Mam partnera ktori ma ex partnerku ktorou si v kuse vypisuju a chodi moj priatel knim na kavu a aj knemu domou... On na nu nevie prestat mysliet... A v kuse mu od nej pride sprava... Mne zakazuje mobil on ma non ston mobil v ruke.... Dala som mu druhu sancu on povedal vsetko bide dobre ze to mame skusi boli sme od seba 5 tyzdnou a na konies sa objavil vo dverach a povedal mi ze ma strasne miluje... Viznaval mi lasku ze ked nieco bude povieme si vsetko ale si nic nehovorime... Klamal mi ze ju tak poslal do p... e ze si spolu nepisu ale pritom si v kuse pisu... Pomozte mi prosím co mam robit Dakujem
@konicekmodry no to podla toho ako sa on kumne sprava a knej milo a ku mne ako obicajnej handre somnou sa rozprava ako keby som bola pes a snou ako milo
@konicekmodry on ma iba klame vo vsetko podla tochto spravania.... Vravi mi lubim ta
@lusy247 rozchod na stalo- žiadne návraty. Chce ťa mať pri sebe tak ťa oblbuje rečami a s ňou si to užíva. Má 2v1
ty si necháš rozkazovať od chlapa? veď si hádam svojprávna tak sa podľa toho aj správaj.... Ak sa ťa opýta čo robíš s mobilom tak mu odpovedz že to isté čo aj on...nedaj si dirigovať od neho, ani zakazovať...
@deti95060810 spravim razni krok odstahujem sa a hotovo
@katarinka89 odstahujem sa a hotovo ajtak je tak vekovi rozdiel on bude mat 38 a ja budem mat iba 24
Baby dakujem va za radu budem rozumna a posluchnev vase radu dakujem vam
@majkeel... Nikomu nevadi gramatika iba tebe ked sa ti nepáči gramatika tak nemusis citat moja zlata
Stale chces partnera, kt ti klame, zakazuje mobi pricom on ho veselo pouziva a je v kontakte s ex partnerkou? Nic mu nebrani zablokovat t. c. ex a venovat sa tebe a kedze s nou komunikuje zrejme nieco riesia. Ja by som to ukoncila.
@lusy247 tak potom mas jasnu odpoved, kde vas vztah speje a zbytocne sa len trapis. Nemoze byt jednou nohou u teba a druhou u ex a budovat si zachranne vratka. Ak je zle povie ti, ze ta lubi a ty sa ides roztopit....jeho ciny vsaj hovoria ine. Najdi si super chalana v tvojom veku, nakolko ten tvoj 38 r. by mal mat uz davno v hlave jasno, co chce od zivota, s kym ho chce stravit a rozhodne ti nemoze zakazovat veci ako dietatu! Ak spolu byvate, odstahuj sa, zablokuj cislo a pohni sa dalej. Drzim palce.
V kratkosti..... Cely takyto vztah je odveci podla mna