Som vydatá a nemám žiadnu kamarátku

2. dec 2023

Ahojte som vydatá žena , dve deti. Nemám žiadnu kamošku reálnu. Je to normálne? Vlastne teraz som doma na MD a čas trávim len a deťmi. Inak mám rada samotu ale niekedy mi je tak akoby trochu smutno že mi niečo chýba ..

autor
2. dec 2023

A vlastne vždy to tak bolo . Krátkodobé priateľstva

daniela2202
2. dec 2023

Niekedy je lepšie aj bez nich, nič si z toho nerob, a veď vonku sa daj len tak do reči a hotovo 😊

madeincssr
2. dec 2023

Veď povedz odkiaľ si a možno tu ju/ich nájdeš.

bublinka1426
2. dec 2023

radsej samota ako prehnane vela falose. cim je clovek starsi, tym je to cele o inom...

danyelia
2. dec 2023

Ahoj, normálne to je, kamarátstva žien ktoré majú rodinu, muža a deti sú iné ako kamarátstva slobodných žien. Ja pár kamošiek ešte zo školy mám, no stretávame sa 2x za rok, s tým vedomím, že už na seba nemáme toľko času, ako za školských čias, každá máme svoje povinnosti, prácu, domácnosť. Skôr mám také tie ihriskové kamošky, s nimi si občas pokecáme o deťoch, no mne zase to hlbšie kamošenie sa zase až tak nechýba...

2006_1211
2. dec 2023

Ani ja nemám kamarátky som doma s dcérkou

minenkak
2. dec 2023

Som vydatá a nemám žiadnu kamarátku ,kamaráta a ani žiadne malé deti,len muža

lennyd23
2. dec 2023

Ahoj. Pokial chceš ráda sa zoznámím.

ivangeline
2. dec 2023

Ci je to normalne? V dnesnej dobe uz ano. Zdravé a dobré, to urcite nie. Širšia rodina? Stare zname? Mamky okolo? Susedy? Zo skoly ci práce niekto blizsi?

abbey1
2. dec 2023

Tak ako funkcna rodina, tak I zopar blizkych priatelov je k spokojnemu zivotu potrebnych.
Bohuzial, ludia dnes na to zabudaju a orientuju s na uplne ine hodnoty.

siera_springs
2. dec 2023

A odkial si?🙂

lenkav9
2. dec 2023

Odkedy mam deti tiez to nieje ktovie co. Jednoducho nemam cas lebo sa venujem detom. Teraz hz chodim do prace ale deti stale male 6 a 3 a je to dookola to iste len do roboty a potom riesit deti. Taka je doba uponáhľaná

zuzuliennka1
2. dec 2023

mam dve naj kamosky este zo strednej, a odkedy mame deti, stretavame sa tak 1x za rok, a vonku na ihriskach ani v okoli kamaratky nehladam ani nepotrebujem.
zavisi len od tvojho nastavenia sa, nie ze ci je to “normalne”.

medda_beda
2. dec 2023

Mám jednu pravú kamarátku aj tá žije v inom meste, presťahovala sa na začiatku VŠ, ale priateľstvo si udržiavame a stretávame sa keď sa dá.
Viac nepotrebujem.Stačí mi jedna pravá.

zuzanna33
2. dec 2023

Za život dospelej ženy matky sú maximálne dve skutočné kamarátky naozaj veľa 🍀Je to na jednu stranu smutné ale určite nie si sama. Ak si nenašla oporu či kamarátstvo z čias predtým jedine v kruhu vydatích mamičiek ale nikdy nevieš s kým sa dáš do reči, život vie byť nevyspytateľný

bublinka1426
3. dec 2023

@zuzuliennka1 ihriskove kamaratstva su aj tak len z nudze cnost, nemyslim si ze to su skutocne priatelstva, ale skoer aby sa deti mali s kym pohrat, aj ked urcite existuju aj vynimky.

zuzuliennka1
3. dec 2023

@bublinka1426 to mas vlastne pravdu

nikdenikto
4. dec 2023

Ani ja nemám takú kamarátku, s ktorou by som si bola úplne blízka. Všetko s ňou riešila, mali by sme spoločné výlety, že skrátka, len my 2.

Ale s manželom sme tak vo veľkej partií ľudí, stále nejaká oslava, návšteva, grilovačka. S babami dáme niekedy aj dámsku jazdu, všetko je fajn. Ale nie je to také, že mám nejakú spriaznenú dušu.

verena17
5. máj 2024

Ahoj ak je to ešte aktuálne tak kľudne sa ozvi☺️