Som zamilovaná do chlapa, ktorý už kúpil svojej priateľke zásnubný prsteň

17. dec 2024

Ahojte,píšem anonymne, lebo môj nick možno pár ľudí pozná a nechcem to takto verejne...
Mala som kolegu, do ktorého som bola nesmierne zamilovaná, teraz som v inej práci a myslela som,že je to ok a som vyliečená z toho. Ale bývala kolegyňa mi písala, že dnes v práci ukázal prsteň,ktorý kúpil pre svoju partnerku...a mne sa to všetko vrátilo späť a znova sa mi ta zamilovanosť vrátila a neviem čo mám robiť, zbláznim sa....už som rozmýšľala, že ho skúsim nejak kontaktovať, list do schránky, neviem, len chcem aby vedel o mojich pocitoch...ale vyhodil ma z prace on...

nin12345
17. dec 2024

A naco to chces robit ked on je stastne zamilovany a pred zasnubami a este ta aj vyhodil z prace? Dievca boze

vero13
17. dec 2024

Zase ty 🤦🏻‍♀️

januska12323
17. dec 2024

Inak si v poriadku? Toto nie je zamilovanosť ale posadnutosť.

lucylaw
17. dec 2024
enmery
17. dec 2024

Aj keby si mu napísala 1000 listov, nebude Ťa chcieť. Predchádzajúce témy nestačili?Či fakt potrebuješ až súdny zákaz?

lindous
17. dec 2024

Ak si sem už písala o tomto a bola to tá strašne dlhá vášnivá diskusia, kde si bola presvedčená, že je to opätované, tak o tvojich pocitoch zjavne vie a nerob už nič... a vlastne nerob nič, aj ak to nie si ty... teraz sa ti to pripomenulo, pohlo tebou, ale o pár dní to zase opadne, ešte pár krát sa ti možno niečím pripomenie, ale stále to tebou zamáva menej a menej, až raz vôbec... toto nie je skutočná láska, ak ti na ňom záleží, dopraj mu šťastie... ak sa cez to nevieš dostať sama, vyhľadaj psychológa

ruxandra
17. dec 2024

A prečo ho vôbec chceš kontaktovať, keď on kúpil svojej partnerke zasnubny prsteň? Nie je to dostatočný dôkaz, že chce prežiť svoj život po jej boku? Co myslíš, že sa tvojim kontaktom zmení?

betulinka1
17. dec 2024

Uz sa s tym zmier. Vo veeeelmi dlhej diskusii sme ti napisali vsetko. Proste chce svoju priatelku a nie teba. Vyhladaj odbornú pomoc a to vazne.

autor
17. dec 2024

@nin12345 neviem

bystrozraky
17. dec 2024

Otazka najprv je, preco ta vyhodil z prace? Nevedel on uz o tvojich citoch?

autor
17. dec 2024

@enmery veď ja nečakám že bude so mmou

autor
17. dec 2024

@betulinka1 bola som

autor
17. dec 2024

@ruxandra neviem

autor
17. dec 2024

@lindous bola som u psychológa, ja viem ze ma nechce a nechcem sa mu pripomenúť štýlom chcem ťa...možno len ze ma to mrzí a že im prajem všetko dobré...proste nech si o mne nemyslí len to zle

bloger
17. dec 2024

Nemala by si ho kontaktovať. Ty si dôležitá mysli viac na seba. Možno ho to ani vôbec nezaujíma.

lindous
17. dec 2024

Úplne zbytočne, ale že úplne... nechaj ich zabudnúť na všetko to zlé, čo sa tam udialo... nepripomínaj sa mu, možno to už vytesnil, nepotrebuje na teba myslieť v dobrom ani v zlom, toto žiadne dobro nenarobí, nebuď sebec... list kľudne napíš, aby sa ti uľavilo, ale neposielaj ho, znič ho, spál ho, zahoď to...

bessie12
17. dec 2024

Ty už im daj láskavo pokoj. Nič im, a hlavne jemu, nepíš. A už vôbec nie po tom, čo všetko si im urobila. Stačilo.

kavasmliekom
17. dec 2024

Vyhodil ta dverami, chceš sa vrátiť oknom? Nestrapnuj sa 😉

iv007
17. dec 2024

Klin sa klinom vybija, zacni randit vo velkom a stretavaj sa, aby si sa rychlo zalubila do ineho seberovneho. Drzim palce 🫶

viera77
17. dec 2024

Vyhodil ťa z práce, vyhodil ťa zo svojho života...inak by ten prsteň navliekal asi tebe a nie inej. Čo na tom dievča, ešte nechápeš? O čo ti vlastne ide? Už teraz si radšej ani nechcem predstaviť tvoj ďalší "príbeh lásky"...

lindous
17. dec 2024

A ešte sa spýtam čo znamená "bola som u psychológa" ?? chodíš aktívne stále na terapie? lebo v tebe sa všetko toto zbieralo roky, to nie je niečo, čo vyriešia 1-2 sedenia...

nin12345
17. dec 2024

Neviem no toto podla mna bude daka diagnoza ako bolo v tom filme reindeer (neviem uz ako presne sa to pisalo). Autorka nechcem byt hnusna ale daj mu podla mna pokoj naozaj najlepsie co urobis bude ak ho uz nikdy nebudes kontaktovat a zabudnes nanho - on ta moze aj udat ak mu to prerastie cez hlavu

alissa1222
17. dec 2024

Nechaj ho láskavo na pokoji! Presne to začne typu len im chcem popriať..a nakoniec ti chudak v dobrom úmysle odpise a už to pôjde, si na hlavu tak sa padaj liečiť! Ale neotravuj ho !!! Neznasam takéto ženské !

sisa_s
17. dec 2024

@h2 chystaj pukance, pribeh pokracuje

tilly
17. dec 2024

On ťa nevyhodil. Vyhodila si sa sama nevhodným správaním. Nečakali oni náhodou dieťa?
Kašli na neho. Fakt. Predtým ti to tuším na 30 alebo aj viac stranách písali, odporúčali psychológa. Nechaj to už tak, lebo prídeš o ďalšiu prácu.

tilly
17. dec 2024

Inak, bývalá kolegyňa nebude úplne kompletná, keď ti po tom všetkom o ňom ešte rozpráva.

grof_monte_christo
17. dec 2024

Prosím ta, preruš VŠETKY kontakty s bývalými kolegami. Nechápem, prečo ti takéto informácie posúvajú, keď vedia, co sa stalo 😡

oceanahory
17. dec 2024

Tak prave som si zo zaujimavosti mrkla aj dalsie tvoje prispevky a ak si to naozaj ty menonepoviem3333 (co nepochybujem...), tak potrebujes vazne odbornu pomoc a to psycholog nestaci, potrebujes psychiatra a nastavenie liecby, lebo ocividne nie si v poriadku. Toto je uz nejaka chorobna posadnutost. Pre svoje vlastne blaho, radsej to ries s odbornikmi! Drzim palce a prajem skore vyliecenie.

dadka1997
17. dec 2024

Tak ty niesi zamilovana, ale posadnutá, chudak si ho riadne musela stalkovat ked ta az vyhodil z roboty, ci co si si myslela? On ta nechce, nemiluje, nepačiš sa mu, priam sa mu hnusiš, a si pre neho nikto bodka.

bessie12
17. dec 2024

@menonepoviem3333 mohla si to kľudne napísať pod svojim nickom. Všetci vieme, že si to ty.