Ahojte baby, som zničená. Rozišla som sa po roku s priateľom. Bývali sme spolu par mesiacov, no problém bol v tom, že on nemal prácu, bol aj je zadlženy, býval v mojom byte, na nič mi neprispieval ani na poplatky ani na stravu.Mal také dni, kedy z prace neprišiel rovno domov ale prišiel niekedy nad ranom, vraj sa bol ešte voziť na aute. Alebo keď som zaspala on sa šiel voziť a vrátil sa nad ranom. Potom to cez deň dospával a ja som z neho nemala nič. Ked som preto spravila cirkus, bolo zle, podľa neho som ja ta chorá osoba ktorá nevie pochopiť, že on sa chce chudacik iba vyventilovat. Prišli nadávky urážky aká som sprostá že ja neviem nič pochopiť. Najviac ma mrzí, že on stále na to neprišiel, aká bola príčina ze som ho vyhodila z môjho bytu. M, slela som ze keď ho za to vyhodím tak sa spamätá ale nakoniec je to všetko moja. Ja som chcela iba normálny život pokojný život a fungovať ako roHrozne som sa v ňom sklamala, cítim sa využitá a poníženia. dina, keďže už mám 7rocneho syna.
@tomaskovamamka každý takýto text sa číta ťažko, ale musíš to brať z tej strany že to este5nie je koniec sveta. Sama píšeš že nič nerobil, nemal zamestnanie a vysaval z teba energiu, silu a určite aj financie keď nezarabal. Takýto človek ťa nikdy nebude hnať dopredu, bude ťa prave naopak, brzdiť. Možno nastal čas na nový začiatok, ktorý ťa má niečomu naučiť. Podľa mojej skúsenosti vy som mala aj pochybnosti ohľadom drog. V noci sa len tak vonku nechodí a cez deň nespi /to by vysvetľovala aj výčitky voči tebe. Začni odznova sama so svojím dieťaťom ktorému venuješ seba a svoju pozornosť . Nájdite si nejakú aktivitu/šport aby si prišla na iné myšlienky a postupom času sa ti život vykryštalizuje sám. Držím palce 🙂
Tá obdivujem, že si toto vydržala. Fakt, bud rada, že ho máš z krku dole
@tomaskovamamka preboha a k čomu bol takýto chlap? Veď to je príživník! Neprispieval, peniaze nemal,ešte z teba robil blbú. Dobre si urobila keď si ho vyhodila.
keby si bývala bližšie tak ťa prídem vyobjímať že si sa zbavila darebáka... Klobúk dole pred tebou, že si ho kopla do prdele... Ešte len on by ťa zničil - teraz bez neho pre teba začína nový život...
Spravila si to najlepsie co si mohla ze si sa ho zbavila. Ty si neni divna to on. Uplne mimo. Ci si to uvedomi alebo nie je jeho problem. Dobre si sa zachovala.
Zasluzis si viac, ako toto individuum a jeho vycitky, ked hnev z vlastnej prehry sa snazi ventilovat na tebe, aby ho ukojil dobry pocit, ze ktosi sa citi este horsie. Ze ti to tymto pofidernym sposobom oplatil a vratil.
Da sa povedat, ze ta vyuzil a pouzil. Ale iba do casu.
Nakoniec si to bola ty, kto si povedal dost a vyhodila si ho.
Necakaj na spamatanie a poucenie, ci ospravedlnenie.
Ver, ze ho hnev zerie viac ako teba.
A ak nahodou o nejaky cas dojde s ospravedlnenim a prosikom, bud velmi obozretna a vela si od toho neslubuj. Nebude za tym ani tak poucenie, ako snaha nastahovat spat do tepleho pohodlneho hniezda. Skusat, ci este povolis. Ci sa cez zvysok citov k nemu das znova lacno kupit.
Nič lepšie si nemohla urobiť ... ako vyhodiť ho z bytu darmožráča povýšeneckého ... gratulujem 👍👏
@zuzi_747 on si po čase našiel prácu, ale stále nemal peniaze. Ja som bola z neho zufala a najhoršie na tom bolo, že keď som mu povedala, že toto nerobí dobre alebo ze toto sa nemá robiť takto sa nemôže ku mne správať, tak mi začal nadávať a kričať na mňa, že to ja ho k tomu dohaňam😞Ja mam pocit, že sa už nikdy od srdca nezasmejem, lebo on vo mne zanechal iba smútok. Aj ja mam podozrenie na drogy. Mal aj také nezvyčajné vyrážky po celom tele. Vraj alergia na prach🤦♀️
Mas 7 rocneho syna, kvoli nemu musis byt vo vybere partnera opatrna.
V tomto pripade nemas co lutovat.
Mala si pri sebe nevhodného partnera a mala si toľko sily, aby si si zariadila život bez neho. Vieš, koľko žien toto neurobí, nech už majú akékoľvek dôvody? Prečo by malo záležať na tom, čo si on myslí, či chápe, pre čo sa to stalo? Veď ty si si zariadila svoj a synov život. 🙂 Buď na seba hrdá, prečítaj si diskusie tu na MK so ženami, čo to nedokážu a nedokázali ukončiť a zamysli sa, či sa majú lepšie, ako ty.
Javíš sa ovela inteligentnejšia ako vačšina MK keď si nevhodného chlapa vykopla tak rýchlo. Gratulujem.
Kvoli dietatu si musis velmi zvazit koho si nastahujes k sebe. Ty by si nemala byt znicena, ale prave naopak stastna ze si sa zbavila debila. Posnaz sa poucit z tejto chyby, posnaz sa zabudnut ako sa najviac da a treba ist v pred. Dieta potrebuje silnu mamu.
@tomaskovamamka Kvôli rozchodu s takým sa nikdy nezasmeješ? Čosi? Nehnevaj sa, ale tvoj syn si nezaslúži, aby nasával doma atmosféru zúfalej mamy, ktorá namiesto toho, aby si otvorila šampanské, že sa zbavila debila a užívala si so synom, že máte jeden druhého, tak sa týraš smútkom. Pochopíš to neskôr, keď budeš z toho vonku ako si mohla so synom oveľa krajšie a veselšie prežiť tento čas.
@tomaskovamamka aj keby pochopil preco si ho vyhodila a priplazil sa naspat, za ziadnych okolnosti si ho nenastahuj naspat do bytu. Utekaj co ti sily stacia
@tomaskovamamka chudak tvoj 7 rocny syn ze taketo individuum musel doma trpiet a mamin vyplyvajuci stres z toho. Este ze si sa spamatala
@tomaskovamamka So synom mali pekný kamarátsky vzťah, nemôžem ohľadom toho nič zlé povedať, on si to len na mne vybijal..lebo ja som ta zla, lebo ja ho provokujem, lebo ja som na vine..akoby chcel odvrátiť pozornosť od seba na mňa..toto ma hrozne ničilo..bol hrozne žiarlivý a pritom na to nemal žiadny dôvod, keďže som kvôli nemu aj sociálne siete zrušila..ked som spala on mi prelustroval celý mobil..robil mi cirkusy, že som si pred ním písala s inými mužmi..nadaval mi preto
@tomaskovamamka
on veľmi dobre vie prečo si ho vydrbala
veď sa vzchop žena- matka, zbavila si sa podľa mňa feťáka, čo myslíš že robil vonku v noci.🤦♀️
že už sa nikdy neusmeješ kriste pane
@tomaskovamamka bud stastna tak ako este nikdy..mas syna a z krku chlapa, ktory ta robil nestastnou a ponizoval ta ..a este jeden dovod - zistila si, ze si silnejsia ako si mozno myslela
Vieš, keby za to aspoň stál ... to naozaj si taká "zúfalka", že Ťa takýto úbožiak zrazí na kolená?
@tomaskovamamka
chápem, že si zničená - kto by nebol po roku žitia v tomto - ale úprimne, prečo ti je ľúto, že si sa ho zbavila? Čo ti ten vzťah dával okrem toho, že ťa využíval a ešte robil z teba chuderu? To ti fakt chýba taký sebecký blbec? Začni oslavovať, že si sa ho zbavila, začína ti lepší život!
bud rada, ze si sa ho lahko zbavila, kludne by ti mohol robil zle, nechapem, ze si dopustila, aby ta financne vyciciaval, ked si sama s dietatom
Super, gratulujem a i ked sa nepozname, aj "na dialku" som na teba hrda. Rozumna zena, ktora si vazi samu seba. Urobila si super vec, zbavila sa parazita a i ked mas teraz v hlave mozno aj pochybnosti, nelutuj. Je fajn vediet vo vztahu (v zivote) co chceme no podla mna je minimalne rovnako dolezite tiez vediet co nechceme a za tym si stat! 😉
@tomaskovamamka No gratuluj si, že ho už nemáš.. Otvor šampanské..❤
@tomaskovamamka Pravda oslobodzuje. On nebol Tvoj priateľ. Ty si bola k nemu veľmi priateľská. Ale on k tebe nie. On viac potreboval Teba, Tvoj byt. Ty takéhoto človeka nepotrebuješ. Jeho nepotrebuješ. Nie si zničená. Si oslobodená. 🙂
@tomaskovamamka Nie, žeby si búchala šampus, ale si zničená? To fakt ? Také prisaté 💩 si nezaslúži nič iné, len kopanec do gulí....nepracuje, ešte ťa uráža, ponižuje, ty ho živíš....troška sa maj rado, dievča zlaté a buď rada, že si sa zbavila takého príživníka ☹
Ty si myslela ze ked ho vyhodis ze sa spamata ??? Naco ?? Preco ?? Co ho chces spet ?? Ty Bud len stastna Ze uz ho nemas doma a ze ste spolu nesplodili dieta ktore by vas dozivotne spajalo. Ty si mama tak za blbcom nemas narok smutit tvoj syn si zasluzi viac . Boli ste spolu len rok tak to nie je taka tragedia ako sa ti zda.. zas tak vela casu a energie si donho neinvestovala. Jedine co by si mohla lutovat je ze si ho nevykopla skor.
@tomaskovamamka bud rada, ze si sa zbavila riadneho chu…a a energiu miesto toho venuj svojmu dietatu…. z nadpisu som si myslela, ze o nejakeho princa na bielom koni si prisla…
Mozno by ti nezaskodilo precitat si knihu od Louise Hay - miluj svoj zivot. Je to pekne napisana kniha s navodom, ako sa mat rada a robit pre seba pekne veci. Potrebovala by si zlepsit vztah k samej sebe. Byt rok s muzom ktoreho si popisala a prejst si tym, co si si presla nie je dobre. Je to prilis dlha doba, nechala si to zajst prilis daleko. Mala si to utnut ovela skor.
Na to, ze mas doma 7r syna ktory bol svedkom toho vsetko, co si popisala, je ... zle. 7r dieta je velmi rozumne a velmi dobre vnima, co sa deje okolo neho. Predtym ako skocis do noveho vztahu s muzom, skus najskor popracovat na vlastnom sebavedomi aby si si uvedomovala, ze takto sa k tebe nikto spravat nemoze. Okrem obavy o vlastne psychicke zdravie si myslim, ze si zabudla, ze toto urcite zanechava nasledky aj na psych. pohode tvojho syna. Pre neho to urcite tiez nebola prechadzka ruzovym sadom.
@tomaskovamamka Cítim sa hrozne využitá a ponížena, veľa som mu zo seba dala. Velmi som sa snažila no s nim to šlo dole vodou a ja som bola pri nom stále len smutná, lebo som od neho nedostával co som chcela.