Som zlatokopka?

12. aug 2024

Ahojte,chcem sa opýtať čo si myslíte o takej situácii ,či si myslíte že som zlatokopka ? Mám priateľa už štyri roky,som pár mesiacov po škole čiže som nezamestnaná ,bývam u rodičov ktorí mi platia stravu,partner nepracuje na slovenku keď príde zaplatí mi večeru ,nejaké výdavky ak niekam spolu ideme ,no mne to takto vyhovuje ,ale okrem stravy mi nedáva žiadne peniaze ,preto si nemôžem ani nič veľmi kupovať čo sa týka osobných veci,pretože od rodičov pýtať nechcem a on mi sám na také veci nedáva,no je mi dosť blbé že platí tie výdavky čo platí a aj preto si myslím ze lepšie by bolo ak by som si našla už nejakú prácu ,keďže on mi až tak neprispieva aj ked by som chcela ,čo si o Tom myslíte,je takýto štýl zivota odo mňa sebecky? Neviem či som si zvykla ze každý niečo za mňa platí alebo neviem ,ale chcela by som pomaly sa postaviť sama na vlastné nohy

pribinak
12. aug 2024

Chceš sa postaviť na vlastne nohy, ok. Máš 2 možnosti
1. začať pracovať
2. stat sa reálnou zlatokopkou

Kto dnes vymýšľa tieto témy?

petamich
12. aug 2024

No najvyssi cas sa postavit na vlastne nohy 🤷‍♀️ neviem ci si zlatokopka, to zrejme asi nie v tejto chvili ale aktualne tak trosku parazitujes na rodicoch a priatelovi.

monillia
12. aug 2024

Ak nie si troll,tak za tých pár mesiacov po škole si už dávno mala byť aspoň na nejakej brigáde. Si mladá, predpokladám, že aj zdravá žena, nikto nemá povinnosť ta už živiť

h2
12. aug 2024

Prečo by ti mal priateľ platiť? Za čo?!

bublinka1426
12. aug 2024

v com je problem? ZACNI robit 🙂 a ukaz ze si neni pijavicka

lindous
12. aug 2024

Som pár mesiacov po škole pre mňa nie je úplne výhovorka pre nezamestanonsť a ako hovoríš, určite by bolo fajn nájsť si prácu. sama sa cítiš blbo a nemáš peniaze na osobné výdaje, tak tu nie je o čom, nie je mi jasné, na čo čakáš... ale čo vyhovuje všetkým zúčastneným je na vás...

klarissa25
12. aug 2024

A začať pracovať máš kedy v pláne??

viestta
12. aug 2024

Zacni hladat robotu, budes mat po probleme koho mas vyciciavat, ci rodicov alebo frajera. Alebo sa nechaj nabuchat a potom ta hadam priatel uzivi aj s dietatom. Len uvedom si, ze zlata klietka je fajn, ale ked od nej nemas klucik, tak je to jednoducho klietka a ty si vazal bez prav a moznosti rozhodovat.

pribinak
12. aug 2024

@h2 za sex 🤣🤣🤣

sisa_s
12. aug 2024

To co je za otrasna stylistika, jedna kilometrova veta bez zmyslu...3x som citala, kym som pochopila

h2
12. aug 2024

@pribinak Tak v tom prípade nie je zlatokopka. Takým ženám sa ináč hovorí. 🤭

pribinak
12. aug 2024

@h2 buďme slušne 😁

h2
12. aug 2024

@pribinak Veď preto som to ani nenapísala.

viestta
12. aug 2024

@h2 aj zlatokopka refunduje poskytnute hmotne statky v naturaliach...

bublinka1426
12. aug 2024
solange7
12. aug 2024

Skor prizivnicka. Prizivujes sa na priatelovi aj na rodicoch.

zuzubb007
12. aug 2024

Nie pomaly, ale veľmi rýchlo sa postav na nohy, chudáci rodičia,.že toto dovolia, že ti platia a ty len doma, brigáda čokoľvek sa dá nájsť ihned, niesi zlatokopka ale volá sa to inakšie prizivnictvo

abbey1
12. aug 2024

Prečo nepracuješ Tebe nie je hanba nechať sa živiť rodičmi?
Zlatokopka si to aspoň čiastočne odpracuje.

lilyianka
12. aug 2024

A prečo vlastne ešte nepracuješ?

buberova
12. aug 2024

Jasné že máš začať pracovať a nie premýšľať kto ti aké výdajky hradí 😏

luccija
12. aug 2024

Tak rodičia ta živili asi celý čas počas štúdia nie?
To nie je len strava, ale všetko energie, cestovné, asi nemáš jedny topánky a tričko?Áno, už je čas byť dospelá a pracovať, aby si aj ty mohla rodičom zaplatiť niečo, kúpiť do bytu, pozvať frajera.Aj kvôli sebe ..

kataina
12. aug 2024

no mna zaujíma, ako tráviš dni? Peniaze nemáš, cestovať asi nemôžeš, nepracuješ, teda do roboty ráno nevstávaš. Čo robíš celé dni?

gladys_07
12. aug 2024

“ som pár mesiacov po škole čiže som nezamestnaná”

Neviem ako ti to povedat ale kopec studentov brigaduje popri skole uz. A nieze par mesiacov po skole = nezamestnana. Tahaj robit 😂😂

minka201
12. aug 2024

Je ti blbé, že ti platí niektoré výdavky.... Ale chcela by si, aby ti toho platil viac.... Ale napriek tomu si myslíš, že by bolo lepšie nájsť si prácu...
Myslíš správne. Keď si nájdeš prácu, budeš si toho vedieť viac dovoliť a budeš mať aj zo seba lepší pocit. Nemusíš mať hneď prácu snov, ale treba už niekde začať 🙂

danica2711
12. aug 2024

prestaň sa zamýšľať nad definíciou zlatokopky a MAZAJ DO PRÁCE!

nikpa
12. aug 2024

Pár mesiacov doma po škole a čakáš na čo? Kým si nájdeš sponzora? No tak je to jedna z možností, samozrejme zadarmo to nebude, budeš mu musieť robiť rohožku ale veľa žien to robí, môžeš aj ty keď sa ti to nehnusi. Druhá možnosť, stať sa ako tak sebestačna a nájsť si prácu. Nemusiet byť od nikoho závislá a pred nikým sa neponizovat za peniaze... Je to len na tebe.

sevrin
13. aug 2024

Zlatokopka nie si, to by si bola, keby si považovala za normálne, že za teba platí, ba dokonca by si si to vyžadovala v prípadoch ak by si mala pocit, že si myslí, že to nie je jeho povinnosť.