Som z neho zmätená

3. nov 2021

Ide o to že niekoľko rokov sa poznám s jednym chalanom. Nikdy sme si nepísali ani nič, iba sme sa evidovali. Pred 2 mesiacmi mi napísal s tým že sme si vypisovali niekoľko dní, rozumeli sme si…chcel ísť na kávu, vraj ma chce veľmi vidieť. No nakoľko sa dočasne sťahoval z nášho mesta na opačný koniec republiky tak povedal že sa ozve. Dva mesiace prešli a stále sa neozval, ale moje príbehy na instagrame si pozrie všetky do jedného. Vôbec neviem čo si mám o tom myslieť a vnútorne ma to škrie lebo vždy sa mi lúbil. Zvažujem teda že mu napíšem. Je to dobrý nápad alebo kašlať na to?

sapetka
3. nov 2021

Nie. Ja by som sa neozvala. Ak by mal zaujem tak aa ozve. Skus si zariadit zivot inak

lintu
3. nov 2021

Keby mal o teba záujem, ozval by sa ti aj sám. Čo chceš vlastne tým kontaktovaním docieliť? Chystáš sa sťahovať tiež na druhý koniec republiky?

petamich
3. nov 2021

v zivote som sa naucila jedno - ked chlap chce, tak si to zariadi a mohol by sa prestahovat aj do Uruguaja, urcite by som sa mu neozyvala ja 🤷‍♀️ ja osobne si pozriem storycka a statusy kadekoho, ked sa nudim a on mozno len zistuje, ci si stale single, keby...keby sa mu chcelo, keby mu nieco ine nevyslo, keby sa nudil...

aurorastone
3. nov 2021

Určite sa mu neozývaj prvá, jemu tym zdvihnes ego ešte viac ta namota a aj tak prd z toho a ty budeš len sklamana

danieli
3. nov 2021

Neozvala, nie nie nie🙅‍♀️Nie

fleur1111
3. nov 2021

Vôbec to nie je dobrý nápad. Sám ti povedal, že sa ozve. A keď sa neozyva, nepotrebuje byt s tebou v kontakte. A už vôbec by som nespájala záujem s príbehmi na soc sieťach.

milenke
3. nov 2021

Nie nerooooob to ...časom by si prišla NATO že to nebol dobrý nápad....keby chcel ozval by sa...to že kuka tvoje príbehy nič neznamená

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. nov 2021

Vďaka baby. Mala som dni keď som bola rozhodnutá že napíšem, a potom dni keď som bola rada že som tak neurobila. Máte pravdu, kašlem na to.

marseillefan
3. nov 2021

Ale veď spolu ani nechodíte, tak čo môžeš stratiť? Ani sa poriadne nepoznáte, tak prečo čakať, že bude do teba hneď zamilovaný? Navrhni mu stretnutie... ak odmietne, okej, finito... ak nie, tak možno z toho niečo môže vzniknúť.

fleur1111
3. nov 2021

@marseillefan kde píše o zaľúbeni? nevidím význam v tom, aby navrhovala stretnutie. Písal, že sa ozve, neozyva sa, tak aj napriek tomu ma vypisovat? 🤷🏽‍♀️

nasasa_1
4. nov 2021

Ale zienky, zase viete aki su chlapi, povedia a zabudnu. Nemyslim si, ze by to bol az taky koniec sveta, ak by sa mu ozvala, ak sa jej paci.

miska_kal
4. nov 2021

no ale ked jej povedal ze sa ozve a neozval a este ked, ako uviedla, si pozera jej IG a socialne siete, hadam by si nasiel tie 2 sekundy casu aby sa ozval 🙂

fleur1111
4. nov 2021

Inak v tejto súvislosti ma napadol jeden starší film “Až tak moc te nezere”, odporúčam pozrieť každej s podobným problémom.

lija22
4. nov 2021

ozvala bysom sa kludne. ze ako ide zivot?

diusqa761
4. nov 2021

Určite by som sa neozvala. Ver tomu, že keď muž chce ženu tak ide aj cez oheň 🔥 a pol republiky. Môj cestoval za mnou 30km autom s 3 zlámanými stavcami po úraze, ledva chodil ale aj tak išiel pomaly deno-denne aby sa mohol so mnou rozprávať a pozval ma na rande a už len kvôli tomu som sa do neho zaľúbila aj keď to nebol môj typ ale keď som videla ako o mňa bojuje a čo robí len aby ma videl tak som vedela že to je ten pravý a budúci otec mojich detí. Ak má o teba záujem tak to prejaví.