ale deti ešte veľmi dlho po prekonaní 18tich rokov... 🤦🤦
@gabika029 Ja stale nechápem kde je problém. A prečo musí každý riešiť iba mňa a nedajú mi pokoja.
Moja sesternica spala so ženatým a obaja maju svoje rodiny a nikto to neriešil.
@gabika029 On tvrdí že nepovedal nikomu ale neverím mu , hovori ze jeho mama sa pochválila ze si konečne chytí slušnú ženu . Lebo mal samé kurvy ktoré ho potom nechali. Ale po mesiaci sa to až dostalo do uší môjho otca ktorý to má na háku a brat ma ide zabit a moja mama vykrikuje lebo brat sa za mňa hanbí.
Brat už berie nejaké lieky? Lebo ze mu odporúčam niečo na upokojenie? A brat už z niekym spal? Ci zatiaľ bije teba a spi so svojou pravou rukou? Lebo fakt divný človek.
Ved tento pribeh tu uz bol pred zopar mesiacmi, ci?😁
@gabika029 Má 37 rokov,má ženu a 14 ročnú dcéru.
Neberie lieky ale je alkoholik stále naliaty.
Jeho žena si ma zástava ale vyhorela aj ona.
@oliolijanka Pardon ale neviem o čom hovoríte prežívam to práve teraz.
Brata by som udala, isla na pohotovosť na ošetrenie. Rodicia su kreteni, keď syna nechali mlátiť ta. Byt hehe matkou dostane panvicu takú po krížoch, ze by terapie potreboval. Vzhľadom na alkohol by mu mohlo byt súdim prikazane proti alkoholické, keď ho údajne. A ser nabudúce, keď prídu za nim pilucajti! Ziadndne zmilovanie ani ľútosť s hajzlom!
Kolegyni sa toto stalo v praci. Ten parchant vykvakal všetky detaily. Boli tuez tak 24 ročník. Smialo sa zopar idiotov, ostatní ho poslali do prdele poradili mu dospieť a nech valiť sa aký je kanec. Ze je len obyčajný idiot.
Nič zlé si nespravila. Poznala som babu, ktorá to casom brala radom na dedine, hlavne i takých o 25 rokov starších chmulov. Žiadni fešáci na úrovni. Bolo mi jej ľúto a rozmyslala som, čo sa jej stalo ze takto dopadla.
Ty si nájdi pracu a pras z tých prdelivic preč. Kludne chod robiť operku do nemecká, Rakúska. Dostaneš vreckové, strechu nad hlavou, stravu. Casom sa naučíš jazyk, osamostatnis ajvzarobis viac. Stokrát lepšie ako sa trápiť s hentá kými násilným buranmi.
@svetlonos musím odísť a už to aj riešim ďaleko od nich
Ak si brať ešte raz dovolí na teba zdvihnúť ruku,zavolaj na neho políciu a povedz mu,že ty sa hanbíš,za to že máš brata násilníka.
A brat ma s tebou co? 🤣To ti závidí, že on už má po vytrtoch?... Absolútne by som ho neriešila a si dospelá žena tak nech vychováva svoju dcéru a vy hrozila by som sa políciou. Tí mu tu ožratu hlavu trochu s hľadia. A čo sa týka toho tvojho,, uletu,, tu aspoň vidíš, že najlepšie je si hľadať 50 km od tvojej dediny aj to neviem či není moc blizko😉 ak to pravdaže s tym susedom nemyslíš vážne.
Podat trestne oznamenie na brata, hned dnes. To je ako story z nejakej islamskej pakistanskej dediny z 50-tych rokov minuleho storocia....
@tenerifka no prosím pekne, neviem v do akej rodiny som sa to narodila keď všetci sú proti mne a riešia s kym spim.
teba brat dobil si dospela zodpovedna sama za seba.Mňa keby brat dobil idem na ošetrenie a automatický na policiu podať TO brat nebrat mal by ponaučenie že za svoje nezodpovedne detinske chovanie si bude niesť následky.Si načisto osprostela TY sa dáš biť neschopným bratom.Tvojho brata k..t do tvojho života tvoj brat už mal byť dávno náhlasený na polícii podane TO.A nie dobil má môj brat keby mňa dobil tak už z basy by nevyšiel von. Nikdy rozumieš nikdy. TY čakáš čo že ťa tak udrie nešťastie že ostatneš plne invalidna.Si pri zmysloch myslím že nie lebo jedna dospela žena si určite toto nedá robiť. Hlupa si že sa dáš.
Brat nebrat, smer lekár a TO. Lebo jeho agresiu treba zastaviť, tvojim smerom, aj smerom k jeho žene a dcere , lebo neverím že doma maju kľud, niekto zastaviť musí. Nedovol agresiu v rodine, ty jediná si ju schopná zastaviť. Drž sa.
Po prvé neurobila si nič zlé. Keď si sa vyspala so slobodným nezadaným susesom a aj ty si nezadaná slobodná, no a čo? Inak ten sused je pekný kretén, keď to roztrúbil.
No ale teraz k inej časti tvojho príbehu. Tvoj brat ťa mláti? To akože naozaj? Uvedomujete si, obaja, že je to trestný čin? Ak ho oznámiš na polícii, tak s najväčšou pravdepodobnosťou skončí v base.
Sama cítiš, čo asi chceš urobiť. Na tvojom mieste by som sa snažil z toho toxického prostredia vypadnúť čo najskôr. Veď to nie je normálne aby sa k tebe takto správala vlastná rodina.
Akože ťa brat dobil ? Ak ťa napadol normálne ho udaj.
No ved nemáš rozum, hanbia sa za teba. Aj ja by som sa.Ako z dcery by som bola strašne sklamaná. Ze je taka jednoduchá a kvôli sexu ktorý môžeš mat s jedným partnerom robíš hanbu im aj sebe. U dobrých chlapoch budeš odpísana.
@sickynickyobsadene 5 rokov som bola sama bez sexu a všetkého okolo. So susedom sme so rozumeli, našli sme veľa spoločného a nedala som mu hneď ako si myslíte. Niečo sa medzi nami začalo tvoriť a skončilo to zle.