Posledný mesiac fungujeme nejak zvláštne..mm rieši iba svoje koníčky, doma sa ukáže tak na 10-15min...a keď je náhodou dlhšie doma tak pozerá tv alebo je na mobile..vôbec si ma nevšíma (predtým to nebolo) ..vysvetlila som mu že mi to vadí, povedala čo chcem... nerozprávala sa... Nič som.aj nehovorila čo mi vadí aby som náhodou netlačila na neho... nepomáha nič a ja neviem už ako na neho ...neviem čo robiť..poraďte prosím
Rozmýšľam, aký môže mať muž už len tak časovo náročný koníček, že mu umožní stráviť doma len minimum času, manželku má zrazu za neviditeľnú a dokonca prestane aj rozprávať...a dokáže sa len nemo pozerať pred seba (mobil, TV).
@gribka1 urobila som scénu keď zase chcel ísť preč
Vymysli si stratégiu, povedz mu v kľude, že ak s tebou nechce tráviť čas, tak mu asi na tebe nezáleží. Ak nemáš jám na nejaký čas odísť, nestarat sa o nič a šup robiť koníčky, tráviť čas tiež mimo domu. Aby pocítil aké to je.
prestaň si ho všímať,neper jeho veci,var iba pre seba,upratuj len po sebe........či si to všimne
@gribka1 len keď je in mimo odídem aj ja čo deti..nie sú také veľké ešte aby boli stále sami...on povie že už si veľkí že môžu zostať sami...
Deti si nespomínala, tak potom sa o neho proste nestaraj, nezaujímaj, žiaden sex a tráviť čas s deťmi. Víkendy, k rodičom.
Z nicoho nic pred mesiacom?
Kolko maju deti rokov? Pracujes, ci si doma?
Sex mate normalne?
Co su to za konicky?
A ked si ho konfrontovala, co povedal?
Napis viac, inak Ti tu nikto neporadi, ked nepozna realnu situaciu, len nejaky jednostranne podany vykrik do tmy...
@gribka1 keď ja sa bojím že sa odcudzime..aj keď neviem čoho sa bojím keď už je to vlastne aj tak
@colsami za tie posledné tri týždne sme mali sex raz..predtým celkom pravidelne...chodím do roboty..dve deti prvý druhý stupeň ..
A keď som mu to povedala tak len preháňam a stále niečo vymýšľam
Aby si náhodou na neho netlačia?tak mu aj večeru sprav, aby náhodou nebol hladný😉
Že je na hovno muž asi vieš, ale prečo sa nevenuje deťom?takto mlčať a obchádzať sa môžete mesiace.To vždy mal tak málo času pre rodinu?
To rovno môžeš bývať sama s deťmi buď nech vyklopi čo mu vadí, alebo...
@luccija no momentálne som toho názoru že môžem byť sama s deťmi... predtým sa im aspoň trochu venoval a aj mne...
No a mali ste vážny rozhovor?
@gribka1 vážny..vysvetlila som mu čo mi vadí a on len povedal že mu idem s tým na nervy že stále niečo riešim...a že nechodí stále...z tohto týždňa bol zatiaľ doma jedno poobedie
To vážny je ak už budeš v úzkych a budeš mať protiargumenty. Dohodnúť sa koľko ho chceš doma, ako bude vyzerať váš vzťah, keďže takto nemáte žiadny. Či tá už nemá rád a preto stále uteká. Či sa chce rozísť alebo čo, lebo on ťa zatiaľ takto len odbije, lebo chce mať svoj režim bez vás.
To vyzera na inu zenu. Patraj. Lebo on neprizna nic aj ked na neho zatlacis. Dohodni sa s nejakou kamoskou, nech to vysleduje tie jeho konicky.
Ake velke mate deti?
@liv1 ako?kde?
Nejaky novy konicek? Vies kam chodi?
Ak novší koníček... a hlavne prišiel mu kamarát s ktorým chodieva.. povie mi vždy kam ide...
Ešte povie že radšej ide preč ako byť doma lebo že hucim po deťoch ...áno hucim lebo ma neposlúchajú..ale keď poslúchajú prip je doma a povie im on niečo tak nehucim
Pytame sa ta ake velke deti mate… Tak mu oznam ze ty odchadzas prec on nech sa posta. A dojdes vecer/ v noci. Ci ty stale len doma cucis?
@liv1 nechá ich samých..keď som išla cvičiť odišiel aj on..
😨
@liv1 odpísala, prvý druhý stupeň.
@viera77 no ja sa obavam ze sa ten "konicek" da dost dobre pomenovat
@michaelam2..samozrejme aj mňa to napadlo ale chodí s kamarátom...v špinavom neosprchivsny ...
A kam vlastne chodia?
Tatko roka. Manzel roka... V hlave ma plan to s tebou skoncit, plan primitivny, zbabely a ucinny... Bude ti robit nervy, aby si podala ziadost o rozvod a on bol pekny po rozvide-vsak ona ho podala🐺ja by som mu potroche robila hambu, ma surodencov? Taka vocapka... Jozo zacal niekam chodit, nepovie kam, na deti je sprosty aj na mna... nechodi k vam? Aj rodicom take adresovat... Rada sa budem mylit, ale takto zacinaju zaciatky koncov. 🚩
Nuz keď predtým bol domased a zrazu začal žiť spoločensky, niečo sa u neho zmenilo.Už je len na tebe, zistiť čo za tým je.
Možno je to kamarát, nie kamarátka, aj také sa stáva. Alebo ho kamoš len kryje, skús to nejak zistiť. Mobil kuknúť sa nedá?
@janickacrazy mobil sa kuknúť nedá vôbec
Tak niečo sa pred tým mesiacom muselo stať, rozmýšľaj, pátraj.