Som zvyknutá, že všade chodíme spolu

lisacka1
7. sep 2024

Ahojte s priateľom sme spolu skoro 3roky stále sme spolu a všade chodíme spolu. On ide do práce ja ho čakám doma s malým a tak proste stále spolu. A posledny mesiac sa stále hádame už mi povedal že on pôjde sám bezomna von a ja to proste nedávam som zvyknutá že všade chodíme spolu. Sú aj prípady keď nie ale to mi nevadí.
Ide o to že neviem či som na ňom tak závislá alebo upnutá alebo kde je problém ? Keď sa hádame plačem on ma nechce ani objať ja som hotová. Kedysi toto proste nebolo je to úplne iné čo mam robiť dá sa nejako odpútať ? Neviem si prestaviť byt bez neho

walentina7
8. sep 2024

@lisacka1 to musí byť strašný život. Ako v base. Nenechať jeden druhého slobodne žiť.

lisacka1
autor
8. sep 2024

@walentina7 my žijeme práveže spolu všetko prežívame spolu

vler
8. sep 2024

@lisacka1 mne sa zdas chorobne zavisla kedze sa hrotis z toho ze priatel chce ist niekde sam.
Si schopna samostatneho fungovania?

arianna25
8. sep 2024

Môže byť že priateľ potrebuje aj svoj priestor. Dožič mu a rád sa ti bude znovu venovať len nech sa kus vyvetra. Chápem že sa na neho stále tešíš ale je dobré keď má každý aj svoje vlastné koníčky a svoj taký kľud.

mamina7070
8. sep 2024

Chod aspoň na brigádu, nech prídeš na iné myšlienky už vás nevyhadzujú z podnájmu?

dadka1997
8. sep 2024

@lisacka1 to je chorobná závislosť

barka1
8. sep 2024

@lisacka1 ani s dieťaťom nechodíš von???

regsy
8. sep 2024

@lisacka1 Pozri, je super, že ho máš rada, určite aj on teba. No nemôžete byť spolu 24 hodín v kuse, to by ste sa po čase možno pozabíjali. Každý jeden z vás musí ísť trochu von, či do práce či za priateľmi aj individuálne, zmeniť ľudí, prostredie, a tak určite i partner rád príde späť domov, pokecá, pozdieľa sa, o novinkách a prospeje to vášmu vzťahu. Nemôže sa ani jeden z vás cítiť ako v klietke.

0silvia0
8. sep 2024

@lisacka1 spravas sa trochu ako decko, ktore prvy den v skolke reve za mamou. Alebo sko psik, ktory knuci za majitelom. Asi to zacalo frajerovi liezt na nervy. Kazdy obcas potrebuje svoj priestor.

kikaaa444
8. sep 2024

Toto je chorobná závislosť a časom to moze dospieť do takého štádia že bude chcieť rozchod aj keď vzťah môže byt super a bez problémov . Dávaj si na to pozor . Nechaj mu voľný priestor nech je aj sám . Nie je zdravé byt non stop spolu .

gab1sol
8. sep 2024

@lisacka1 zamyslí sa nad sebou. Lebo toto ľahko môže prejsť do stavu, že nieže bude chcieť ísť niekam na chvíľu sám, ale bude chcieť ukončiť váš vzťah. Si na ňom extrémne závislá.

lizatko1009
8. sep 2024

A ty si kto? Zavisla sukromna sbs papucarka? Nemas kamaratky? Leno po tých 3 rokoch sa ti v takom toxickom vztahu vykaka na hlavu

veronikaszabova
8. sep 2024

@lisacka1 nemas nahodou dceru?? 🤷

Baby, tu je toho viacej... Rocna dcera, dalsie na ceste, naberanie poziciek, lebo chlap je bez prace... Myslim, ze ona sa proste boji, ze ju opusti a bude na vsetko sama. Preto je na neho tak chorobne upnuta

ivik4
8. sep 2024

Fu, nocna mora mat zaveseneho kohokolvek stale na krku

mantilka
8. sep 2024

Toto nedopadne dobre. Nechaj mu priestor lebo tá znenavidi. Ty mu vytváras väzenie. Nájdi si nejaký koníček, aby si sa odputala od neho. Každý potrebujeme kúsok slobody. Na začiatku mu to možno lichotilo ale takýto život nie je normálny.

petronela1985
8. sep 2024

@lisacka1 poznám taký pár, žijú spolu, pracujú spolu, chodia spolu prakticky všade. Ale to obidvom vyhovuje, teda evidentne, sú spolu dobrých 20 rokov. Pokiaľ máš úzkosti z neprítomnosti tvojho priateľa a on úzkosti z tvojej prítomnosti, toto dobre nedopadne.

domka222
8. sep 2024

Veď by ma porazilo. Dúfam, že aspoň na WC ide sám a neprežívate to tiež spolu.

gribka1
8. sep 2024

Nebude to len jej vina, ak mu to vyhovovalo 3 roky. Na jednej strane treba sa trošku osamostatniť jeden od druhého, to je jasné ale ak to prišlo prudko z jeho strany, môže tam byť aj iný problém.

stanka_k
8. sep 2024

@lisacka1 skús psychológa...snáď ti poradí, ako s tým pracovať....
Aby si za chvíľu nepísala...mali sme pekný život, všetko spolu a zrazu odišiel a nechápem prečo.....

viestta
8. sep 2024

@lisacka1 zit spolu, zazivat veci spolu je absolutne v poriadku, ale vobec nie je v poriadku, ze nezijete kazdy aj svoj zivot. Kazdy potrebuje cas pre seba, byt sam so sebou, s kamaratmi bez rodiny, byt sam so svojim dietatom a tomu druhemu dopriat cas, kedy bude sam a uzije si ten cas podla svojich predstav. Tvoj piratel to uz vie, ze potrebuje cas bez teba, bez vas dvoch. Ten je v poriadku. Kto vo vasom vztahu v poriadku nie je si ty. Ty si nevies uzit cas sama bez partnera a dietata. Toto vobec nie je dobre. Preco nie si schopna sa odputat od rodiny a ist relaxovat bez nich?

danica2711
8. sep 2024

urýchlene so sebou niečo urob, takáto závislosť nie je normálna. Zdá sa, že tvojmu partnerovi to už začína liezť na nervy, keď chce chodiť sám von, pretože si uvedomuje, že svet a život, ktorý treba normálne žiť, je aj za stenami vášho mikrosveta. Ak s týmto chorým prístupom neprestaneš, bude ťa čoraz viac pociťovať ako stíhačku, ako guľu na nohe, ktorej sa treba zbaviť. A nenahováraj si, toto nie je láska, toto je len posadnutosť a neschopnosť žiť samostatne

rorino
8. sep 2024

@lisacka1 tak očividne on s tým nie je úplne stotožnený.Preco si nenájdeš aktivitu bez neho,budete si vzácnejší.Su aj páry,ktoré sú nonstop spolu,len obaja to tak chcú a cítia.U vás to tak nie je.

retatka
8. sep 2024

Chorý vzťah ,ani sa mu nečudujem ,že ho to prestáva baviť,ja by som už bola preč z takého vzťahu .Horšie ako väzenie .

siska53
8. sep 2024

@lisacka1 si na nom prilis zavisla a jeho to zacalo dusit.

paty277
8. sep 2024

@veronikaszabova to je ta s tými urokami? Alebo si to pletiem ?

tiezjedna
8. sep 2024

@lisacka1 pouvažuj nad psychológom, ak nedokážeš sama vyhodnotiť, že tento tvoj prístup je cez čiaru...

veronikaszabova
8. sep 2024

@paty277 ano, ona

sjun
9. sep 2024

Pre mna je zahada ako sa to vobec da ze vsade idete spolu. Si to ani neviem predstavit. Co by si robila keby ti muz odide na vikend prec alebo ako moj ze mal teambulding tyzden v NYC. Proste si treba uvedomit ze toto je tvoj zivvot on a dieta je sucast tvojho zivota ale nie zmysel totalny tzn ze ked si sama musis vediet fungovat a zit a nie cakat kedy otvori dvere aby si niekam isla.

gab1sol
9. sep 2024

@sjun mimo tému, ale kde robí muž, že majú TB v NYC? Nehľadajú nových ľudí do tímu? 😁

sjun
9. sep 2024

@gab1sol hahaha sukromna firma a dobry sef. Ale 3 dni som sa s nim nebavila 😁 ale vraj uz sa zhodli ze uz len europa. 🙈🙈