Som zaľúbená do ženatého kolegu

31. máj 2024

Ahojte, som uz pat rokov zalubena do zenateho kolegu. Viem, ze sa mu pacim aj ja. Uz pat rokov je to takto. Kedze je zenaty a slusny a ja tiez, pat rokov sa spolu len rozpravame. Nic viac. A pozerame na seba neustale. Rad travi v mojej pritomnosti cas, aj ja v jeho. Kedze to nema ziadnu buducnost, nikto nikdy ziadnu aktivitu nevyvijal. Moja otazka je - preco to trva tak dlho? Preco to este neodislo a kedy to prestane? Pat rokov je to trapenie, ked ho vidim. Naozaj mi neostava nic ine, ako zmenit pracu? Aj to som skusala, ale nic normalne som nenasla.

mandzula
31. máj 2024

Lebo to stale obaja zivite a nechavate to v rovine vzrusenia zo zakazaneho.

autor
31. máj 2024

@mandzula a ako to zivime? ako sa to da nezivit? Bohuzial, musime spolupracovat, sme mala firma a mame spolocne projekty, nemozem ho ignorovat. Co mam robit inak? Myslela som , ze to prejde, ale nestalo sa. Novu pracu priebezne stale hladam.

mandzula
31. máj 2024

@autor "pozerame na seba neustale. Rad travi v mojej pritomnosti cas, aj ja v jeho".
Sama vies, a my vsetky s tebou, co dokaze taky pohlad.
A na otazku, ci spolu travite len cas nevyhnutny na pracu, si musis odpovedat sama.

kitycat
31. máj 2024

Na rande nechodis?

maranta_leuconeura
31. máj 2024

Tak sa spolu vyspite a to napatie opadne. Uz budu len vycitky. Aj pracu zrazu velmi rychlo najdete ineu vhodnu 😉

gribka1
31. máj 2024

A čo ti bráni otvoriť sa nejakému vzťahu. Toto držte na tejto úrovni. Môžete byť priatelia.

madeincssr
31. máj 2024

Lebo sa vlastne nepoznate a navzajom sa si idealizujete.

candii
31. máj 2024

A ako vieš že cíti to isté?

autor
31. máj 2024

@mandzula mas pravdu. Pohlady robia vela a cas travime spolu aj ked nemusime. Ale ked to nerobim, nepozeram, snazim sa neodpovedat, stale za mnou chodi. A snazi sa rozpravat este viac.

autor
31. máj 2024

@maranta_leuconeura tak teraz som sa aj zasmiala. Na odlahcenie vyborne.

autor
31. máj 2024

@madeincssr to ano. Ale viac sa spoznat nemozeme, tak sa asi idealizujeme dalej. Cakala som, ze to prejde, je to trapenie. A trva to uz dlho.

mandzula
31. máj 2024

@autor a ako fungujes doma? Neviem si predstavit 5 rokov sa pretvarovat, ked som myslou inde.
Ak si chces udrzat manzelstvo, zmena prace bude nevyhnutna. Fakt si nevies najst inu? Alebo vlastne ani nechces?

autor
31. máj 2024

@mandzula ja nemam manzela, ani priatela.

mandzula
31. máj 2024

@autor aha, z prispevku a "a ja tiez" som usudila, ze si vydata. Asi sama vies, ze stracas cas a pripravujes sa o realny vztah. Fakt len zmenit pracu.

autor
31. máj 2024

@mandzula nie, neviem, bola som aj na pohovoroch, ale zijem v mensom meste. Zatial som nenasla pracu, kde by boli dobre podmienky, ako v tejto.

autor
31. máj 2024

@mandzula nie, vydata nie, len slusna, tak na to som myslela, ze ja tiez.

mandzula
31. máj 2024

@autor ano, uz mi docvaklo.🙂 Tak uz len sa s nim dohodnut, ze kedze obaja viete, ze to nikam nevedie, obmedzite kontakt na minimum, ked pises, ze on sa snazi s tebou rozpravat.
A dalej hladat novu pracu.

thirstymonk
31. máj 2024

Nič. Od ženatych ruky preč... Považuj to proste za niečo, o čom môžeš max snivať, ale nikdy z toho nič nebude. No a on by mal mať ten istý názor...

wolf_
31. máj 2024

Zmenila by som prácu, hoc aj v inom meste (kedže nemáš záväzky, asi, tak prečo nie). Ak to inak nejde... nemienila by som sa takto platonicky nezmyselne brzdiť v živote. 5 rokov zabitých, je na čase si to riadne uvedomiť a aj spraviť rázne kroky, či už to bude tá zmena práce aj keby s radikálnym odsťahovaním .. alebo (ak máš pocit, že to by stačilo) radikálne vymedzenie vášho vzťahu na čisto pracovný, bez pohľadov, bez trávenia spoločného času mimo iného, a žiadne také, že on potom chodí za tebou, rázne určiť hranice. Nebuď hlúpa, 5! rokov.....

autor
31. máj 2024

@wolf_ asi to budem musiet takto prisne obmedzit, inu cestu nevidim. Byvam s rodicmi a treba sa o nich uz starat a pomahat im, nemozem ist prec z mesta. Ale inu pracu v meste by som ozaj uvitala.

autor
31. máj 2024

@thirstymonk ano. Ved 5 rokov to tak robim. On ma myslim ten isty nazor. Len som nespokojna, ze to stale neprechadza. Uz je to prilis dlho.

gribka1
31. máj 2024

Ani nemusí prejsť, prečo by aj. Jedine sa stretávať aj s inými mužmi.

stanulienkat
31. máj 2024

A preco si si za tych 5 rokov nenasla chlapa? Ved vybi klin klinom. Najdi si vztah. Naco je dobre trapit sa 5 rokov a pokušat zenateho chlapa co ma rodinu?

autor
31. máj 2024

@stanulienkat lebo sa nik netrafil. Cas v praci, potom povinnosti, nakupy, rodicia. Par krat som mala rande, ale nic z toho.

stanulienkat
31. máj 2024

Ale no....chlapov na mrte vsade okolo. A teba drazdi zenaty kolega.

autor
31. máj 2024

@stanulienkat ved to. Dost nenormalne. Aj sa hnevam na seba, naozaj zabity cas. Cakala som, kym to prejde. A cakam doteraz.

stanulienkat
31. máj 2024

Tak sup-sup randit. Ide leto, voda, dovolenky. Zajdi s kamoskou niekde na dovolenku, na koncert a zoznamovat sa. Kym neurobite s kolegom pruser. Drzim palce.

marca12
31. máj 2024

Ono je to aj v hlave. Ked si povies nie,nechcem ho. Neexistuje,aby si 5 rokov fantazirovala o kolegovi. Musis mat nejaky zivot,nieco zazivat,aby si sa neupinala len na neho.

autor
31. máj 2024

Dakujem vam vsetkym.

fido69
31. máj 2024

Veľmi tomu neverím. 5 rokov sa takto vzájomne trápiť? Život máš len jeden a je krátky pre toľké trapenie. Buď na to divoko vlietnite až dolámete posteľ alebo zmeň prácu. Toto motanie sa v kruhu nedáva žiadny zmysel. 🤔