Ahojte som vydatá žena , dve deti. Nemám žiadnu kamošku reálnu. Je to normálne? Vlastne teraz som doma na MD a čas trávim len a deťmi. Inak mám rada samotu ale niekedy mi je tak akoby trochu smutno že mi niečo chýba ..
Niekedy je lepšie aj bez nich, nič si z toho nerob, a veď vonku sa daj len tak do reči a hotovo 😊
Veď povedz odkiaľ si a možno tu ju/ich nájdeš.
radsej samota ako prehnane vela falose. cim je clovek starsi, tym je to cele o inom...
Ahoj, normálne to je, kamarátstva žien ktoré majú rodinu, muža a deti sú iné ako kamarátstva slobodných žien. Ja pár kamošiek ešte zo školy mám, no stretávame sa 2x za rok, s tým vedomím, že už na seba nemáme toľko času, ako za školských čias, každá máme svoje povinnosti, prácu, domácnosť. Skôr mám také tie ihriskové kamošky, s nimi si občas pokecáme o deťoch, no mne zase to hlbšie kamošenie sa zase až tak nechýba...
Ani ja nemám kamarátky som doma s dcérkou
Som vydatá a nemám žiadnu kamarátku ,kamaráta a ani žiadne malé deti,len muža
Ahoj. Pokial chceš ráda sa zoznámím.
Ci je to normalne? V dnesnej dobe uz ano. Zdravé a dobré, to urcite nie. Širšia rodina? Stare zname? Mamky okolo? Susedy? Zo skoly ci práce niekto blizsi?
Tak ako funkcna rodina, tak I zopar blizkych priatelov je k spokojnemu zivotu potrebnych.
Bohuzial, ludia dnes na to zabudaju a orientuju s na uplne ine hodnoty.
A odkial si?🙂
Odkedy mam deti tiez to nieje ktovie co. Jednoducho nemam cas lebo sa venujem detom. Teraz hz chodim do prace ale deti stale male 6 a 3 a je to dookola to iste len do roboty a potom riesit deti. Taka je doba uponáhľaná
mam dve naj kamosky este zo strednej, a odkedy mame deti, stretavame sa tak 1x za rok, a vonku na ihriskach ani v okoli kamaratky nehladam ani nepotrebujem.
zavisi len od tvojho nastavenia sa, nie ze ci je to “normalne”.
Mám jednu pravú kamarátku aj tá žije v inom meste, presťahovala sa na začiatku VŠ, ale priateľstvo si udržiavame a stretávame sa keď sa dá.
Viac nepotrebujem.Stačí mi jedna pravá.
Za život dospelej ženy matky sú maximálne dve skutočné kamarátky naozaj veľa 🍀Je to na jednu stranu smutné ale určite nie si sama. Ak si nenašla oporu či kamarátstvo z čias predtým jedine v kruhu vydatích mamičiek ale nikdy nevieš s kým sa dáš do reči, život vie byť nevyspytateľný
@zuzuliennka1 ihriskove kamaratstva su aj tak len z nudze cnost, nemyslim si ze to su skutocne priatelstva, ale skoer aby sa deti mali s kym pohrat, aj ked urcite existuju aj vynimky.
@bublinka1426 to mas vlastne pravdu
Ani ja nemám takú kamarátku, s ktorou by som si bola úplne blízka. Všetko s ňou riešila, mali by sme spoločné výlety, že skrátka, len my 2.
Ale s manželom sme tak vo veľkej partií ľudí, stále nejaká oslava, návšteva, grilovačka. S babami dáme niekedy aj dámsku jazdu, všetko je fajn. Ale nie je to také, že mám nejakú spriaznenú dušu.
Ahoj ak je to ešte aktuálne tak kľudne sa ozvi☺️
A vlastne vždy to tak bolo . Krátkodobé priateľstva